Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Am de dat un abonament pe un an la LadyFIT. Cine îl dorește?

V-am tot povestit, în ultima vreme, despre Cori Grămescu și LadyFIT. Cori e e unul dintre cei mai cunoscuți antrenori din România, iar LadyFIT este sala ei din centrul Bucureștiului, care oferă doamnelor, în fiecare săptămână, 40 de antrenamente pentru orice nivel de rezistență fizică și motricitate (de la Yoga, Stretching și Balet, de la care ieși zen, până la ore foarte intense de Capoeira sau Step, de la care ieși leșinată, dar antrenată bine de tot), consiliere gratuită în privința celor mai potrivite combinații de antrenamente, motivare, suport, și, nu în ultimul rând, servicii de consultanță în nutriție, cu planuri alimentare personalizate, monitorizare și tot tacâmul. Practic, la orice oră din zi ai ajunge la LadyFIT, găsești o soluție de antrenament care să ți se potrivească. Mai multe despre sală puteți citi aici, iar acesta este site-ul lui Cori, pe care, de asemenea, dacă sunteți interesați de sport și nutriție, veți găsi lucruri interesante. Până una alta, vreau să vă anunț că am de dat un abonament pe un an la LadyFIT, pe care îl puteți câștiga prin tragere la sorți, pe baza unui comentariu în care să-mi povestiți de ce vi-l doriți. Câștigătoarea va fi anunțată într-o postare viitoare. Se admit și comentariile de la domni, care vor să câștige abonamentul pentru soție sau iubită. 🙂 

Până atunci, o las pe Cori Grămescu să răspundă la întrebările pe care tot voi i le-ați pus, tot aici, pe blog.

Screen Shot 2015-04-15 at 21.09.14

Ce părere ai despre regimurile tip Atkins/Paleo/Dukan? (Lela)

Cred că e important, înainte de a adera la acest tip de diete, să înțelegem efectele lor pe termen lung. Dacă Paleo este o variantă mai relaxată și poate fi ușor dusă într-o zonă mai ușor de administrat pe termen lung, dietele Atkins și Dukan sunt mai problematice și eu nu cred că sunt o soluție sănătoasă și sustenabilă într-un orizont lung de timp.

Daca ești slabă, dar cu o musculatură netonifiata, care ar fi cea mai bună variantă pentru tonifiere brațe/spate/picioare/abdomen? (Miha & Ametist)

 Exercițiile cu greutăți libere și benzi elastice modelează o musculatură deopotrivă feminină și fermă. O combinație de exerciții pentru toate grupele musculare mari și puțin jogging, înot sau orice altă formă de antrenament cardio de intensitate scăzută îți vor modela un corp tonifiat, elegant și armonios din punct de vedere estetic.

Ce părere ai despre Fast Diet (dieta 5:2), în mare vogă, în perioada asta? (Ramona)

 E un concept care a fost investigat și studiat intensiv de câțiva ani, în încercarea de a manipulă sistemul hormonal pentru a conduce la o greutate normală și la o încetinire a procesului de îmbătrânire. Cred că e o variantă pentru cei care nu pot urmă o dietă pe termen lung, se pare că cei care o urmează reușesc totuși, statistic, să își mai reducă excesul ponderal, dar nu cred că e sustenabilă la infinit. Principiul, însă, e bun și poate fi aplicat în planurile mai moderate de dietă, în contextul unei alimentații echilibrate și diversificate.

Ce părere ai despre pastilele de crom/200mg bid/1săptămână, pentru a potoli pofta excesivă de dulce? (Ioana)

Pofta excesiva de dulce semnalizează în primul rând o dietă dezechilibrata, din care, cel mai probabil, lipsesc legumele, fructele și cerealele neprocesate. Așa că mai întâi aș lucra să echilibrez meniul în aceste aspecte, m-aș asigura că există suficiente proteine în dietă, că nivelul de hidratare este corect și abia în timpul patru m-aș preocupa de suplimente. Din experiență îți pot spune că, după ce ai parcurs primii trei păși (glucide complexe și fibre, proteine și hidratare), de regulă nu mai ai nevoie de niciun supliment pentru reglarea poftei de dulce.

