Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Despre burticile bărbaților

Text scris la solicitarea revistei Maxim, o ediție de acum vreun an, doi. Despre burțile bărbaților, cum ziceam și în titlul postului. Așa mi s-a cerut, da? N-am ales eu tema, eu doar am fost de acord să onorez invitația, da?

VINE O VREME CÎND DRAGOSTEA NU MAI TRECE PRIN STOMAC, CI PRIN BURTĂ

Dacă nu sînt genul pufos încă de mici, pînă-n vreo 28 de ani, sînt aroganţi. Vorbesc despre ăia mai dolofani, în termeni de “Cine, mă, grasu’ ăla?”, “N-ai văzut, bă, ce burtă are?” ş.a.m.d.  După 28-30, încep să li se mai umfle şi lor puloverele în zona abdomenului şi parcă o lasă mai moale cu dispreţul vizavi de graşi. Bine, nu toţi, doar ăia care au o priză mai bună cu realitatea. Fiindcă, odată ce apare burta, ia naştere şi o întreagă paletă de categorii.

Categoria “Nu e adevărat, eu n-am burtă!”

Ăştia sînt ăia care neagă. Nici vorbă să aibă ei aşa ceva. Tocmai au mîncat prea mult. Şi au băut şi vreo două beri. Sînt balonaţi. Sau e puloverul prea gros. Sau prea larg. Sau dungile de pe el prea orizontale. Doar cînd beau cîteva beri în plus îşi întreabă prietenul cel mai bun “Băi, ţie ţi se pare că m-am îngrăşat?”. Sau prietena: “Auzi, pui, crezi că ar trebui să slăbesc?”.

Categoria “De mîine, intru la regim”

Asta poate să urmeze, firesc, după faza de negare. Dacă urmează. Neagă omul ce neagă (cam vreo cîţiva anişori, aşa) pînă îi pică în mînă o fotografie de cînd era puşti şi îl loveşte revelaţia: “Hai, să-mi biiip, ia uite ce slab eram!”. După revelaţie, vine şi decizia lichidării cîtorva kilograme în plus (între 15 şi 20 kg). Începînd de mîine, de luni, de la 1 octombrie sau – cel mai bine!– de la 1 ianuarie. De obicei, pînă mîine, pînă luni sau pînă la 1 (octombrie sau ianuarie), se mai adună măcar vreo cinci kile, da’ nu-i bai, că oricum intră băiatu’ la regim şi în două săptămîni (hai, două săptămîni juma’) o să fie ca nou. Plus că poate se enervează şi, pe lîngă regim, face şi puţin sport. Păi, ce, cît de greu poa’ să fie să urci (zilnic!) două etaje pe scări?

Categoria “Sînt la regim”

Asta e, după mine, cea mai amuzantă. Pentru că regimul înseamnă, de cele mai multe ori, foame toată ziua şi clacat seara, pe la ora 23, în faţa unei fripturi cu cartofi prăjiţi şi murături sau a unei gustări compuse din 12 mici, o pîine şi şase beri. Fără muştar, că are zahăr şi îngraşă. Sau – şi asta-i varianta de regim pe care eu, personal, o ador! – înseamnă pilaf cu pîine. Sau cartofi prăjiţi cu pîine. Sau pîine cu zacuscă. În fine, orice cu pîine, pe considerentul că n-are carne. N-am înţeles niciodată de ce, în imaginarul masculin, cel mai periculos aliment pentru siluetă e carnea. Nu mănînci carne, deci slăbeşti. Dacă te-apuci să le explici cum ar trebui să disocieze alimentele, ca să slăbească, şi că, de exemplu, doar carne cu salată (deci fără cartofi prăjiţi!) e mai mult decît OK, nu obţii nici un rezultat. Se uită cu ochi inteligenţi la tine, îţi lasă impresia că i-ai luminat şi, peste două ore, îi prinzi înfulecînd o cratiţă de pilaf şi trei sferturi de pîine. Sau invers.

Categoria “Chiar sînt la regim”

Mă refer, în sfîrşit, la acel procent de… hai să fiu generoasă şi să zic 10%… de domni care chiar izbîndesc, fie şi din a zecea încercare, să se apuce de slăbit. Renunţă la pîine, la ciocolată şi la ce mai reuşesc ei să ţină minte că e dăunător. Dacă-i inviţi la masă după 19 seara, te anunţă că ei nu mai mănîncă după această oră. Ba chiar se apucă şi de alergat. După primele 200 grame date jos, deja se simt mai sexy şi-ţi defilează prin faţă fără prosop, cînd ies de la duş. La aniversarea a minus 1 kil, deja o targetează ca victimă pe Angelina Jolie. La minus cinci kile (din excedentul de 15), deja arată ca-n tinereţe (ba chiar puţin mai mişto) şi încep să se premieze cu shaorme. După care o iau de la-nceput. Sau nu.

Precizare: Burtoşii cu ghiul şi firmă de exportat căpşunari nu intră în sfera mea de studiu. M-am referit, în acest text, la bărbaţii normali. La ăia de care ne îndrăgostim şi pe care îi iubim. Şi pe care nu încetăm să-i mai iubim fiindcă s-au mai împlinit un pic, ci din cu totul alte motive. Sigur, nu sîntem moarte după burţi şi ne-ar plăcea să le vedem cum dispar, dar nici războaiele copilăreşti pe care iubiţii noştri le duc cu kilogramele în plus nu ne displac. Sînt amuzante. În definitiv, ăia care calculează calorii, merg la sală de opt ori pe saptămînă şi îşi numără, de trei ori pe zi, în oglindă, pătrăţelele, să vadă dacă le ies tot şase, sînt cam dubioşi! De obicei, se iubesc atît de mult pe ei înşişi, încît mai mult de o pisică sau de un cîine nu prea mai încape în inima lor.

Simona TACHE

318 comentarii

 1. jos scrie simona tache. cine e simona tache?

 2. cruela de vilă

  @nedo : uite atata burta ai! :mrgreen:

 3. categoria nedormitul n-ai?

 4. cruela de vilă

  vrem sa vedem burta lui bleen! :mrgreen:
  discurile o sustzin! :mrgreen:

 5. cruella, sînt supărat, pe simona, să ştii

 6. De unde stie ea de gustarea cu 12 mici si 6 beri? 😯
  Cine-o instiga impotriva celor ce sufera de raspandita boala de piele, care afecteaza atat de multi barbati, (pe nedrept !!!) numita burta ? 🙄
  Mai ramane sa deschizi si subiectul chelie ca sa fie treaba buna…

 7. cruela de vilă

  @nedo : pt tine trebuie inventata categoria neburtitul! :mrgreen:

 8. cruela de vilă

  @nedo : daca te inerveaza simona, io zic s-o batem! :mrgreen:

 9. o burtă-i viaţa, deci te burtă!

 10. cruela de vilă

  @nedo : deci nu vrei s-o batem! :mrgreen:
  bineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 👿
  ai sa-tzi mushti miinile! :mrgreen:

 11. cruela de vilă

  iar viatza, daca kiar vrei sa shtii, de cele mai multe ori e ca sa mergi “pe burta”! :mrgreen:
  de aici si dezvoltarea burtzii! ca mijloc de transport ( prin viatza!)! :mrgreen:

 12. decît s-o bat, mai bine-mi vopsesc unghiile

 13. dom’le, dupa 30, se intampla ceva: incep sa te doara discurile, lupti cu burta, dar parca toate berile se aduna tot acolo….etc
  @SimonaT: n-am avut timp sa citesc totul(is bizi momental), dar subscriu; apropo, te-ai inspirat din asta: http://en.wikipedia.org/wiki/K%C3%BCbler-Ross_model ? 🙂
  aa..si mai subscriu si la aia “impotriva violentei”, in sensul ca EBa ar putea sa-si foloseasca imaginea in chestii de genul ala, nu la canalul Rin-Dunare-Agigea..etc

 14. Nu-i adevarat, io n-am burta, dar imi cumpar camasa , pulover si toate cele cu burta, ca sa nu par aschimodie.
  Poate are @nedo, ca prea le scoate nu stiu de unde.

