Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Audi A241232

Aflu cu stupoare că există Audi A8. Când s-a ajuns, frățioare, la A8? Eu rămăsesem blocată pe undeva pe la A4. Între timp, am verificat: există și A5, și A6, și A7. În ritmul ăsta, mâine, poimâine, o să vorbim de Audi 240, Audi 241 și Audi 242? Și be) amărâții ăia pe care-i cheamă-n buletin Audi A2 sau A3 ce fac? Se duc, de fiecare dată când apare un model nou, să-și schimbe și ei numele? Cred că da, altfel ar ajunge bătaia de joc a ălora mai jmekeri. Vă dați seama ce castane și-ar lua Audi A3, dacă s-ar nimeri la joacă cu Audi A8?

27 comentarii

  1. a-urile sînt nişte javre. q-urile, în schimb, sînt nişte bunăciuni.

  2. Q-urile au curu’ mare, RS6 sa traiasca 😉

  3. Paramyxoviridae. Rubeola. Rhabdoviridae. Togaviridae. Bunyaviridae. Arenaviridae. Filoviridae. Picornaviridae. Reoviridae.

  4. Eheeee…. Eşti în urmă. Există chiar şi Audi 8o! Ba chiar şi Audi 100!!!

  5. Cu umilinta recunosc ca nu deosebesc un A 4 de un A 6 fara sa citesc pe ele…

    “Ramona Badescu marturiseste ca, atunci cand vrea sa dea pe spate un barbat, alege intotdeauna o tinuta masculina, convinsa fiind ca nimic nu e mai sexy decat o femeie in haine croite pentru barbati.
    Daca vreau sa cuceresc un barbat, la intalnirea perfecta, imbrac un deux-piece cu taior si pantaloni, de la Armani, cu o camasa din matase si perle.”

    Functioneaza si invers ? Cu o rochita vaporoasa de la Dior poti rupe inima unei femei, sau doar starnesti invidia ca nu are si ea una pe verde in dotare ?

  6. Madame, daca nu te intereseaza subiectul (adicalea masinile) de ce te afli vorbind (sau scriind) in public? Ai ideee de cati ani a aparut masina cu pricina pe piata, ca sa poti s-o descoperi mataluta tocmai astazi?

  7. Am încercat faza cu mersul la serviciu. Nu merge. Mă duc acasă. Au început să crape chestii. Mă scufund ca Turnul din Pisa (înclinat sînt deja). În cinci ore de stat la verticală am scăzut de la 1.82 la 1.60. Încă puţin şi o să pot să dau din picioare pe scaun.

  8. aaaa… nuuuu… cu picioarele o să fii ok, dar poţi folosi spătarul ca tetieră. plus că o să-ţi pornească mîinile din şolduri.

  9. ghicitor în fund a păţit mai rău. el are capul chiar în fund.

  10. Oprescu are aere suspendate pe asemenea masini. Probabil ca autostrada aia suspendata o sa sara coarda peste biserica mantuirii neamului meu.

  11. @ElGrecu: ..pisi…ai facut dus rece? .. ca mi se pare ca ti s-a chircit simtul umorului…

  12. madison , jimmy

    😎 Audi B’52…apare luna asta ! Exact pe 22.07.a.c. cînd se va-ntîlni eclipsa secolului & cutremurul vrâncean !! 😯

  13. Te-ai gandit tu marea scriitoare sa mai bagi cateva randuri pe blog, inca cateva vizitari, totul merge bine.
    Ei bine, esti praf. Daca acum am intrat pe blogul tau cu siguranta nu o sa ma mai fac, imi provoci scarba.

  14. da ce faci taica in picioare la serviciu? esti picamerist? militean? pfuai, nici nu stiti cit imi doresc o pereche de miini suplimentare. mici, da sa iasa preferabil din zona buricului. sa ajung direct la tastatura cu ele. alien se intoarce partea a doua.

  15. Vai ce frumos scrii, totusi e un lucru frumos ca nu ai ramas la Audi 80

  16. Andrei from USA

    La Multi Ani! Buna dimineata! Buna ziua/seara! Am reusit sa si dorm cateva ore in weekendul asta, ceea ce va doresc si voua!

  17. @alexEAT, crs: v-ati dat de gol, va numiti Audi A3, dupa cat de ofticati sunteti..=)))

  18. Andrei from USA

    Pata
    Sorry! Timpul a fost foarte crud cu mine. Am trecut de la aerroport pe I295 spre NJ turnpike, dar a trebuit sa ajung urgent inapoi la NY si nu am mai trecut pe la tine. Oricum, la peste nu am fost pentru ca am avut doua surprize -placute- la Atlantic City, care se impuneau a fi sarbatorite ca si ziua Magdutzei.

  19. Astept carpeta cu rapirea din garaj.A3 o fura pe Mercedesa.

  20. ieri
    langa primaria lui Piedone, la rondul Cosbuc=ROBINGO
    negru
    negru Audi, negru si in fata ochilor mei
    avea faruri cu leduri
    lumina culoare alb laptos, batea usor in galben untos
    lucea ca Nicoleta proaspat scoasa de la UV
    m-a depasit de stil Schumacher
    http://www.ideo.ro/wheels/files/2007/05/audi-rs8.jpg

  21. :mrgreen: Drive Cinema Baneasa ,in ziua deschiderii(azi) acesul permis doar cu audiTT

  22. @Lixu:
    De treci codrii spre Palatul de Arama din Costesti/Auzi man(dr)ele sintagme ale limbii rromanesti/Peste galbeni, de CEC file, trec rupandu-si large uliti/Subtil in chimire groase, returnari de TVA/Iar in sanuri generoase, carduri, clone, de-aur dinti/ Rude mari, imparatesti din orasul Mehedinti/ N-am masura, dar nici ei, cand dau iama-n bancomaturi/ Ridicand cu semetie, turnuri, caturi peste caturi/TIR-ul plin cu cu zestrea fetei trage frana la palat/ Iarasi Dan, manca-i-as gura, ia licenta de-mparat/ Tinicheaua suna vesel chemand satra-n fund de cort/ Sa mananca gura rroma purcelus de lapte fript/ Si sa aiba massmedia surse certe pentru script!
    Haoulioooo, ce Budai De Leanu, ce Carmelita, ia neamule ca e oferte garla!

  23. hey,
    Audi 100 chiar este. Ca sa nu mai zic de fratele lui mai mic, Audi 80.

  24. cam uratica masina. o mica monstrozitate 😮

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green

bijuterii argint bijuterii argint