Ce sporturi pot să mai fac, în afară de bicicletă eliptică sau înot, dacă am probleme cu genunchiul drept? Am făcut și RMN și mi s-a spus că e un proces degenerativ la articulație și că, dacă nu vreau să-l stric de tot, trebuie să-l menajez. Într-adevăr, mă doare imediat ce încerc să-l forțez un pic. (Simona)

 Mai poți face și antrenamente de Pilates și exerciții la saltea cu greutatea corpului, care nu îți solicită genunchiul. Și, într-adevăr, nu trebuie să îl forțezi, dar e important să adopți o dietă antiinflamatorie, să te hidratezi foarte bine și să ai și un program de suplimente nutritive pentru refacere articulară.

Fac sală de 3 ori pe săptămână, efort anaerob, am energie, mă simt bine, mușchii se evidențiază discret, dar zău că nu reușesc să scap de celulita de pe coapse, deși lucrez cu precădere această zonă. Există o altă soluție pentru mine, în afară de alergat (mă chinui să alerg 2 km, de 3 ori pe săptămână) și dietă (nu mănânc nimic seara, dar în timpul zilei nu țin cont de nicio regulă)? (Căsuța din Povești)

 Celulita este foarte mult legată de alimentație, mai puțin este influențată de antrenamente. O dietă echilibrată cu 3-5 mese SĂNĂTOASE pe zi este mult mai eficientă decât variantă alimentară aleasă de tine. Iar, pentru a fi util, efortul cardio trebuie să dureze cel puțin 30 de minute, asta înseamnă să crești distanța de alergare la cel puțin 5 km.

După ce am născut, am rămas undeva între 46-47 de kg, la 1,60 m. Nu îmi place abdomenul, care nu mai este extraplat ca pe vremuri și nici timp să fac sport nu am. Alerg toată ziua, merg pe jos, dar sport nu am timp să fac. Am crescut de la 58 la 63-64 în talie. Nu am timp de sală, așa ca aș vrea să știu ce exerciții pot face singură, acasă. (Nike)

Poți căuta pe internet programe de antrenament pentru acasă. De exemplu, canalele de YouTube al lui Jillian Michaels, Casey Ho sau Billy Blanks abundă în exerciții ușor de făcut acasă.

Ce sport pot face pentru o siluetă armonioasă, ținând cont de faptul că am o hernie de disc lombară, încă vreo 2-3 protruzii în aceeași zonă și 2 protruzii în zona cervicală? Vorbesc de un sport suplimentar programului de kinetoterapie pe care îl urmez de câțiva ani, care într-adevar, mi-a întărit masa musculară în zonele țintite, dar nu lucrez la întreg corpul și nici nu am dezvoltat mare rezistență la efort. Am puțin peste 30 de ani, o greutate normală, dar aspectul fizic total mă nemulțumește. În afară de înot, nu mi s-a recomandat un alt sport suplimentar pe care să îl pot practica, însă și acesta cu rezerve, datorită problemelor din zona cervicală. (Elena)

 E o chestiune delicată, într-adevăr din punct de vedere sportiv. Îți recomand să găsești un instructor de Pilates bun, care înțelege conotațiile medicale și să faci clase private de Pilates, te ajută și cu stabilizarea coloanei și îți vor oferi o soluție de antrenament pentru întregul corp într-o manieră eficientă și sigură.

De ce unii se îngrașă când devin vegani, iar alții slăbesc. Știu un el care a slăbit 10 kg, devenind vegan, și o ea care s-a îngrășat 10, mâncând același lucru ca el. (Simona)

 Pentru că nu toți suntem la fel și pentru că o alimentație vegana trebuie personalizată și monitorizată cu atenție. Corpul femeilor răspunde complet diferit la diete față de cel al bărbaților, care sunt binecuvântați să aibă câțiva hormoni în minus și au un aliat de nădejde în testosteron. Dietele vegane tind să aducă în meniul zilnic prea multă fructoză din fructele uscate și prea multe grăsimi din nuci, iar combinația asta ne îngrașă destul de tare, mai ales dacă nu facem mișcare și pierdem din vedere controlul caloric. În plus, dulciurile și pateurile vegane au mult mai multe calorii decât variantele lor non-vegane, la fel și pâinea vegana cu semințe. De regulă, veganii începători mănâncă prea multă fructoză, prea multe glucide (paște, cartofi, orez, pâine), prea multe grăsimi (nuci, uleiuri, cocoș) și fac prea puțin sport sau la o intensitate/durată prea reduse.