 15. cruela de vilă

  @nedo : de ce nu te duci sa tzi le vopsesca ia? :mrgreen:
  shtii ca se pricepe… shi bushku o inspira!
  poate-tzi vopseshte shi un oki! :mrgreen:

 16. in fine, scara aia e pt altceva, dar asa incep toate: cu “denial” :mrgreen:

 17. Ualeu… ce poftă mi-ai făcut de o friptura cu cartofi prăjiţi şi murături sau o gustre compuse din 12 mici, o pîine şi şase beri. Fără muştar, că are zahăr şi îngraşă.
  Dar nu pot… că’s la regim. 🙄

 18. eu am o prietena buna care mi-a zis ca nu s-ar fi uitat la barba’su daca n-avea un pic de burtica. de fapt am trei prietene bune, ba patru, cu barbati cu burtica. nu mai socotesc.

 19. cruela de vilă

  @bineeeeeeeeeeeeeeeeee angelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
  ai o bere! :mrgreen:

 20. fetelor, grabiti-va cu concluziile, se raceste ciorbitza… 🙄

 21. Angela,nu dispera.Dupa ce te vei casatori si al tau va avea burtica. :mrgreen:

 22. robert de niro, anthony queen, anthony hopkins, omar sharif, harrison ford, john travolta, al pacino

 23. ce vă plac bărbaţii cu burtă, ca ăia de la AUTOVIT care vînd maşini second hand. Burta poate fi motor de excitaţie.

  Nu, n-am burtă.

  Cruella, ia spune ceva 😀 😀 😀

 24. Burta la bărbat e ca curu la femeie: distrage atenţia de la ce e esenţial ca să putem socializa sub falsa impresie că nu suntem ameninţaţi de absolutul fatal.

  Rahan pândeşte de sub burtă.

 25. cruela de vilă

  @yoda: gresit! ultima oara cand am berificat , motoru de excitatie era fix supt burta! :mrgreen:
  sa fi trecut atata timp de la ultima verificare?
  ma duc sa mai verific o data!
  ps : se mai numeshte shi minerul burtzii! :mrgreen:
  pps ; factorul de excitatzie e creierele! acolo unde e!

 26. cruela de vilă

  revin mai tarziu , ca munca de cercetare cere dedicatzie! :mrgreen:

 27. cruela de vilă

  do not disturb! :mrgreen:

 28. @cruela de vilă. tot sub burtă-i baza 😆 😆 😆 😆 😆

 29. yoda, baza e cam la un metru deasupra burtii.

 30. lixuca, nu disper. daca nu m-am maritat pina acum nu ma mai marit nici de-acu incolo. cu burtica sau nu.

 31. test
  la multi ani onomasticizatilor!

 32. Buna seara. Mai exista si categoria “nu ma mai incap in blugi, dar stiu de ce, ca-s proaspat spalati”

 33. si pana la urma, grasutii sunt joviali

 34. carcotas

  Sa inteleg ca a inceput sa aiba un pic de burtica si trebuie sa te impaci cu ideea ?

 35. sunt carcotas

  Simona,

  Sa inteleg ca a inceput sa aiba un pic de burtica si trebuie sa te impaci cu ideea ?

 36. grasutii sa mai slabeasca naibii.(punct)

 37. Lixuca, pai ma oftic! Al meu n-are burta, dar am eu. Toata lumea ma consola ca dupa ce o sa incepem viata de cuplu, o sa-i creasca, dar nuuuuu… De ce sa-si piarda el fusiformia, lasa ca intre timp pun eu kilele alea, normal, daca ma pune naiba sa zic „hai, iubire, sa mancam, uite, mananc si eu cu tine, sa-ti fac pofta” cel putin o data pe zi 🙁 . Ca sa evit metoda asta, foarte daunatoare pentru imaginea mea despre mine, care si asa nu era stralucita, o sa ajung la textele de la practica mama in copilaria mea, alea care incepeau cu „alti copii…” si sfarseau cu „sa nu-ti dea D-zeu un copil ca tine, ca mi-ai mancat sufletu’!” Uite ca mi-a dat, el imi manaca sufletu’, eu ii mananc portia, ca e pacat de mancare, s-o arunc… 😆

 38. gero, esti in categoria aroganti?

 39. nu, silva, dar mi-s antipatici si crede-ma ca ma enervez rar

 40. aaaaaaa asta e atentat la mine; n-am burta da’ sunt inalt 🙄 😕

 41. Definitia burtii:monument ridicat in cinstea eroului cazut

 42. din categoria intrebari de la cititoare: daca am trecut de 28 de ani si n-am burta ce ma fac?

 43. silva: pai nu-i motiv de lauda 😛

 44. nu vezi ca depre grasi se scriu paduri amazoniene dar despre slabi nimic?…

 45. da, da sunt inalt, fara burta, ochi albastri si patratele. Ce ma fac?

 46. silva, ziceai ca-s joviali grasutii. nu zau?! cu ce?

 47. si eu si eu!
  si eu sint modest, da n-am burta, sint aschimodie, juma’te de kil peste faza de schelet. Mare dezavantaj, nu pot sa ma bat pe burta cu grasul ala de nedo, sotia se plinge ca de ce n-am facut burta si chelie dupa atita amar de vreme, eu nu ma pling! daca pling chiar ramin pergament cu os 🙁

 48. @gero

  ia uita-te la similey asta jovial: 😀 cum pote unu’ croit ca un X sa se rida asa rotund ❓

 49. gero: eu credeam ca tu glumesti, dar chiar ai parapon pe durdulii. Era o remarca subiectiva: grasii pe care ii cunosc eu sunt in marea lor majoritate foarte funny

 50. bine, sa nu vorbim aici de fobia gramelor in plus acumulate dupa un pahar cu apa; fobie caracteristica pentru 99,9999% dintre doamnele si domnisoarele in viata in acest moment… 😯 😈 😎

 51. * erata -> simileyu’i smiley

 52. aurelian: nu fi offtopic, se vorbea de burta barbatilor!

 53. @aurelian

  apa se pisha eventually, burta nu 😈

 54. pata: no… bine ca mai e unu ca mine pe blogu asta 😯

 55. pata: citeste toate cuvintele 😯

 56. silva
  esti un caz fericit, grasii mai grasuti sau mai putin grasuti pe care-i stiu sunt niste oameni comozi si lenti iar umorul lor e d-ala de mircea badea… spus cu aer de superioritate

 57. pataphyl: nu prea ai servit junk food, bag de seama

 58. @silva

  sa stii ca o vreme chiar n-aveam de ales! dar a trebuit sa ma lupt sa fac mai multi bani ca ma uscam chiar de tot 🙄

 59. …eu ma-ngras cind nu maninc, dar nu pot tine regimu asta ca ma ustura stomahu ala lacom :mrgreen: si imediat slabesc la loc. sint patologic, de aici si pseudonumele…

 60. so big mac-ul e echivalentul dietei disociate a manechinelor

 61. eu ma refer la cazurile de grasi, grasuti, grasani din tinerete sau chiar din copilarie- daca metabolismul merge greu din nastere de ce ar functiona mai bine psihicul?!

