Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Berea rupe oase, iar gogoșile cu gem pot accidenta

Sau ce descoperiri s-au mai făcut recent în materie de papa și băutură:

•    Cercetătorii spanioli au decis: berea întăreşte oasele. Oasele femeilor. Doamnele care beau bere în cantitate moderată prezintă un risc mai mic de apariţie a osteoporozei. Consumul în exces are însă un efect contrar, dăunând oaselor sexului slab, avertizează aceiaşi specialişti. Sunt de acord. Când excesul e practicat de bărbaţi, femeia se poate îmbolnăvi brusc de osteoporoză, în faza de fracturi multiple.

•    Mâncatul la volan poate distrage atenţia. O companie de asigurări din Statele Unite a întocmit şi o listă cu cele mai periculoase alimente, în funcţie de potenţialul acestora de a se fărâmiţa, vărsa, scurge sau prelige în poala conducătorului auto. Acestea sunt: cafeaua, chipsurile, hot-dogii, gogoşile umplute, sucurile carbogazoase şi hamburgerii. E recomandat să le evitaţi. Puteţi mânca, în schimb, o grămadă de alte lucruri care nu se află încă pe nici o listă: ciorbiţă de orice fel, sărmăluţe cu smântână şi mămăliguţă, mici cu muştar şi cartofi prăjiţi. Lângă cei din urmă, merge şi o bere fără alcool.

•    Tot despre mâncare, o informație care va produce panică în corporaţii: Stresul social duce la acumulare de grăsimi nocive pe abdomen, arată ultimele studii în domeniu. Cei mai predispuşi la îngrăşare socială sunt –atenţie! –oamenii care se subordonează în mod excesiv celorlalţi. Concluzia 1: putem recunoaște un șef înconjurat de pupincuriști după numărul de grași din subordine. Concluzia 2: Cine îşi angajează secretară felină, cu aspect de miss, se expune grav riscului ca tipa să nu fie suficient de supusă. Mai sigură ar fi una măcar pufoasă, dacă nu cât un dulap.

38 comentarii

 1. ieri mi-a fost un pic cam rău, nu ştiu de la ce. şi m-am dus la notar unde simţeam nevoia să stau jos, chestii din alea. iar nenea notarul rîdea de mine, că de la băutele de azi-noapte, că nu ştiu ce. azi îi era lui rău. da’ a fost băiat cinstit şi a recunoscut de la ce.
  m-am întors la birou, iar pe drum era un domn pe faţa căruia se vedea foarte clar că îi era rău. şi nu numai pe faţă, ci şi pe pantaloni. da’ rău, rău!
  poate o fi de la asta
  http://www.youtube.com/watch?v=tmZuks48B04

 2. bine, si daca seful are 150 de kile?

 3. Am uitat, am o subordonata care are 46 de kg la 1,60, si e si gravida. Pe asta maine o dau afara, nesupusa dreaq! Ups! Cica n-am voie! nasol

 4. Daca cercetarea nr. 1 a fost realizata de spanioli fara supervizarea cercetatorilor cehi eu nu cred in ea. spaniolii nu au material de studiu in cantitate suficienta.

 5. parca vad cum corporatistii o sa se organizeze in grupe de guerilla guevariste, cu naframe la gat si laptopul in banduliera, baricadati in salile de protocol sub pretextul unei vieti mai sanatoase si a unui look mai slim :mrgreen:

 6. Atat pentru femei, cat si pentru soferi si angajati prea supusi, cel mai bun remediu este berea dimineata pe stomacul gol in loc de cafea. Dupa acest tratament, activitatile zilnice se vor desfasura ca de obicei.

 7. concluzie: femeile ar trebui lasate sa consume bere la volan decat sa manance in nestire din cauza stresului acumulat la serviciu.

 8. intr-o actiune de totala nesupunere, azi am chiulit de la birou. ma duc sa ma cantaresc si dupa aia imi iau o bere din frigider. pentru ca merit!

 9. Incep sa acumulez si eu grasimi toxice pe burta, desi n`am sef . Cred ca ma stresez pe mine insumi :mrgreen:

 10. toxiinfectie de nesupunere in masa…

 11. …corporala, desigur

 12. vreau sa shtiu : palinka ce inatreshte? shi in ce cantitate trebuie consumata, ca sa inatareshte ce intareshte? shi de catre cine shi cu cine shi cand shi unde :mrgreen:
  sau doar molesheshte?
  nu ma lasatzi in negura neshtiintzei, pls!

 13. @cruela;

  Palinka intareste increderea ca poti sa bei mai multa palinka. Deci, logic, cantitatea trebuie sa creasca.

 14. palinka intareste prietenia dintre romania si ungaria.

 15. cruela, berea intareste oasele femeilor, iar palinca intareste convingerile barbatilor. in caz de efecte nedorite, intrebati medicul sau farmacistul.

 16. tocmai mi-am pus un pahar de bere. hai noroc! break some legs!

 17. Cruela, palinka intareshte.

 18. tocmai mi’am vărsat cafeaua. tastatura am schimbat’o, tricoul nu.

 19. @mitica : cafeaua era tare?
  ca ciac si ia intareshte!
  :mrgreen:
  vigilentza!
  :mrgreen:

 20. E foarte clar si periculos.Emigrarea cercetatorilor americani si britanici, din tarile de bastina (adica americane si britanice) in tari superdezvoltate ca cehia si spania, demonstreaza o data in plus ca vine apocalipsa.Sa-i intrebam daca vine mai devreme de un cincinal.Ca daca vine in cincinalu-n patru ani si 1/2, atunci nu mai platesc ratele la banca sa-i bag in faliment pa capitalistii astia verosi.

  @cruela : dupa ce se-ntareste, se-nmoleseste.

 21. mitique, atipeai cu capul pe tastatura, de asta beai cafea?

 22. la punctul a sunt de acord. de cind nu mai beau bere ma dor oasele. la b, nu ma intere, eu eventual pot sa maninc la volan cind e masina parcata, ca altfel sunt pericol public. la c, eu am slabit de la stres, da am ramas pufoasa. sefu s-a ingrasat, exact pe burta. si nu sunt subordonata deloc. aici nu stiu pe ce buton sa apas.

 23. Cruela palinka intareste…. 😳

 24. @mitica : era fierbinte? si ti-ai varsat-o pe pantaloni? :mrgreen:

 25. Nu faceti ca el ❗

 26. Berea face lapte la femei 😛

 27. @Simona – posesoare de rochite

  Misto nu ?

 28. mi’am cumpărat tricou. 10 lei. the ysland of joy. oare unde o fi făcut?

 29. mitica, cred ca e facut in insulina buricuriei 🙄 😀

 30. şi conţine 100% coton

 31. Am inteles ca, acum pe criza, femeile isi gasesc mai usor un loc de munca

  Mic ghid practic pentru barbatii fara loc de munca:

  1.pregatirea de interviu : http://www.youtube.com/watch?v=WCZHMfSGjXQ&feature=fvw

  2.interviul:http://www.youtube.com/watch?v=SISyROg7H1M&feature=related

 32. Misto http://www.okazii.ro/catalog/31218354/Elicopter-Profesional-3D-Apache-42-Cm-cu-Radiocomanda.html daca iti “iubesti” sefu i-l bagi pe geam 😈 si cu 100 g nitroglicerina :mrgreen:

 33. madison , jimmy

  _ Simona te lăudai cu nişte foto…pragheze ! Măcar arată-ne fustiţele procurate din CZ. 😳

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green