Eu am 1.60, 49 de kg și am celulita pe fund și până la genunchi. Am ținut dieta/regim (mese la 2-3 ore, legume, fructe, piept de pui la grătar, 2-3 litri apa pe zi, etc), în același timp am facut sport (dimineața, 1 oră de exercții fără greutăți, multe dintre ele prezentate de Cori pe Youtube, și, seara, 1 oră de alergat în aer liber), mi-am făcut masaj anticelulitic, 15 minute, în fiecare zi, și tot am celulită. Pe picioare nu se vede cu ochiul liber însă pe fund e vizibila. Eu am fost o slabă la viața mea și am rămas în continuare, însă, de vreo 4 ani, mă confrunt cu celulita. Ce exerciții să mai fac să scap de ea? (Isabel)

 Celulită este agravată de înaintarea în vârstă și de dezechilibrele hormonale. Odată cu aceste procese naturale, pur și simplu trebuie să acceptăm că sedentarismul și vârsta își cer prețul. Însă există și soluții mai radicale, care dau rezultate bune în combinație cu un program regulat de sport și o dietă sănătoasă. Poți apela, în funcție de bugetul disponibil, de timp și de tolerantă la durere, la radiofrecvență, criolipoliza sau mezoterapie injectabilă, care sunt mai eficiente decât masajul și funcționează de minune în combinație cu un regim sănătos de viață.

Sunt mămica unui băiețel de 6 luni și intenționez să reîncep încet efortul fizic constant, prin lucrul la sală. Îmi doresc să revin la greutatea și feelingul de dinainte de sarcină și sunt conștientă că va fi destul de dificil, ținând cont că am luat 30 kg. Am dat jos în prima lună 17 kg, după care numai câte 1 kg pe lună, iar, de două luni încoace, am stagnant. Din păcate, nu am un regim alimentar foarte echilibrat, iar poftele de dulciuri și sucuri înțepătoare mă năpădesc mai ceva decat în sarcina. Vreau să revin la echilibrul de dinainte, însă am nevoie de puțin ajutor, cu câteva sfaturi. Cum aș putea potoli apetitul continuu, ținând cont că încă alaptez și care este pachetul de exerciții cu care aș putea începe efortul fizic? (Alexandra)

 Trebuie să vezi un consilier de nutriție care să îți echilibreze programul alimentar, în funcție de cantitatea de lapte pe care o dai copilașului. În ceea ce privește sportul, începe cu un program de 2 zile de antrenament cu greutatea corpului pentru îmbunătățirea calității musculare și cu o zi de alergare ușoară pe săptămână. Ar trebui să funcționeze împreună cu un program alimentar echilibrat.

Fac pilates pentru gravide. Unele exerciții presupun întinderea Hamstring pentru picioare. No, cum se face asta, că eu nu reușesc neam? Tot cu picioarele îndoite stau… (Liliana)

 Regulile de siguranță pentru femeile gravide s-au schimbat semnificativ începând cu anul 2013, când studiile au arătat faptul că femeile gravide trebuie să evite poziția culcat pe spate începând cu luna a 3-a și să evite complet contracția activă a abdomenului. Asta înseamnă că Pilates nu este o variantă optimizată pentru gravide și personal îți recomand să mergi la gimnastică pentru gravide, ca o variantă mai bună decât Pilates pentru gravide, care nu se mai recomanda la nivel internațional, din pricina riscurilor asociate.

Eu am hernie de disc. Ce exerciții pot face pentru a întări mușchii spatelui, fără a agrava boala?? Ai cumva un video cu astfel de exerciții și, dacă da, unde îl pot gasi? (Marius)

Bună, Marius. Te felicit că alegi varianta de a face mișcare în încercarea de a-ți stabiliza coloană vertebrală, este o strategie foarte bună. Însă din păcate, tocmai pentru că este o condiție medicală delicată, îți recomand să apelezi la un kinetoterapeut sau un antrenor de Pilates cu care să lucrezi individual, este important că măcar 3-4 luni de zile să fii monitorizat, pentru a nu-ți agrava condiția medicală.

Cori, eu am început antrenamentele de 2 luni. Merg de 3ori/săptămână la sală. Am 40 de ani, 175 și 58 kg, dar tonus și rezistentă zero. În două luni, mi-a crescut considerabil capacitatea de efort, dar am simțit de mai multe ori o stare de amețeală, greață, tensiune arterială mai mare la terminarea antrenamentului, stări care au trecut de la sine după câteva ore. Nu am probleme de sănătate în rest. E necesar să reduc din intensitatea antrenamentelor sau e normal să apară așa ceva în condițiile unei totale lipse de antrenament anterior? (Mel)

Bună, Mel, cred că e o idee bună să te temperezi puțin, mai ales dacă apare și senzația de tensiune. Aș spune să menții ritmul de 3 ședințe pe săptămâna, dar alege exerciții moderate, în definitiv e foarte important să continui să faci sport și peste 5 ani, așa că, dacă îți setezi acest orizont de timp, este mult mai simplu să îți imprimi un ritm sustenabil de a face mișcare.

