Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Reproducerea poate dăuna grav sănătăţii copilului

Am zis-o de multe ori şi n-o să obosesc s-o repet: există oameni cărora ar trebui să li se interzică prin lege să se reproducă. Şi care, dacă încalcă interdicţia, ar trebui băgaţi la răcorică, să se înveţe minte s-o mai comită a doua oară. Mama şi tatăl lu’ ăsta micu’ fac parte fix din această categorie.

Mă rog, dacă Angelina Jolie, această Andreea Marin a Hollywood-ului, a aflat deja de caz, nici nu cred că vor mai fi multă vreme părinţii lui. N-o să se lase până nu-i convinge să i-l dea spre adopţie, iar Brad Pitt va muri de fericire să fie din nou tătic.

18 comentarii

 1. am un business pentru ei. Daca e asa mare amator de fum, sa-l puna cu gura lipita de teava de esapament de la un camion Roman diesel si sa-l foloseasca drept catalizator eco. Noxe 0. Primul Roman diesel euro 5.

 2. 1. Poate le e frica sa nu se ingrase copilu’, cred ca de asta nu-l lasa sa se lase.
  2. Acu’ daca “pare” sanatos, ce sa zic…

 3. Vai de capul meu!!! Si autoritatile si mai destepte, le face un cadou in cazul in care intra in normal. 😥

 4. Nu’sh de ce, dar cam seamana a stire inventata

 5. […] This post was mentioned on Twitter by Joe King, simonatache. simonatache said: Reproducerea poate dauna grav sanatatii copilului http://bit.ly/aEemjy […]

 6. cind brangelina o sa-l infieze, ce-o sa le mai toace micutu ala averea dind de gustu trabucelor de 1kilo$ bucata… atunci sa vezi stire 😈

 7. Ii faci un mare compliment Andreei Marin numind-o pe Jolie “Andreea Marin a Hollywood-ului”. Nu incape comparatie intre cele doua. Jolie nu se duce sa-si faca poze cu amaratii din Africa ca sa se puna in “valoare” (vezi pictorialul absolut gretos al Andreei din Africa). Dar intr-adevar, copilul ala care fumeaza te socheaza!

 8. apropo de cele 2 A. Pe care oare o fi rozind-o invidia ca nu-i ca ailalta? :mrgreen:

 9. L-a invitat tatal la un ciubuc sa se dezbare de suzeta. Si a inlocuit o dependenta cu alta.
  Ori or fi tigari cu opiu – n-ati vazut macii de sub poza.
  In Indonezia se fumeaza tigari faine – tutunul e asezonat cu ulei esential de cuisoare. Mie imi plac Djarum (tari si parfumate)

  In Canada n-aveti voie sa fumati cu minori (chiar si ai dumneavoastra) in masina.

 10. o fi fumat ma’sa in timpul sarcinii si bietu’ copchil s’o invatat cu nicotina sau o fi vreun Benjamin Button? :mrgreen:

 11. e pe video – inca nu stie din ce capat se trage – ala cu filtru sau ala aprins: http://www.youtube.com/watch?v=L_HwU7P83Ts

 12. @Georgiana – la cata lume trage din ciubuc in timpul sarcinii sau fumeaza pasiv in Romania – prin parcuri ar fi aproape toata picimea cu mucul de tigara in dinti.

  Eu am tras un fum la 9 ani, prin liceu m-am apucat bine, ajunsesem la 2 pachete pe la 25 si m-am lasat pe la 27. Rar mai fumez – cand mai dau pe la Enache si e fumul de taiat cu coasa. Deci pot sa spun ca m-am lasat dar am ramas cu o meteahna – intorc capul dupa barbatii care fumeaza pe strada.

 13. da’ bine ca e precizat in articol ca sta singur in camionul lui DE JUCARIE, ca altfel, la ce emancipat e, mi-l imaginam pe soselele patriei (lui) gonind cu ditai TIR-ul, cu tigara-n bot si cu ochii la afisele cu blonde din cabina

 14. Pustiulache e din Sumatra – o fi band si cafea. A propos – in Costa Rica – Cafe au Lait se da copiilor.

 15. Ce greturi de parinti! Auzi, pare sanatos!

  Nu-i de mirare ca li se pare astfel, bolnavii psihici halucineaza uneri. Oricum eu ma intreb cand mai mananca, iti ia 7 min o tigara si totusi copilu’ asta e gras.

  cand te gandesti ca unele femei cu greu reusesc sa aiba un copil iar animale ca astea isi bat joc de ei te apuca groaza.

 16. pai Brad Pitt cred ca abia asteapta sa aiba si el, sirecu’, cu cine fuma o tigara pe balcon, ca si asa il ameninta nevasta cu divortu’ din cauza fumatului 🙂

 17. Ce parinti iresponsabili si rai !!! Toata lumea stie ca langa tigara merge o cafea sau un coniac. Ele unde sunt ?

 18. 4×30=120 lire / luna

  Ei castiga 70 de lire / luna

  Noua descoperire de tutun comestibil?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green