Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Forţa fie cu Steaua, nu cu femeia!

În Caţavencii, continuă confruntarea dintre mine şi Mihai Radu. Prin noi, se confruntă, generic, cele două sexe. Rubrica se cheamă Bătăi în dialog, deci, practic, nu e război între sexe, ci bătaie, adică o treabă mult mai civilizată. :mrgreen:

Săptămâna trecută, eu am lansat provocarea, în textul Forţa fie cu Steaua, nu cu femeia!, iar Mihai a răspuns cu Vânătaia e ruptă din rai. Puteţi citi ambele texte aici.

Vă aştept înapoi, ca de obicei, să-mi spuneţi cine are dreptate!

UPDATE: Nu mai merge site-ul catavencii.ro, aşa că pun o captură cu textul meu, pe care o făcusem preventiv. Pentru textul lui Mihai, reveniţi când s-o repara link-ul. 🙁

 

13 comentarii

  1. Eu am o nelamurire cu asteptatul … de ce inapoi?

    sibe)
    Ref. duel spun doar atat. Orice problema e chestiune de exercitiu.
    La punctele unu si doi trebuie precizat ce se da si ce se cere!
    Sau, parafrazand in stilul lui Mihai Radu, cine cere i se da!

    La punctul 3 (ochit si lovit) se trag (upercutat) concluziile.
    Se numara echimozele pe tinta piept numaru’ 6.
    Baietii stiu:mrgreen:

  2. @Simona, si cum ramane cu bataia anterioara (aia cu facut sex cu prietenu’ sau mama)? Pai daca-ti da o scatoalca dupa ceafa, e din prietenie, nu? Atunci de ce , ai???

  3. Cred ai pus foarte bine problema. Daca eram inainte de armata iti tineam partea, pentru ca aveam doar 44 de kile cu valiza la poarta cazarmei! Dar acum las par peste tot, am colacei pe burta, rad copios la bancurile cu blonde.
    Si ca sa fiu român adevarat iti zic doar atat: si tu ai dreptate!

  4. Steaua? Da` ce naiba-i aia??? :mrgreen:

  5. cruela de vila

    forta fie cu baiatul asta:

  6. Mai Simona, aia care dau, ciupesc, mangaie, etc, asa, sunt tampiti nu stangaci, pune-i sa bage o rama sau un viermus in carlig sa vezi ce tandri sunt, pune-i sa spele masina, sa vezi ce dragastosi o mangaie cand o sterg cu o piele de caprioara

  7. Daca era forta cu Steaua ieri mai ziceam. Asa e tardiv.

    Ce-ai vrut sa zici , ca va schilodim ???? Numai de asta nu ne-ati acuzat pana acu’ . De toate relele suntem vinovati , acum si de asta ? Da’ cat de vinovati vreti sa ne simtim??? Ce minciuna odioasa poti colporta asa , fara jena. :mrgreen:

  8. “Adevărate brute, pline de cruzime, care pun pariu că n-ar şti niciodată să-i spună unei femei căreia i-au apărut vergeturi sau i s-au mai lăsat ţîţele că singura frumuseţe care contează e aia interioară.”
    Punct pentru Radu. Punct.

  9. Daca ea aproape ca-i dezlipeste retina omului cu o unghie, gesticuland in timp ce discuta cu o prietena la telefon, se cheama ca el nu-i atent, ba si mai grav, ca o sufoca stand dupa coada ei non stop.
    Daca ea uita ca cineva inca are unghiile expuse la pericole si lasa sifonierul din brate fara preaviz,pentru a verifica daca “vine bine”, in timp ce partenerul zace cu degetele zdrobite, icnind, cu sfinti si grijanii in gura,se cheama ca el e si mototol,si vulgar.
    Daca el varsa cafeaua si doi stropi cad in poala ei, se incadreaza la tentativa de omor.

  10. @Sandman: perfect de acord cu tine :mrgreen:

  11. May the forze be with you. Always.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green

bijuterii argint bijuterii argint