 62. sau, silva, te refereai la faptul ca grasutii sunt joviali prin faptul ca au o forma mai rotunda la organism?! 🙄

 63. gero: ntz, nu-i asa. S-a intamplat c-ai intalnit tu grasi nesuferiti. Crede-ma ca ai mei sunt simpatici.

 64. forma conteaza la corp pentru ca sa-ti placa niste poante spuse din gura unui humanoid?

 65. @silva

  Nu-s manechinez, dar big macu de mecdolald e gretos si aici, nu numai in Romania 😡 la fast food mai incerc o data pe luna, nu mai mult, Angry Double Whopper la Burger King sau Baconator Dublu si ala la Wendy’s. Macu ala mare si el din avatar e alta chestie, eul il dezmierd Big Apple ca pe orasu ‘Niork


 66. imi place pozitia de dupa saritul corzii 😀

 67. @gero

  aluneci pe o directie gresita si parsiva. de un’sa stie silva fie si ca tu esti humanoid? dupa mertz? aicea pe blog toti sint eHomunculi, caeMailu care nu-i Mail, nu-s grasi, slabi, sex incert, sint nimic. Noi aici despre nimic discutam, capisci?

 68. pata: 💡

 69. pata: grasii sunt niste nimicuri?! astia ne consuma oxigenul. din cauza lor avem toate cataclismele astea :mrgreen:

 70. nu-s bune clismele, mai bine cu carbune
  carbunele e bune

 71. eu nu vreau sa am parte de disensiuni aici pe blog, dar azi am fost nervos, si de obicei in a’ste situatiuni cum pun ochii pe ceva ce nu-mi convine rabufnesc

 72. @gero

  pe blog sintem foarte ecologici, grasi & aschimodii deopotriva: nu consumam hirtia care se face din copacii aia multi si verzi care aerisesc planeta de papagal plina de papagali incalziti global care sar peste cal si de aia sint pe val fizic si mental

 73. @gero

  pai daca esti e-nervos de la disexiuni hai si desarta-te pe postul ala cu caftul, badmf cre’ca asteapta inca la statuie sa se stearge cu mine de singele tau 😆

 74. @pata

  Suntem aproape ecologici. Nu stiu cu roz cum sta treaba, dar cu alb pare ca-i cam asa:

  http://ecoiron.blogspot.com/2007/01/black-google-would-save-3000-megawatts.html

 75. sa puna simona o casetuta pe frontonul blogului in care sa scrie ca nu primim oameni nervosi si ma voi conforma numaidecat… :mrgreen:

 76. @baobab

  da dom’le, am citit timpenii cacalau pe tema asta, mai era o argumemntatie ca gugal trebe stirpit de tot ca poporu cata-n nestire si serverele alea topesc groenlanda si moare ursul polar saracu. Realitate-i ca ursii polari s-au inmultit peste limite ca pun in pericol celelalte specii, dar cum se gaseste vreun neghiob sa zica asta in public, e imediat taxat fascist si rasist ca nu-i de acord cu babama sau cu grasunul ala de al gore, cel mai mare impostor din istoria premiului nobel.

 77. Eu ma mandresc cu burtica mea , si nu as renunta la ea , vorba cantecului “Am cravata mea , sunt pionier “.
  Simona , articolul este incomplet , deoarece nu ia in calcul toate categoriile .
  Nu scrii si un articol despre femeile care in loc de fund au ditamai tarna si in loc de spate au sale ? 💡

 78. recunosc, am intrecut masura, indurare silva!!!, daca trebuie sa fac 50 de matanii roz sa mi se spuna cum iar daca simona considera ca ar trebui sa mi se blocheze IP-ul o rog sa faca un altfel de cod penal: de la o zi la o saptamana pentru scuipat, de la o luna la 3 luni pentru furat glume de la alti comentatori, de la 1 la 3 ani pentru injuraturi explicite. pentru situatia mea consider ca ar trebui sa primesc 1 saptamana cu suspendare.

 79. @gero

  …suspendare de g^t?! 😈 😈 :mrgreen: :mrgreen: 😯 😯

 80. pe bune ca n-am burta. dimpotriva 😆
  mergand la sala, magazine de produse sportive cutreieram. si ma-ntrebam ades langa aparatul de gafait de ce femeile nu consuma beuturi din zer, 100 la suta proteine, sa slabeasca. eu, gandind cu muschiul, am procurat licoarea, dar cu efect invers. in loc de muschi, am facut rost de gaura.
  si tot cu ocazia evenimentului simonatachean, imi pun o intrebare insotitoare burtii masculine, ce se mai aude de burtierele feminine? se vindeau bine in bazarele mijlocului lui 90′, in lipsa zerului.

 81. trei ochi sub plapuma

  teribila proba a pu-tzei. Daca nu o mai vezi din pozitie verticala, dupa ce iesi din dus, inseamna ca nu mai este nimic de facut.
  ura si la gara, lanul de secara.

 82. @CIM

  Eu stiam ca oamenii aia nacajiti de la tara, nedrept porecliti tarani (fiind confundati cu lumpenii de la orase si sate), ca taranii deci ingrasau porcul cu zer, e drept amestecat cu orice se (mai) gaseste pe la casa omului. In felul asta porcul devenea gras ca un porc = muschi + slana + gaura, pe alese 😆

 83. Simona,chiar iti dau dreptate.De ce?
  M-am intors exact de un an in Romania dupa ce am trait 20 de ani in Germania.
  De ce iti dau dreptate?Pentru ca intr-un singur an am reusit sa ma ingras cel putin 15 kile.dupa reteta ta:paiine cu pilaf,cu mici,cu fripturi,cu icre,cu slanina,cu mezeluri,cu jumari,cu sarmale,cu pastrama,cu chiftele,cu scaricica si cu burta de porc,bineinteles fara cea mai vaga urma de leguma,totul sufocat intr-o baie de ulei de floarea-soarelui,cel mai prietenos lubrifiant national in afara de clisa.
  Asa ca iti dau dreptate.Meritam sa fim iubiti.Macar la lichidare(-a personala) 🙂

 84. hehe, ieri cu papica, azi cu burtica 😛

  azi m-am razbunat pt ziua de ieri. am halit un chicken teriyaki di granda.

  ma nedo, chiar te cheama Costel? in buletin, ma refer, nu la coltz…

 85. nedo, wake up.

 86. @gero

  http://old.ieseanul.ro/articol/ziar/iasi/artistii-buzunarelor/7223/

  Pe tiganul Fanfan, alias Mihai Avasilcai, l-am cunoscut in persoana, s-a re/scris o carte de/dupa el (Dorin Spineanu), a publicat si el versuri de pirnaie, mai tirziu am intrerupt legaturile(?!?!), ce tin minte e ca-i un personaj absolut fascinant.

 87. CePe Costele, iar te-ai lasat de munca? :mrgreen:

 88. Pata,
  am aflat (si eu) ca luni e liber; asa ca mi-am luat vacanta de pe acum :mrgreen:

 89. pata, stiu de fanfan, se auzeau multe despre el cu ani in urma

 90. @pataphyl
  voinice, pataphyl, “niste tarani”, “porocliti” idilic, precum si niste epigoni grijulii, confundau fibra musculara a porcului cu ecranul borcanului unde era inhumat raposatul. ergo, infuzia pe rat, cu zer. zerul, dupa toate aparantele, shrinks, vorba ungurului de origine englezeasca. trage. arde grasimea si lasa muschiul in deznudul sau originar (eh, da, am citi noica, intr-o pauza de sala).

