Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Dumitru Lupu față-n față cu Dumitru Ursu

Cu și despre nume:

 • Azi dimineață, într-un ziar de metrou, am citit despre nu știu ce eveniment la care participaseră numiții Dumitru Lupu și Dumitru Cucu. Sunt convinsă că au fost invitați și Dumitru Ursu, Dumitru Iacu, Dumitru Racu, Dumitru Crapu, Dumitru Jderu, Dumitru Pârșu, și Dumitru Mielu, dar se pare că nu au dat curs invitației.
 • Nu mai țin minte unde, am întâlnit un nume de avocat care m-a contrariat. Nuștiucum Minciunescu îl chema. Aproape că m-am gândit că e o glumă, atât de ciudat mi s-a părut. Ați angaja un avocat pe care să-l cheme Minciunescu? V-ați lăsa pe mâna unui chirurg pe care-l cheamă Măcelărescu, ați mânca din mâna bucătarului Murdărescu și v-ați urca într-un avion pilotat de Prăbușescu?

32 comentarii

 1. o colegă avea un unchi, contabil, căruia îi ziceam pîrşu. pîrş de preerie. aşa arăta, aşa se comporta. şi era un căcăcios

 2. badmf
  azi s-a luat şi de mihaela că fuma sub fereastra ei (deşi era închisă)

 3. Acuma nu ştiu, da’ un avocat Minciunescu ar fi chiar util. Mai ales dacă eşti vinovat de ceva …. 🙄

 4. depinde pe cine minciunescu, pe tine, sau pe judecătoreanu… e mai complicat…

 5. In Iasi este o avocata pe care o cheama M. Pohoață. La un moment dat, firma din fata biroului ei fusese stearsa de niste binevoitori (a se citi cunoscatori), ramanand numai ‘hoață’.

 6. la multi ani petri si paveli, pauli si paule si petronele si derivate. avem noi un client. inteleptu mihai venus. nu stiu unde sa-l cataloghez.

 7. madison , jimmy

  @ Simona , ce-şi face omu’ cu mâna lui cum se numeşte ❓ ”picoliţă” ❗ ❗ ciubuc n-ai făcut !? 😆

 8. Un doctor l-a întrebat pe un pacient cum stă cu somnul și cu hrana. Pacientul a zis că mănâncă precum un lup și doarme ca un urs. Doctorul l-a trimis la veterinar.

 9. si veteriarul l-a vindecat?

 10. cred că la trimis la o stațiune în pădure. Nu era sezon de vânătoare.

 11. azi la teve era un inspector pe care il chema Puiu Usturoi … arata ciudat.

 12. Minciunescu e o colegă de-a voastră, de la Realitatea Caţavencu. Lucrează la Vînzări. Am primit noi nişte oferte de la ea. La avocaţi mai merge Minciunescu dar la agenţi de vînzări e dezastru total.

 13. cruela de vila

  un coleg de servici tocmai ne povestea ca pisoii lui poarta urmatoarele nume : coae, curva si…am uitat ( probabil nesemnificativ)
  si ne mai zicea cum a ieshit taxu pa geam sa-l strige pa numitu coae! care a si raspuns chemarii….
  eu astept cu nerabdare sa plece de-acasa curva si iasa iar taxu pa geam s-o strige! daca se face coada la usa omului?

 14. Stimata Simona ori face pe niznaiu’ ori n-are simtzul realitatii imediate! Mi-ar fi placut sa comenteze, in scris da’ cu voce tare, ce-i sugereaza ‘mneaiei acest nume : Vantu! Mie, acest nume imi incumba (sic) un sentiment de neliniste : dupa ce trece personajul, bate vantul prin buzunarele naivilor, pare un haiduc care ia de la popor si da la jurnalisti (neam de neamu’ lor n-a castigat atatia bani!), este imaterial, il simti prin par, printre degete si-n glasul dlui Turcescu! Vantu are un singur sinonim (desi nu s-ar zice, gramatical vorbind!): Felix!

