Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Cel mai bun nume pentru un biscuit

L-am cunoscut ieri pe biscuitul Manuel.

De atunci mă tot gândesc la alte nume de biscuiți. Poate i s-ar fi potrivit mai bine Florinel? Sau Georgel? Sau Mugurel? Tudorel poate? Adiță? Dar de ce nu Nicușor sau Marinel? Ori poate Mircică? Mihăiță? Dănuț? Știu că Manuel nu e un diminutiv, dar nu mă pot abține.

Mai ziceți și voi. Haideți să găsim cel mai bun nume pentru un biscuit!

20 comentarii

 1. ” iar!?!?”.. 😎

 2. Florentin-Costel!
  Da biscuitu cu ce-a gresit? Pare bun, asea, pa partea organoleptica!

  • Un biscuit bun e (doar, ca n-o fi decat) 1 biscuit. Nu-i cam putin sa fie si bun?

 3. Loredan. Un biscuit pentru duamne.

  • @Ramona:
   Uite ca se leaga!
   Acum ceva ani, urma sa fie promovata, daca n-a si fost cumva (pot sa verific, dar nu acum, ca uit ce-am vrut sa scriu!) o ciocolata pentru copiii usor supraponderali sau +. Nu stiu sigur daca urma sa aiba numele “Loredana”, dar chiar Loredana Grozea era “distribuitoarea” din clip. Fata avea un cos plin de ciocolate, spre ea alerga, zgomotoasa si vesela, o droaie de copiii. Cand ajungeau la tinta copiii primeau, fireste, cate o ciocolata. Toti muscau cu pofta din cadou, cand apare si un copilas usor ponderal (desi in realitate nu prea era … dar machiajul, imaginea … stiti voi!), caruia nu i se da, precum celorlalti, aceeasi ciocolata, ci una speciala, cu dedicatia: ACUM AI SI TU voie! Era o ciocolata speciala, probabil cu mult mai putine calorii. Ori poate fara zahar, cum am auzit recent c-ar fi distribuita prin farmacii, pentru copiii care au diabet. Copilasul “ponderal” din posibila reclama (repet, stiu doar de intentia realizarii, nu si de finalizare ori promovare) se numeste Alexandru Matei si este claparul trupei The “Humans”.

   Acum pot sa dau “search” dupa ciocolata “Loredana”, poate-poate dau de ea!! Oricum, la vremea aceea, ideea mi-a parut absolut minunata! Ca si acum , dealtfel.
   Poate va inspira si producatorul biscuitilor “Mai 1”, asa sa le ramana numele! 💡

 4. Cu gandul la sarbatoarea muncii, v-a lovit lipsa de inspiratie. Hooo, ca nu va pune nimeni sa munciti totcmai azi. Dar gandul e gratis, ajunge la toata lumea!
  Total in dezacord cu antevorbitorii (cativa s-au exprimat chiar in scris), va ordon (propun e deja … rontait ) cel mai bun nume pentru un biscuit:
  Mai 1! 💡
  A se ambala in maximum 2 perechi (El si Ea, pentru filologi, sau in numar par, adica 2N – pentru automatisti 😆 ), unde N >1!

 5. Nu poate fi decât Biski. Am zis!

 6. Lilian
  Biscotzel😉

 7. Stefan cel Mare! (Biscuiti, ostenii mei!)

 8. Văd că și la idei de nume e criza .
  Persoana mea are alta propunere
  Duoamna Simona să zică in scris, cu glas tare și litere mari, de tipar, aici, că da gratis și prin tragere la noroc pe manuel ăla cui o veni cu o idee mai buna de nume prenume porecla de și pt un biscuite
  Sa vezi atunci cum vor năvăli cete cete de necitite și în cazul de față de nemâncate că sa nu zic fomiste.

 9. Forrest Gump o merge? Ma uit a enspe mia oara …nu, nu ma obliga nimeni.
  M-am gandit sa scriu acuma ca e loc mai mult…
  1 Iunie, 4 Iulie, 23 August (sau 15-dupe facultati), 15 Septembrie, aaa..sf dumitru cand e?Mai punei voi pt noiembrie (vreun halouin) si am ajuns la Mos Craciuuun! Daca nici asta nu mai e inspiratie…

 10. Gigel (au existat in epoca ante-89)

 11. Liviu… însă mă tem că ne stă în gât😋

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green

bijuterii argint bijuterii argint