 91. Pata, da’ acuma, spune-ne o poveste cu Fanfan ala…ca asa, ca prin ceata deasa imi aduc aminte si eu ceva..

  ps. nedo, ieri am glumit cu lenutza; iti zic, deci, la multi ani pt costel 😎

 92. CP eu inca sint la “munca” si ma faci jaluz, mai ales ca esti cu un fus mai devreme 🙁

 93. Al’data cepeule, grija mea acuma e s-o tai cit pot de repede, trebe s-ajunc acasa sa maninc ca sa slabesc 😆 am inca ciuperci cu smintina de ieri si niste snitzele de porc. Ma pregatesc de pestele de la Andrei 😯

 94. Pata, pai nu esti la neviork, bre? ne paste acelasi fus. si eu mi-s la munca(si chiar ma intorc, asa ca daca scrii o poveste cu Fanfan, o citesc diseara). am noroc ca sefu’ are alte probleme, decat sa ceara alora de la IT pe unde umbla virtual oamenii lui.
  ar fi si cam greu..locul este pur si simplu un mastodont.

 95. no, drum bun atunci. drive safe 😉
  ps. eu, in locul tau, ma duceam la pescuit cu Andrei 😛

 96. Da Pata, asa e. Exista teorii ale conspiratiei dar fum fara foc nu iese. Mda, nici eu n-am prea inteles de ce grasunelul a luat premiul pentru pace pentru un film. De multe ori cred ca la nivelul ala sunt destul de politizate deciziile. Probabil ca adevaru-i pe la mijloc. Cred si sper ca marea majoritate sunt cei care-l merita. Stiu sigur ca si in fizica sunt cateva destul de disputate.

 97. CP

  Nu-s la Niork ci pe linga Philly, tot aia. Am ajuns acasa, de-abia acuma-ncepe munca. Abia daca am oleaca de timp sa maninc ca sa slabesc, cu fanfan o las pe al’data, e chestie de atmosfera iasului “acelor ani”, ma bucur ca apreciezi, si gero de altfel, nu inchid subiectul, mai avem ocazia!

 98. @baobab

  si asta-i poveste lunga, timp sa fie ca rabdare avem. Chiar si rabdari prajite 😛

 99. cruela de vilă

  pai atzi vazut ce-a facut tzopescu ; a scos parlamentarii s-alerge in jurul parlamentului, sub sloganul ” burta jos!”;
  @simona : organizeaza shi tu nishte ture in jurul blogului! :mrgreen:

 100. cruela de vilă

  @gero : cine te-a inervat iepurash? 🙄
  ia da-i tu p-aia, frumos , in gat aici! :mrgreen:

 101. cruela de vilă

  @gero ; sa shtii ca shi grashii mei de colectzie sunt simpatici!
  nu acelashi lucru pot sa spun despre burtosi! pe unu am vrut sa-l spinzur frestiv de 1 mai, io cu mina mea!

 102. @cru

  sar’mina! vaz ca esti in forma mare, numai tu-l poti scoate pe gero din meta 😀 physica

 103. cruela de vilă

  @pata : ma flatariseshti! din nou!

 104. cruela de vilă

  @gero : am mici, am pilaf , am piine, am bere!eshti invitatul meu! :mrgreen:

 105. cruela de vilă

  @ghe : who cares?

 106. cru, io țin la siluetă. Stai să beau niște cola.

 107. @gheo

  sper ca nu-i de aia zero calorii in schimb gust de caca? :mrgreen:

 108. ma duc la treaba in gradina. do not disBURT 😆

 109. cruela de vilă

  dragilor, io va las sa ducetzi o viatza sportiva in continuare, ca daac pina shi nedo doarme, e semn ca shi io trebe sa iau iecsxemplu! :mrgreen:
  no : noapte buna! orice ar insemna asta! :mrgreen:

 110. pata, e cola straight.
  Cru, noapte bună, oriunde te-ai afla.
  Voi mai veghea un pic p-aici, o alună, o măslină, o cola straight…

 111. @ Pataphyl

  Ca unul care a crescut printre necajitii de care vorbeai, iti spun ca treaba cu zerul nu e chiar asa. Taranii il dadeau la purcei pentru a-i face sa se dezvolte bine, pe inaltime si pe lungime. Slana se face tot cu cereale (carbohidratii saracii!).

 112. @gheo

  Sa nu te plictisesti 😀
  CAR@PIT 7:30 aici, 2:30 la Romanica
  DEN@LAL 9:00 aici, 4:00 la tine

 113. @CG: ti-am vizitat blogul, intr-o mica pauza(pauzele lungi si dese,..etc).
  -tocmai am (re)vazut Blade Runner acum vreo 2 seri; cred ca am avut prima tentativa acum vreo 10 ani, dar la vremea aia nu l-am apreciat. Oricum, misto; mi-am dat seama de unde s-au inspirat aia din “Seven”, cand au creat atmosfera aia “noir”-ploioasa.

 114. mersi Pata. sper sa ma trezesc la 2:30.
  nba nu servim azi 🙁

 115. @Ficat marit

  Ai dreptate, si eu am crescut printre ai mei… partial acolo dar cu… milenii inainte, mi-am reamintit cele spuse de tine. Incercam sa sarjez oleaca, fraza n-a fost taman bine construita 🙁 Sper sa-mi fie iertat.

 116. Ma uitam la interviul cu zoso cand mi-au cazut ochii pe un link catre acest subiect de pe blog si pt ca vreau sa stiu ce cred femeile despre barbatii care dupa 30 de ani fac burta am intrat sa-l citesc !
  Deci fara paine… 🙂

 117. Da dache,barbat ieste gravid,atunce musai are burta.Io vezut un film cu Arnod Shchvartzenbhergher.es bistos nu facut operatia la skimbare sexul.

 118. @cp_away: eram prea tanar cand am vazut prima data Blade Runner. Atunci i-am apreciat doar actiunea si muzica lui Vangelis. Ulterior am apreciat si povestea de dragoste din film.
  Interesanta paralela intre atmosfera din BR si Seven. Nu m-am gandit. Mai degraba l-am asociat pe Seven cu serialul Millennium, ca atmosfera si nu numai.

 119. CP_away,

  aia care-au facut “Se7en” cred ca s-au inspirat din “Soylent Green” (doar ca invers – acolo erau vreo 100 de grade non-stop 😉 )

 120. Andrei from USA

  In bunul obicei impamantenit ieri seara, chiar vroiam sa intreb ce e azi de mancare? Si ce vad? azi e cura de slabire. Noroc ca am apucat sa beau o bere, pana a pornit computerul, ca altfel muream si de foame si de sete. Toata ziua m-au batut magarii aia, a trebuit sa ma duc la munca, tocmai acum cand a venit vara si ca recompensa, cura de slabire.

 121. V-am prins pe toti 3! Aveti mail cu pdf-urile trimise de @lixu
  CP-ule, sint in NJ la sub 3 mile de downtown Phylly. Ne vedem neaparat in iulie, kipintaci

 122. Pata,
  vezi ca ai trimis niste bancuri seci; adica niste emailuri goale :mrgreen:
  apropo de email, numai bine ce am vazut emailul cu Philly..ai un reply pe tema asta 😉

 123. ok, tot scriam in draci si ori serverul lui Tache, ori asta de la mine l-a apucat nebunia si mi-a halit mesajul.

