Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Hai cu bătaia, să se distreze poporul!

M-a distrat bătaia din parlamentul ucrainean, mai ales că a coincis cu o istorie a violenţelor din politica românească a ultimilor 20 de ani, publicată în Academia Caţavencu de azi.

Aproape că mi-aş dori una şi la noi. Dacă nu putem noi să le spargem feţele, măcar să şi le spargă între ei. Vreau să-l văd pe Hrebe cum îi trage o directă de dreapta lui Ioan Oltean, în timp ce el ia una la ficaţi de la Cezar Preda. S-o văd pe Roberta Anastase cum se scuipă şi se trage de păr cu Adrian Năstase şi pe Norica Nicolai cum îi smulge cu penseta firele din barbă lui Marco Bela. Şi pe Olguţa Vasilescu cum îi trage capete-n gură lui Boureanu, care le pune simultan piciorul pe cap lui Bănicioiu şi Corlăţean. Şi pe Cati Andronescu cum plânge-ntr-un colţ, că ea e mai emotivă, aşa.

Vreau bătaie cu ouă, cartofi stricaţi, roşii sborşite şi ceapă-ncolţită. Vreau capete sparte, dinţi rupţi, urechi muşcate, nasuri julite şi genunchi dislocaţi. Vreau omor în parlament, vreau să-i văd pe aleşi adunaţi cu lopata şi căraţi la salvări, care să-i ducă la spital, să stea câte doi în pat şi să rişte să se suprainfecteze cu stafilococi aurii, argintii şi cu imprimeu leopard. Iar eu să stau în fotoliu, la televizor, să mănânc popcorn şi să mă distrez.

P.S. Fără legătură cu subiectul: dacă vrea cineva abonament la Cinema Union, e un concurs aici.

9 comentarii

 1. Excelent tablou de batalie! In plus propun ca absenteismul (bata-l vina) sa se sanctioneze aspru, in caz exceptional!

 2. Tine-mi un loc pe canapea, Doamne ajuta sa le dea gandul cel bun , destul cu vorbaria 😈

 3. … saut toti in ring, pe rand, cu disperatul de Morosanu 😈

 4. Una la obiect – parlamentul roman n-are reguli de comportament civilizat. Adica de bun simt. In conditiile in care se face asa circ ar trebui sa fie unii sau unele suspendati(e) sau evacuati(e) din sala. Dar n-ar mai fi spectacol si probabil s-a face mai multa treaba in mod eficient. Si de hauleala lui Vadim sia a peremului la prezentarea raportului privind comunismul in Romania au uitat Catavencii. Parca l-au apelat pe Patapievici limbric. D-aia imi place mie sa ascult dezbaterile din parlamentul englez cand mai vine un ministru ca se dau palme peste ochi cat se poate de elegant (daca asa ceva se poate)

  Cand regina vine la parlament se duce la Camera Lorzilor si apoi trimite un amploaiat (ii zice Black Rod) sa cheme deputatii din Camera Comunelor sa-i asculte discursul. E unu’ laburist pe post de clown de vreo 40 de ani.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Dennis_Skinner#Queen.27s_Speech_.22jokes.22

  Una fara obiect
  Ascultata la Radio France Internationale – Fosta fabrica de pensule din Cluj s-a transformat in galerie de arta moderna. Domnisoara de la radio a zis bine fabrica de pensule. Pe Cluj l-a nimerit dintr-a doua (a zis intai Cliuj)

 5. Bineeee aţi veniiiit la UPFC – Ultimate Parliamentary Fighting Championship

  Astă seară avem un meci fierbinte. Echipa PDL – Patriot Devil Lions se va confrunta cu PSD – Parliament Snake Dolphins. Dacă până anul trecut şerpo-delfinii parlamentului îi dominau clar pe diavoleii patrioţi, ultimele luni au marcat o uşoară scădere a performanţei şerpo-delfine datorată numeroaselor plecări din lot. Rămâne de văzut dacă noua echipă ce va debuta pe 1 Mai le va pune probleme în arenă vreuneia din concurentele de astă-seară.

  Pregătirile sunt în toi: în colţul portocaliu se încălzeşte o ciorbă, în timp ce în colţul roşu Victoraş “El Titulesco” Ponta îşi suflecă mânecile de la raglan. Iată şi adversara sa, Roberta “Miss România Mea” Anastase, se apropie de ring… va gusta oare din ciorba preparată cu atâta îndemânare de antrenorul secund Emil “Tall Man” Boc ? Da, într-adevăr, Roberta ia polonicul, şi îşi umple o farfurie. Victor nu se lasă mai prejos şi îşi umple farfuria lui cu vârf şi îndesat. Se aşează amândoi la masă, tensiunea este maximă în aceste clipe ale primei runde. Sare! Da, Roberta preferă sarea cu mărar, în timp ce Victor foloseşte sare iodată şi piper. Interesantă contra-strategia lui Victor, eu aş fi folosit totuşi un ardei iute în loc de piper. Să vedem cum va răspunde Roberta…. excelent, a pus o linguriţă de smântână, dar Victor dă lovitura decisivă suflând în iaurt!!! Şi aşa se termină prima rundă cu o victorie netă a şerpo-delfinilor. Victor şi-a folosit îndelunga experienţă a friptului cu ciorbă pentru a o trimite în corzi pe Roberta, care mai are totuşi destule de învăţat.

  Schimbăm acum două vorbe cu antrenorul Robertei: “Spune-ne Emil, care a fost problema în această rundă? A fost oare lingura de lemn? Găina n-a fost destul de bătrînă? Ce s-a întâmplat?” … Se pare că Emil nu are nici o declaraţie de făcut aşa că ne reîntâlnim în câteva momente pentru runda a doua!

  PS – Roşiile e zborşite, dară nu sborşite.

 6. @Simona:esti naiva fatooooo!La noi nu se va intampla ever asa ceva,pentru ca romanul(in special parlamentarul) prin definitie,de mii de ani, nu are COAIEEEEEEE!Suntem milogi de mii de ani!Coaiele le-am inlocuit cu limba!

 7. M-am gandit si eu ca ar fi frumos, dar grasii nostri nu se vor bate pt. ca-s prea grasi. Ati vazut ce conditie fizica au parlamentarii ucrainieni? Ai nostri, cu burti si in fata, si in spate, si pe ceafa, nu se vor deranja pt. atata de la integrame sau “combinatii” – asta in cazul rar ca ar fi in sala!

 8. wow, ar fi un rai! Si noi sa stam in fata spitalului si sa decidem care intra si care nu! Ar fi ceva de vis!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green