Bună, Cori. Am 28 ani, 1m62 si 47kg. Deși am o zestre genetică pentru care multe femei mă invidiază (la fel ca-n liceu și facultate, încă pot să mănânc orice fără să iau în greutate), mi-aș dori să mă îngraș un pic pentru că mi se pare că sunt cam slabuță și am observat că încep să nu mai fiu la fel de tonifiată. Până acum, nu am făcut sport regulat, având scuza că nu am probleme de greutate. Cum m-ar putea ajuta sportul să câștig câteva kilograme și să mă tonifiez în același timp? Mulțumesc! (Raluca)

Bună, Raluca, profită la maximum de avantajul genetic, pentru că o să ai rezultate foarte bune și mai ales fără prea mari bătăi de cap. Alege exerciții de tonifiere executate lent, cu greutăți moderate, pentru a-ți îmbunătăți masa musculară. O să vezi că începi să te conturezi foarte frumos, fesele se bombează și coapsele se întăresc, iar brațele și postura căpătă o alura frumoasă și elegantă. Iar, pentru că ai norocul de a nu avea probleme de greutate, cel mai probabil va fi suficient să faci 2 antrenamente ușurele pe săptămână. Acest tip de antrenament te ajută să îți modelezi corpul în sensul îmbunătățirii calității masei musculare și al modelării ei într-o variantă plăcută din punct de vedere estetic.

Gataaaaa! Haideți cu comentariile! Cine vrea un abonament pe un an la LadyFIT? E PE UN AN, vă dați seama???? 😯 😯 😯 Doamne, ce bucurie, ce nebunie, ce huzur! De-abia aștept să văd cine-i norocoasa care va pune mâna pe el. :mrgreen: 

LATER EDIT: Am anunțat aici cine a câștigat abonamentul. 😉

389 comentarii

 1. Pai cum de ce? Pentru ca tin la sanatatea mea si-mi doresc sa am un corp armonios in care sa ma simt bine. Si pentru ca vreau sa scap de “manerele dragostei” :))

 2. Pai pentru ca mi-am propus sa incep o viata sanatoasa, in ideea ca vreau sa am un bebe. Kilogramele in plus nu se duc daca mergi doar la serviciu si la bedminton, din cand in cand. Si ce altceva m-ar putea mobiliza? 😀

 3. irina constantin

  mi-l doresc tare de tot pentru ca m-am saturat sa fiu un carnat pe sarma ccare trage de el fara noima, dupa ureche, deci fara rezultat.

  • Ador LadyFit dar, din păcate, nu o mai frecventez din cauza distantei, imi lipsește mult, mai ales ca prietena mea merge aici si de fiecare data o pun sa imi povestească. Sa câștig un abonament pe un an întreg ar fi extraordinar, m-as întoarce cu mare bucurie. Sper, sper, sper..!!!

 4. Ce ciuda mi-e ca nu stau in Bucuresti!
  Cori, thanks ! Simona, thanks!

 5. Imi doresc abonamentul pentru ca de-a lungul timpului am incercat mai multe sali, dar nicaieri nu m-am simtit mai bine decat intr-o sala destinata exclusiv femeilor… care s-a inchis la inceputul anului 🙁
  De-atunci n-am mai gasit nimic pe placul meu si-mi cam ard calcaiele sa reincep treaba 🙂

 6. Imi doresc acest abonament pentru ca imi doresc enorm sa slabesc, dar, nu am nici vointa si nici cunosctintele necesare. Am 45 de ani, sunt mama a 2 copii. Ma iubesc asa cum sunt, dar cred ca m-as iubi mai mult daca as incapea in niste rochite, macar marimea 44.