 124. Pata, deci eu nu am nici un attachment. poate restu’ :mrgreen:

 125. Pataphyl,

  am primit, dar nu e nici un PDF. E doar un measj blank zipat.

 126. Nu uitati sa mergeti maine la Terminator. ma rog azi e premiera dar se calca astia in picioare asa ca-mi vad doar de Absinth-ul meu in seara asta. 😀

 127. @anarhie, pe ala l-am scapat 🙂 dar il vad si eu pe ala 😉

  @CG: pai da, tot asa, si eu eram cu Vangelisu’; dar cum in ultima vreme vad numai kieslowski, tarkosvky si alti “sky” :mrgreen: m-am uitat tura asta si din punct de vedere al conditiei umane, tralala& lululu. apropo, ce varf e asta?
  http://cristiangheorghe.files.wordpress.com/2009/04/hpim0646.jpg
  cred ca am fost in Rodnei acum vreo 10 ani…si nu am mai ajuns pana la Pietrosu, din cauza unui nenorocit :mrgreen: care isi cara mancare putina sa-i fie mai usor la munte si bineinteles ca ii era foame, asa ca a halit intr-o seara sunca prajia la foc de-a trebuit sa-l caram a doua zi direct pa valea unui rau, ne-am si ratacit, etc, aventuri, ce mai…

 128. am primit pdf-urile.

 129. F…ack… refack 😳 Retrimis…
  Am fost un dobitoc 😮 … si asa am ramas 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁

 130. Pata,
  acum a mers; omul este un erou al muncii capitaliste, a inteles cum merge treaba in sistemul ticalosit capitalist; hai cu domnu’ primarele, ca are inima pe masura, se vede dupa vopseaua de pe bordura :mrgreen:
  remarc faptul ca gramatica inca este OK( a nascut doar niste cratime supranumerare), pt satul din care provine domnul respectiv 😆

  c ya later, bye 😉

 131. Andrei from USA

  Pata
  Unu din trei are atachment, da ce vrea poietul ala ? Ce as putea sa fac eu pentru el, daca nici zeii nu au reusit nimic.

 132. cred ca Pietrosu Mare, nu stiu… n-am mai fost in Rodnei de …spe ani 🙁

 133. Andrei

  Just talking… Cintarea Romaniei, cred c-a venit si al doilea, pe ultima pagina se precipita actiunea 😈 😈 😈

 134. Andrei

  Este c-ai uitat de foame, poti sa ma-njuri, ajuta! :mrgreen: Da sa nu bei prea mult, numa fructoza de-aia 😎

 135. Andrei from USA

  Ok.D’aia cu putina tequila, ca sa prind curaj maine la peste. Am hotarit sa ma fac ca ma duc maine la munca. Probabil si ei o sa se mimeze actul cu plata, dar decat sa plec pe trafic, mai bine dimineata pe racoare.

 136. v-am trimis o poza misto la toti trei.

 137. me out! me phoame! no Wendy’s number 4 today! 😈

 138. Andrei from USA

  I like number 6. Hot. Wendy e vecina mea si cred ca de cand sunt aici ma mancat o capita de cartofi prajiti de acolo, cu nr. 6

 139. Andrei from USA

  Uneori imi place fish filet, dar iau numai dupa ce vad reclama cu pacific cod, pescuit in Nord Pacific, ca sa fie clar ca nu e o facatura. De altfel imi pare ciudat ca nr 6 e facut chiar din piept de pui. Am demontat cateva ca sa vad ce au in interior si nu am gasit nimic suspect. In 3 minute e gata masa, calda, hot, tot ce vrei. Nu ca Simona, 3 ore si arsuri la mana pentru o amarata de supa de ciupercute. E drept ca daca fac abuz de Wendy’s, nu ma ard la mana, dar ma arde uneori stomacul.

 140. Eu iau baconator, sotia spicy chick, sint 4 si 6 dar nu stiu care-i care 😳

 141. si fasolele-s bune la wendy’s, iau acasa cind mi-e lene sa confectionez piure sau alte alea

 142. CP_Away: în poza cu pricina sunt Munții Maramureșului pozați de undeva de lângă Ocna Șugatag.

 143. Andrei from USA

  Aia cu lease marines? E misto. Mie imi place cel mai mult aia cu vacile care recomnda: eat more cicken! Si mai sunt unele prin Nord Carolina: South of the Border, cu lipici pentru mexicani.

 144. Andrei from USA

  La mine nu e nici un munte. Ori nu mai fac eu deosebirea intre o poezie, niste soldati si un munte.

 145. pata, mersi, dar nu m-ai lămurit. Wendy îi un fel de cârciumă home delivery?

 146. Vezi c-au dat pinguinii gol! Se grabesc ca mireasa la asternut 😀
  Wendy’s e un fast-food cu lozinca “It’s waaaay better than fast-food”. E bun.
  http://www.wendys.com

 147. Andrei from USA

  Cristian Gheorghe
  Wendy’s este un rahat american, care te ajuta sa te ingrasi fara sa maninci mult si fara sa te dai jos din masina. Opresti ca boul linga un panou cu poze, spui unei mexicance un numar de la 1 al 10, daca nu ma insel, la aleger, pe urma, cand te intreaba ce dimensiune vre,i spui large ca altfel ramai nemancat. Pornesti spre una din cele 2-3 ferestre si cand ai ajuns acolo, dai banul, 5-7 dolari si iti da o punga cu mancarea pe ziua respectiva, obligatoriu cu cartofi pai fierbinti si suc rece. Da scutesti cam 2 ore cu ocazia asta, comparativ cu mersul la un restaurant. Si suprvietuiesti bine.

 148. Andrei from USA

  Iar a intrat o coaja de paine sub A, ca frecvent nu il tasteaza.

 149. Andrei from USA

  Pata
  E bun, mai bun decat altele. Intr-o saptmina ai burta si nu te mai iubeste Simona. Pentru mine e mai bun decat McDonald sau KFC, pentru ca alea sunt pe partea cealalta a strazii si cu U turn si ocol, pierd 20 de minute pana acolo.

 150. Nu-mi place nici de-a dracu sa comand la drive-thru. Si cind iau pentru acasa intru, p’orma imi pun stoc de servetele pe o luna in punga, ketchup si ce mai trebe pe la casa omului 😆

 151. pata e deja 2-2. și n-au trecut decât 9 minute.

 152. Și eu fac la fel la McD. Dacă iau pentru acasă parchez și mă duc înăuntru. Alegi pe îndelete, mai o caterincă cu d-ra de la tejghea. Mă amuză întrebarea: vă mai ajut cu ceva? Eu răspund foarte serios: da, cu 1000 de dolari.

 153. Da n-au bagat refill la pishwasser – a, ba da, ziceai ca la Ikea :mrgreen:

 154. Andrei from USA

  Pata
  Esti la fix 141.2 mile de mine, in drumul meu spre peste. Vad ca nu te-ai indepartat mult de Clementon. La intoarcere o sa merg, dupa ce descarc niste peste, pe SR3o spre Atlantic City. Cunosc si gropile de pe strada aia si catev liquor storuri.

 155. Andrei from USA

  Mugur Isarescu: Pentru 4 din 5 componente ale crizei, momentul critic a fost depasit. Tocmai acum Simona recomanda cura de slabire. Da las ca ii pun aici un clip cu o pisicuta desteapta si simpatica, poate mai gateste cate ceva.
  http://life.hotnews.ro/stiri-fun-5731434-video-topul-viralelor-intrare-scena-mare-exceptie-pisica-cosul-gunoi-idiotii-diploma-fetita-gura-mare.htm?cfnl=

 156. da, la ikea au refill cu gama pepsi. eu gâlgâi 7up

 157. Andrei from USA

  Si aia cu stirile de criza, fara vocale e tare.

