Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Rețeaua de refugii pentru părinții copiilor bolnavi

Mesaj primit de la MagicHOME și destinat companiilor care pot face lucruri bune și importante, în aceste zile de final de an:

“În România sunt 4000 de copii cu cancer. În fiecare an 600 de cazuri noi sunt diagnosticate. În secțiile de oncopediatrie din toată țara, părinții care își însoțesc copii pe parcursul tratamentului, săptămâni întregi, luni, uneori ani, locuiesc pe un scaun de spital. Când te plimbi pe holurile lungi îi vezi, cu ochii grei, încercănați, la marginea paturilor mici de spital. Își veghează puii. Te întrebi unde dorm, unde fac duș, unde își spală hainele.

Pentru părinții care își însoțesc copii la tratament în București se construiește MagicHOME Fundeni – Refugiul Părinților. E o casă cu 25 de paturi, lângă Institutul Oncologic București și Institutul Clinic Fundeni. Un loc în care părinții copiilor diagnosticați cu cancer se pot odihni, pot găti mâncarea de care au nevoie copii lor, pot face un duș cald, își pot recăpăta forțele pentru a fi un pic mai puternici pentru copii lor.

Pentru amenajarea casei cumpărate lângă Institutul Clinic Fundeni, în Noiembrie 2017, 636 de oameni au stat timp de 23 de zile pe Scaunul Solidarității MagicHOME până când 100.000 de SMS-uri de 2 euro, conținând cuvântul MAGIC, au fost trimise la 8844.

Până la deschiderea MagicHOME Fundeni, 3 apartamente găzduiesc părinții ai căror copii sunt internați în București. Începând cu anul 2017, peste 400 de părinți și copii au locuit în apartamentele din București, Cluj-Napoca și Viena, iar din 2018, MagicHOME există și la Craiova, Iași și Târgu Mureș. Foarte curând MagicHOME va fi și la Timișoara și Chișinău.

În 2017 campania Împreună pentru MagicHOME a cerut suportul persoanelor fizice. În 2018, căutăm 636 de oameni de afaceri, câte unul pentru fiecare dintre cei care au stat acum un an pe scaunul de la Galateca. Puteți fi alături de Rețeaua Solidarității MagicHOME, redirecționând 20% din impozitul pe profit/venit al companiei. Firmele care plătesc impozit pe profit, pot redirecționa 20% anual, până la 31 Decembrie. Firmele care plătesc impozit pe venit, pot direcționa 20% trimestrial.

Orice om de afaceri care dorește să sprijine Rețeaua de Refugii MagicHOME o poate face descărcând formularul de pe pentrumagichome.ro. După completare contractul poate fi trimis pe adresa contact@magicamp.ro.”

Dacă știți companii care ar putea direcționa ce poate fi direcționat către MagicHOME, puteți redirecționa mesajul. Mulțumesc. 🙂

4 comentarii

  1. Si din nou, multumesc, Simona!
    Sa ai si tu sanatate si putere!

  2. oameni buni din toata lumea
    craciun fericit !
    sa fiti mai departe curati la suflet si la minte.
    cu drag
    dg

  3. Sărbători liniștite, Simona cea cu vino-n-coa’. Scriitoricește vorbind.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green

bijuterii argint bijuterii argint