Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Simona Intelectual se întoarce un pic

Vă ziceam că am dat peste o arhivă obscură, care mai păstrează undeva, în fundul internetului, texte de pe catavencu.ro (site-ul Academiei Cațavencu pe stil vechi, ras de pe fața internetului odată cu vânzarea mărcii), rămase pe undeva prin niște arhive obscure. Și am găsit-o și pe Simona Intelectual, care prezenta vremea, parodiind jobul Simonei Senzual.

 

45 6

Pentru necunoscători. Da, Simona Intelectual eram eu.

Și? Ce ziceți de vremea de afară? 🙄

 

12 comentarii

 1. …astep o revenire in forta …. cu capul GOL (adica dezbracat…).

 2. da-ne si noua link-ul cu arhiva obscura, daca se poate 😉

 3. Se potriveste la fix. Auzi, da’ de Craciun cum va fi, fata? Ca vreau sa-mi fac o rezervare pe plaja la muntele Baisorii in Occidentalii ‘ceia. Stii cumva ce slip se poarta anu’ asta de Craciun in Occidentali? Ca vreau sa-mi iau doua perechi pentru orice eventualitate. Te pup. 😳

 4. @Adi: nu mai lucrez la meteo, fată, m-am pensionat 😀

 5. Aoleu, pai si eu cu cine iau legatura, fata? Cu Simona Tocilar???

 6. La mine este cer senil.
  Soarele trage să moară de invidie că e iarnă.
  Zăpada e, deocamdată, absentă, cred că Dumnezeu a confiscat-o și o trage ”pă” nară, în lipsă de alte tranchilizante (sătul de atâta omenire, și-a luat și el concediu cu răsplată).
  În rest, e frig. Zadarnic strig.

 7. am găsit intelectualu suprem, no offence, Simona :

  Ministrul Culturii, Daniel Barbu, a afirmat că Programului Naţional de Prevenire şi Control HIV/SIDA îi sunt alocaţi prea mulţi bani, mai exact jumătate ca buget din toate programele Ministerului Culturii. Barbu a mai spus că “nu suntem în Africa de Sud” şi că s-ar putea face mai multe festivaluri “dacă nu am avea acel program sau dacă acel program ar fi la jumătate”.

 8. […] ani, când încă mai exista Academia Cațavencu în varianta ei originală. Și cu asta, și cu asta, și cu […]

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green