 158. andrei, interesant. Mie mi-a plăcut aia cu sghț pl. A, și aia cu pisica în coșul de gunoi.

 159. Pata, unde ești? nu fi trist bate pingu cu 5-3. trebuie să bage și milo satan un gol. două?

 160. Mai un video de la Andrei, mai string jucarelele de pe afara, iaca se-nnopteaza 😛

 161. …pai satanul ala cred c-o sa trebuiasca sa bage tot iadul cum ii vad, Hurricanezii mai dau pe putin unul pe repriza 🙄

 162. @gheo

  si nu-s trist de loc, ti-am spus de-un secol ca tin cu sudistii :mrgreen:

 163. Andrei from USA

  Ce fel de sport urmariti voi de evolueaza scorul asa de repede. Nu e nici fotbal, nici baschet. Se pare ca nu e sport.

 164. e cu gheatza de-aia de racit berea, da mai violent. Ne uitam si noi la ce se baga, eheeei, daca era vreun meci din ala pasionant de innot sincron, cu fetitele alea cu nasurile prinse cu clesti de rufe… 🙄

 165. … sau lupte în ciocolatăăăă…

 166. Andrei from USA

  Ramin la parerea mea. Gheata e buna numai pentru racit berea. Un cub, cel mult doua la whisky, dar numai uneori.

 167. Andrei from USA

  Tie o sa-ti trimit un peste invelit in ciocolata, ca vad ca iti plac dulciurile.

 168. Andrei, poți să pui ciocolata separat. Mă ocup eu 🙂

 169. Rect ificare. Gheata e buna si la tinut pestele rece 😀

 170. Andrei from USA

  Corect, ambele observatii.

 171. pata, te rog să mă ții la curent cu repriza a treia. Eu nu mai rezist. Pic. Mă duc să visez. Vă pup.

 172. @gheo

  sper ca nu vrei sa te sun 👿 , pun info la tine, somn usor!

 173. Apropo de conversatiile mele patasportive cu Cristi, una din echipe, Denver Nuggets mi-a adus aminte ca acum niste ani aparusera prin halimentarele fascinantei bucatelele de pui tavalite prin pesmet, zise pe aici “chicken nuggets”, iar in Landofcios purtau neverosimila denumire “nag^tz de pui” 😛 . Sint sigur ca am vazut asta si out-of-Iasi. Se mai poarta acuma?

 174. * …ofcios -> ofciois, of course!

 175. Andrei from USA

  chicken nuggets am mancat eu azi de la Wendy’s. Deci se mai poarta.

 176. Andrei, intrebam pe cei din tara daca se mai poarta numele de “nag^tz”, ma face sa rid ca prostu’ 😯

 177. Andrei from USA

  Cred ca se schimba putin programul cu pestele. Chestiuni de serviciu ma obliga sa fiu maine aici, pina dupa ora 4PM. Ori pe urma, pana dupa 7 PM, orice ruta spre sud e infernala. Asa ca baietii discuta acum sa mergem tot in Syracuse, pe considerentul ca anul trecut, la sfarsitul lui Mai am prins 30 de pesti mari. Daca se adopta varianta asta nu o sa pot ajunge la tine ca distanta ar fi 350 plus 140 de mile, plus 2 nopti de sprituri si trebuie sa conduc numai eu. Daca mai pun si un plus de macar 20 de pesti … O sa pun 2-3 in frigider pentru tine si dau o fuga in primele zile ale saptamanii.

 178. Andrei from USA

  Eu credeam ca nagatzul e o pasare d’aia care maninca peste/pestisori.

 179. Andrei

  Da, nagttzul e de balta si be, sigur ca n-are rost sa te deplasezi aiurea, n-au intrat zilele-n sac, eu oricum in weekend trebe sa fac toate alea pirin casa, piata, tirg… Va fi timp berechet sa ne vedem la vara, aranjam si o escapada in Maryland sau altundeva prin zona, mai stam la taifas, in plus… conduc eu, ca nu beau 😀

 180. aloooo!!!!! ce faceţi la ora asta, dansaţi din buric?

 181. Andrei from USA

  Ne batem. Ne batem capul cum sa trecem criza. Tu?

 182. Salut nedo, eu credeam ca nu nedormi. Iaca vorbeam si noi de de-ale gurii si burtii. De buric nu ne-am apucat inca

 183. nedo, dar tu ne vorbesti la telefon de zici alo? mama ma-sii de criza

 184. Andrei from USA

  Ce ma invidiez pe mine acuma, cand ma uit la ceas si constat ca mai am in fata, 8-9 ore de somnic. La voi, cam incepe lumea sa injure activitatile cotidiene ce stau sa inceapa, pe la ora asta. Cel mai bine dorm, cand stiu ca poporul roman munceste, sau ce dracu face fiecare acolo unde se duce de dimineata.

 185. Andrei from USA

  Pata, am o veste proasta, dar si una buna. S-a terminat mike’ssssssssss. Vestea buna e ca mai este cam un sfert din sticla de tequila. Aia de aproape 2l.

 186. oops, eu mai am ceva de robotit la computator, cam o ora, iar la 6:30 sint treaz ca o gaina chioara. Dupa aia e simplu sa supravietuiesc pina la 3 cind intru in weekend. Si nu mai bea tequila aia cu halba de bere, da?

 187. Andrei from USA

  Acusi, acusi se trezeste si Simona si se repede in bucatarie. Ca am postit aseara cu recomandarile ei. Poate face si ea un curcan la cuptor, ca ala se face cel mai simplu: se ia curcanul si se pune in cuptor. La fel se face si cu sarea si piperul. Pofta buna.

 188. Andrei from USA

  Pata
  Ok. O sa beau cu capacul de la pix. Nu incap cuburile de gheata acolo, dar oricum eu prefer straight. Cu lime, dupa.

 189. Andrei from USA

  De la tequila, un lucru e sigur: nu faci burta si nici macar burtica/burtici. Probabil d’aia se recomanda, ciorba de burta, dupa.

 190. Ha, ha! Si eu am un piept de curcan luat gratis de Pasti de la Shoprite, bacania mea predilecta, da-l fac abia simbata ca cica-i mai racoare. Vezi sa nu-ti canesti musteata cu mina de la pix. I-am dat raportul si lu’ somnorosul ala de Cristi intre timp.

 191. Andrei from USA

  Pata
  ma gandesc sa dau o nota mai contrastanta blogului, mai sobra, un plus de seriozitate. Vezi si tu ca se plange lumea ca aici ni tinem numai de glume, nu de chestii constructive. Ce zici sa pun gravatarul cu maicuta? Se potriveste? Ajuta la imagine?

 192. buricele femeilor ce-are?

 193. Andrei, subscriu la tequila. mie imi place aia, Sauza Gold(ce-i drept, nici nu prea am baut din altele).
  sa stiti ca peste este si unde sunt eu 😉 desi, doar dupa mijlocul verii, dupa ce ii fac o vizita lui Pata in Philly, am sa pot respira. sau nu.

  nedo, dormi!

  oki guys, c ya!