 15. Ai fi mai interesanta daca ai folosi diacritice. Si chiar mai usor de citit.

 16. Eu ştiu o donşoară studentă care a prezentat la secretariatul unei facultăţi o chitanţă falsă de achitare a taxei. A fost prinsă, evident. O chema Tâmpescu.

 17. @cru: și pă colegu tău cum îl cheamă? :mrgreen:

 18. gavrilache
  cam cum ai vrea să arate mogulul ideal? adică ăştia care scriu în presă (tache şi alţii) trebuie să aibă şi ei un patron care, teoretic, trebuie să-i şi plătească. deci cum ar trebui să arate jigodia asta capitalistă ca să fie fără cusur?

 19. cruela de vila

  @cru : shi pa iel il cheama cu mare maiestrie, fix in buletin , dar nu putem divulga acilea…..ma’ntzelegi! 😳

 20. cruela de vila

  @nedo : ce-tzi facu diclofenaca?

 21. Domnu’ Nedormitu, pai mata nu ti-ai dat seama cam unde bat eu? Mogulul ideal exista si se cheama Vantu! Are cele trei calitati esentiale : are bani (daca n-are ii face una-doua!), are scop, altul decat facutul banilor, respectiv : Jos Basescu! si are materie prima fiindca, nu-i asa, productie fara materie prima nu se exista! Materia prima sunt jurnalistii! Ei au de ales, mai nou, cam intre Vantu, Felix, Patriciu! Ceilalti ori sunt cu tabloidele ori nu sunt interesati de nevoile ziartistilor!

 22. Mogulul ideal este Nea Nelu, o sa-i plateasca din pensia proprie, 1 ron articolul, 2 ron editorialul in Scanteia batrana, o sa-i cazeze la el in bojdeuca si o sa le dea spre purtare costumele/taioarele uzate ale familiei.
  Daca inca ii functioneaza tiparnita aia de manifeste din pivnita, ii invata si o meserie veche, dar nemuritoare, zetaritul.
  Mesele nu se asigura, pentru a le pastra jurnalistilor o minte limpede, se stie ca pe burta goala spiritul critic se ascute, probabil de la acidul gastric.

 23. cruela de vila

  @nedo : ai luat diclofe-kaka?

 24. gavrilache
  la ce mama dracului să mai ai scopul cu jos băsescu dacă deja ai bani. mi se pare cam de cacao. cam stupid, aşa. în ceea ce priveşte materia primă… în ce priveşte materia primă… vi se pare că simona tache, de pildă, are ca scop să îl dea jos pe băsescu? pentru că politicianul despre care a scris cel mai mult este piedone. piedone îl susţine pe băsescu şi nu ştiu eu?
  cred că problema este în căpşorul dumneavoastră, pentru că vedeţi numai vipere şi hiene antibăsescu în jur. aveţi grijă, dacă citiţi bucătăria pentru toţi (tot în trustul lui vîntu) poate daţi peste reţeta magică de iahnie antibăsescu. m-ar interesa. mulţumesc

 25. Dl.Nedormitu, evident ca evit sa citesc cartile de bucate apartinand de trustul dlui Vantu! Cine imi garanteaza ca n-o sa gasesc, la pagina 5, reteta “Chelie de Basescu cu varza de Brussels”? Cat despre Simona, o stimabila domnisoara, doar cuvinte frumoase! Singura problema este ca as fi preferat sa scrie la “Arici Pogonici” sau la “Modelismul pentru toti”.

 26. vai! ce umor de urzica! excelent, domnule gavrilache, excelent! îmi spuneţi, dacă sînteţi drăguţ, şi o glumă cu gigel şi petrică la şcoală? sînt preferatele mele. cum aş putea obţine un autograf de la dumneavoastră. în fond, umor să fie, ce mi-e tache, ce mi-e gavrilache. aţi încercat şi pe blog la roxana iordache?

 27. blog vedete vezi c-ai ratat postu’ asta,baga si-aici ceva

 28. Meteorologul Dumitru Baltă 😳

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green