 194. Andrei

  Daca fotosopezi musteata da! Da buricele nu se vede, cum bine-a observat:

  Salut nedormitul 😯

  Parerea mea e ca buricele are ambisexs cam ce s-a agonisit pina peste saptamina. E bine stiut ca in evul mediu femeile faceau baie odata pe an plus inainte de nunta (sau dupa, nu mai tin minte)

 195. CP treci la munca uai, mama lui di … ca iera s^-i z^c una

 196. nedo, pot sa tentreb ceva?

 197. Andrei from USA

  CP_away
  Sauza Gold este un fel de slibovitza de proasta calitate. Aia merge doar in Margarita, asa ca un fel de inghetata care sa te racoreasca. Incearca Jose Cuervo, pur, din blue agave. Sau Tequila Padron, dar e cam triplu pret.

 198. Andrei from USA

  Pataphyl
  Poti. Asta e unul din batausii care agreseaza lumea, care lume nu face nimic.

 199. ma duc la o tigara cit clampane imprimanta – intrebarea era ca uite colea:

  http://www.laurentiudumitru.ro/images/adam-si-eva.jpg

  de ce are si Adam si Eva buric? Eu cred c-o fost de sanki la body piercing, la deruta, ce zici?

 200. Ba nu-i bataus, numa se lauda, Noi, lumea chiar nu facem nimic, ca asta-i topicul. Noi nu facem nimic si el traduce, traduttore tradittore 😈

 201. Andrei from USA

  Am inteles cum sta treaba cu buricul, dar care e Adam si care Eva, ca dupa burice nu ii poti distinge. Ori asta e ca’n bancul ala cu diferenta dintre o gaina. Chiar cine stie care e diferenta dintre o gaina? Cruellllllaaaaa?

 202. cre’ca-i intre picioare, ambele-s perpendiculare, mai ales dreptul cu care scurma, o sa ma corecteze cruella. Da chiar, ce-ti veni sa-ntrebi de ea vorbind de gaina?

 203. si be, Eva-i persoana care se uita-n ochi la sarpe si n-are barba sus.

 204. Andrei from USA

  Vorbeam de bancuri, nu de gaini. Si nu-s perpendiculare, ci paralele si egale, mai ales dreptul. Hai sa-i dam un cap in gura la primul care se trezeste din tara, ca oricum aia nu se baga, nici daca nu dorm. Sper sa fie Iliescu.

 205. ba-s perpendiculare, pe pamint 😆 egale nu-s ca unu-i stingu, celalalt dreptul, depinde cum te uiti. nu-s egale, da-s congruente 💡

 206. Andrei from USA

  In cazul asta, lui Adam ii lipseste un anumit element de identificare. Si eu credeam ca e o umbra pe fata, sau riduri, de unde sa stiu ca era barba. Probabil ca nu era in Sevilla, ca pe acolo am auzit ca sunt meseriasi in domeniul barbilor.

 207. Nu-mi bat eu capul cu iliescu,’j d’aicea 😮 da am o curea veche de bluji, cu pafta mare si solida

 208. iliescu-i cel mai mester, stie toata evolutia barbii la omul care se trage din maimuta

 209. Andrei, daca scap de examenele astea…numa’ Cuervo am sa beau :mrgreen: thanks for the tip 😉
  Pata, gata, am executat, cu burtica inainte, mars 😛 😆

  http://www.youtube.com/watch?v=Y5ojV1r1XHM

  Hup 2, 3, 4
  Keep it up 2, 3, 4
  Company sound off!
  Sung:
  Oh, the aim of our patrol
  Is a question rather droll
  For to march and drill
  over field and hill
  Is a military goal!
  Is a military goal!

 210. Andrei from USA

  Buna si paftatua. Buzdugan nu ai? As vrea in cazul asta, sa fie si el odata primul. Gasesc si eu ceva prin recuzita, nu te las la greu. Am un pershing, dar e cam ruginit. Poate, daca tot nu se scoala primul astazi, sa nu se mai scoale de loc.

 211. la sevilla era duckadam mai, tare li-ncurci, ca-n valurile dunarii : si ce lincurgi tu si celinurci tu, printre maaaluri, printre vaaaaluri… foarte frumos

 212. bai ce ma enerveaza. mi-a halit asta un mesaj.

 213. cepeu’ iti halesc si eu f’o doo, capulafund!

 214. Andrei from USA

  Pataphyl
  Proasta parere mai ai despre maimute, sa apreciezi ca Iliescu s-ar fi putut trage din ele. Poate ma-sa, cu ele.

 215. deci, era asa: Andrei, thanks for the tip, daca scap de examene vara asta, numa’ Cuervo am sa beau 😆

  si Pata, da, executarea, cu burtica inainte, mars 😛

  [aici urma un link de pe youtube, care vine in mesajul urmator sau nu]

 216. CP primit, baietii seamana cu ai lor, nu stiu tauru’ 🙄

 217. andrei, pai n-am zis asta, reciteste

 218. nu vrea. anyway, era marsul elepfantilor, din Jungle Book
  vi-l puneti voi sunguri :mrgreen:

  au revoir.

  Hup 2, 3, 4
  Keep it up 2, 3, 4
  Company sound off!
  Sung:
  Oh, the aim of our patrol
  Is a question rather droll
  For to march and drill
  over field and hill
  Is a military goal!
  Is a military goal!
  Spoken:
  Hup 2, 3, 4
  Dress it up 2, 3, 4
  Hup 2, 3, 4
  Dress it up 2, 3, 4
  Sung:
  By the ranks or single file
  Over every jungle mile
  Oh we stamp and crush
  Through the underbrush
  In a military style!
  In a military style!
  Spoken:
  Hup 2, 3, 4
  Keep it up 2, 3, 4

 219. Pata, razi de mine? cum, nu stii tauru’ de pe Wall St?! acolo e.

  gata, am ras-o. noapte buna.

 220. CP stiu tauru’ da nu-i stiu parintii, mai citeste :mrgreen:

 221. Andrei from USA

  Pata
  Am recitit. Ai dreptate, dar eu cand vad literele: I l i e s c u, vad numai rosu in fata ochilor si mai apuc sa citesc ce scapa printre randuri. Am retinut Iliescu, evolutie si mai jos maimuta. Imi cer scuze, pe aceasta cale, la maimutele din intreaga lume. Ok?

 222. misto burti au barbatii elefanti

 223. ok, si burtile la maimute, ca e ca la elefanti, cita frunza si iarba 😉

 224. Andrei from USA

  CP_away
  Sa te duci la Louisville sau la Chicago sa vezi ce plin e de tauri pe strazi. Mi se pare ca si la NY sunt mai multi, nu numai ala de pe Wall St. Ma refer la d’astia din piatra, bronz, etc.

 225. *erata -> cit mai multa frunza si iarba

 226. d’aia la chicago bulls joaca basket

 227. La ny parca-n Soho… si unul prin West Side pe la teatre, Central Park?… is plin de gugal, gata pe azi 😥

 228. Andrei from USA

  Pata, cele 8-9 ore de somn au mai ramas doar 7. Eu ma duc sa beneficiez macar de astea. Noapte buna si tie.

 229. Mai sint 1:44 la basket, deci cam 15 minute, e 99:99, sper sa-i bata nag^tii pe ingimfatii aia din Los Angeles

 230. Andrei from USA

  Am gasit una utila, pentru GPS-ul meu:
  TomTom GPS owners can download a free set of known speed camera locations via
  TomTom HOME http://bit.ly/BLLMA 👿 😈

 231. Mai salvezi si tu un ban! Gata, au batut Denver, Noapte buna, baga tequila aia la ascunzatoare 😛

 232. Inca doua minute si se face simbata si aici. Cam tirziu 😕

 233. uf, erata, nu simbata, abia vineri 😡

 234. uite-s mandru tare: n-am burta, am muschi, n-am facut sport si nu tin regim. din ce categorie fac parte? (lucky s.o.b.)

 235. Pata, ce vrei. am parte de 4-5 ore de somn. ziua incerc sa vad de ce nu merg unele, dimineata si seara incerc sa rezolv altele, “ce-i dai la SPM?”, “proverbul este exemplu de gandire abstracta?”, si altele, dar nu vreau sa ma dau de gol. ma duc sa prind alea 4 ore de somn.
  here comes the long weekend!
  cu burtica inainte 😈

  ps. a, si da, era vorba de parintii taurului.
  pps. gata, nu mai intru 😎
  ppps. am terminat si eu in sfarsit sa vad “La belle noiseuse”. de aia n-are ursu’ coada 😆

 236. Bine, dacă mănînci supă-cremă e şi normal să ai burtă. mai mncaţi şi supă necremizată

 237. ceai si biscuiti dietetici. ma simt bine

 238. nu-ţi mînca unităţile

 239. Batery aziz 😛

 240. cruela de vila

  @papo : tzi s-a sters discu? n-ai cuvinte? tzi-au mai ramas doar semnele? 🙄

 241. cruela de vila

  @gero : bravo!
  ( am zis bine nedo?)

 242. cruela, iti multumesc pentru sprijin

 243. am o problema, am mutat computatoru’ dintr-o camera in alta iar acum monitorul are palpitatii de imagine

 244. hey, papa, nici au nu mai poti sa zici? zic eu in locul tau? aaaaaau!

 245. ce ma fac?

 246. m-am suparat pe voi toti!!!

 247. l-am rezolvat singur cristi, am inversat cablurile de la monitor si hard care se baga-n priza. multumesc

 248. cruela de vila

  @geronimus : cat de genial eshti! simpt ca ma uluieshti!

 249. e posibil sa fie probleme daca monitorul sta asezat langa televizor? interfereaza undele magnetice? 🙄

 250. cruela, simpt ca mi-a reaparut problema

 251. cruela de vila

  doar daca undele sunt blonde! :mrgreen: ca le zapaceshti shi nu mai shtiu care unde sa sa duce!

 252. but, nevermind, let’s talk about fat people

 253. Gero, cu riscul de mă repeta: TV și monitorul sunt LCD?

 254. cruela, e posibil sa este dreptate la tine

 255. monitorul e normal si are 19 inch

 256. cruela de vila

  @gero : ai monitor cu burta? televizor cu cocoasa? 🙄

 257. 😆 monitorul e cu lampi

 258. Gero: nu-l ține aproape de TV, min. 1 m, 1.5m, dacă poți. Și mai demagnetizează-l pe monitor, vezi că are opțiune în meniu.

 259. cruela de vila

  @gero : putea sa fie shi mai rau: cu luminari! sau cu carbuni! :mrgreen:

 260. daca biroul calculatorului este atins cu un simplu click pe mouse, imaginea se strica in lateralele monitorului. daca nu-l ating se restabilizeaza.

 261. da’ monitoarele cu cristale solubile sunt mai bune? :mrgreen:

 262. vezi pe la cabluri. inclusiv cel de monitor, VGA.

 263. Are cineva PL 500? Aaaa, si o curea de Маяк :mrgreen:

  @Cristi:
  Ofer digitale de iglita cu digital

 264. fara digital, scuze 😳

 265. sa-mi iau monitor cu cristale lichide swaroski? eu auzisem despre LCDuri ca afecteaza vederea, unele prietene “de-ai mei” se spala cand se trezesc pe ochi cu cristale lichide si au ajuns sa-si puna lentile de contact cu plasma

 266. cruela de vila

  @matrix: cu digitalina, ai vrut sa zici, sunt precisa! :mrgreen:

 267. matrix, eu nu am maiak, am un mag din ăla, Tesla CM-130. Încă mai funcționează.

 268. @Cru:
  Precis esti inimamoasa 💡

 269. papa: vad ca ai suflu sistolic, multumim! :mrgreen: 😯

 270. @Cristi:
  Te si vad cu burta pe carte (as, popa, orice :mrgreen: ) studiind fel de fel de scheme …

 271. @matrix: stau cu burta pe carte: asu dă treflă și studiez scheme, indeed. Scheme de LOTO. 🙄
  Aș fi preferat dama de cupă. La toate pachetele de cărți e cea mai frumoasă. 😳
  E un comentariu on-topic. Deși nu mai am burtică.

 272. Observ ca in afara de Nedo,barbatii astia de pe blogul roz sunt toti inalti si fara burta! 😛

 273. eu sunt inalt cu ochi albastri. burta, imi cer scuze, nu am. 🙂

 274. cruela de vila

  pai bine gero , shi abia acuma spui?

 275. scuze 🙄

 276. cruela de vila

  100 flotari!
  ca n-ai burta sa te-mpiedice! :mrgreen:

 277. Simona,bag-o si pe aia:Despre sholdurile shuncoase ale femeilor.Ca te stiu deontoloaga.

 278. cruela, se da cam 1 leu la 10 flotari din cate stiu

 279. unde sa-ti trimit contul de la card?

 280. cruela de vila

  @gero : daca pui si pin-ul pune-l aici , nu te sfii, shtii caa suntem o mare familie! :mrgreen:
  si lasa si cheile de la mertz!
  agnes?

 281. cruela, m-ai inteles gresit, vroiam sa-ti trimit nr de cont pentru a-mi da banii pentru ca-ti fac flotari. sau vrei prin western union?

 282. Chiar nu am burtica. Burta am, ca p-acolo trece mancarea. 🙂
  Am fost gras, aveam vreo 115kg acu vreo 3 ani. Am slabit progresiv nu dintr-o data. Am ajuns acum la vreo 80, la o inaltime de 1,78. Cum am slabit? Mananc mult mai putin. Cred ca si stressul m-a ajutat.

 283. cruela de vila

  @gero ; mie- mi faci flotari? tzie-tzi faci flotari! ca nu ai spus la timp ca n-ai burta! drept pedeapsa! :mrgreen:
  si mai vrei si bani? 🙄

 284. cru
  mai m-am gandit
  sa ne lase gero mertzu de-a dreptu, nu numa cheile
  ca chei mai gasim noi

 285. cruela de vila

  @agnes : korekt!
  flotari sa mai faca?

 286. cru
  nu, sa aiba si el burta
  sa se potriveasca cu noi :mrgreen:

 287. cruela
  cum?!? posedezi burta?

 288. ‘Mneata, da mult mai vorbiti 🙄

 289. mai gero, burta lui cruela e chestia aia care o doare cand mananca prune cu lapte.
  dar e scobita, e aproape invizibila, e petite, ashea, ca pentru mertzul tau, nu dispera !

 290. cruela de vilă

  @gero,
  @agnes
  mai am oleca de burtica pe fund!

 291. cruela, admirabila burta, ce frumosi copii poate inmagazina! 😉

 292. cruela de vilă

  @gero : a inmagazinat , pe drept cuvint, copii frumosi , care s-au dovedit a fi si desteptzi, tu-le mama lor! numa ca s-a varsat! burta! a expirat termenul de inmagazinare!

 293. […] articol scris de Simona Tache: […] Categoria “Nu e adevărat, eu n-am […]

 294. Sa traiasca burtica, ca e subiect de simt ludic…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green