 7. Imi doresc nu mult, ci foarte mult acest abonament pentru ca am slabit 40 kg si am mare nevoie de sport pentru tonifiere si pentru continuarea a ceea ce am inceput 🙂

 8. Am tinut dieta si am ajuns la greutatea dorita si am nevoie de miscare sa ma mentin, doar ca sunt cea mai mare lenesa (dupa pisica mea, avcors). Nu stiu daca am nevoie de abonamentul asta sau de un sut in fund in fata unei sali de fitness, dar ar fi binevenit pentru inceput 🙂

 9. Imi doresc acest abonament pentru a ma ajuta sa mi schimb stilul de viata , sa ma mentin in forma si sa ma simt in continuare frumoasa si sanatoasa

 10. Pentru că sunt grasă și leneșă la 22 de ani :)) și e timpul să schimb acest lucru!
  Am de dat vreo 15 kilograme jos și să îmi îmbunătățesc starea fizică și pshihică prin sport. Îmi place să fac sport, dar fiind studentă prețul unui abonament și pe o lună de enorm de mult. Dar pe un an? Așa că uneori aleg să alerg puțin în parc seara.

  Mulțumesc!
  Pupici :*

 11. Pai l-as vrea eu….Nu am castigat niciodata nimic, pe bune!
  Ah, si mai am niste kilograme in surplus de la sarcina!
  Plecaciuni!

 12. Claudia Timariu

  Eu vreau acest abonament pentru ca doar Cori ma poate scoate din starea de lene în care ma complac!
  🙂

 13. Pentru că vine ziua mea și ar fi un cadou minunat! Și pentru că plec la mare cu soacra care slăbește în ultima vreme mai repede și mai rău decât mine…cu 20 de ani mai mică decât ea! 🙁
  Să fie cu noroc!

 14. Vreau sa fac miscare!

 15. Imi doresc acest abonament pentru ca am descoperit de curand miscarea si stilul de viata sanatos si imi doresc sa continuu acest proces.

 16. Pentru ca au cele mai cool antrenamente! Si pentru ca exercitiul fizic trebuie sa devina o rutina!

 17. Il vreau pentru ca nu vreau sa mai fiu grasa si netonifiata, d-aia! 😆

  • Multumesc mult pentru raspuns, Cori! Ar fi grozav sa reusesc sa aplic tot ceea ce m-ai sfatuit iar sa fac asta sub supravegherea ta ar fi chiar minunat 🙂

 18. Imi doresc abonamentul pentru ca imi place sa fac miscare.

 19. Vreau sa slabesc in mod sanatos, sa ajung si sa raman in forma. Cred ca pe langa dieta, sportul este foarte important. Am mai fost la LadyFit, imi place cum lucreaza fetele este si foarte aproape de mine. Chiar daca nu castig, voi merge la sala, dar mi-as dori sa castig acest abonament.

 20. Simbotin Gabriela

  Buna, Simona!
  Te urmaresc de ceva timp (in tacere, ce e drept) si imi place foarte mult stilul tau si modul in care scrii.

  Cand am vazut articolul de astazi, mai ales ca o urmaresc si pe Cori de ceva vreme pe Facebook, mi-am zis sa scriu, vanzand si premiul pus la bataie.

  Eu lucrez in zona Unirii si chiar am pus in calcul inscrierea la aceasta sala insa cu card 7card. 🙂 Am tot amanat crearea cardului.

  Insa iti spun cu toata inima ca mi-as dori sa merg la sala LadyFit si sa pun muschii in miscare!

  Eu am facut sala o perioada (mna duceam in fiecare zi la o sala din zona Obor – era foarte aproape de zona unde stateam in chirie) insa de anul trecut nu am mai reusit sa ajung (program incarcat si anotimpul rece m-a tras inapoi :)) ).

  Stiu ca nu e scuza plauzibila insa, cam asta e adevarul! Timpul trece foarte repede si parca nu mai apuci sa faci nimic cand pleci la 7 jum si ajungi la 6 acasa … M-ar ajuta mult sa merg la o sala aproape de servici pentru ca as econimisi si timpul: nu m-as mai duce acasa ci direct de la servici as merge la sala si apoi acasa 🙂

  Mi-ar face o mare placere sa merg la LadyFit si sa o cunosc pe Cori personal! 🙂

  Sper sa aud o veste buna si sa pot da si restul de 4 kg care ma sacaie de la Craciun incoace :))) Sa ajung si eu la 49-50 kg :))

  O zi frumoasa!

 21. Buna,

  Imi doresc foarte mult acest abonament pentru ca sunt hotarata sa slabesc, in primul rand pentru sanatatea mea cat si pentru exemplul pe care-l voi da fetitelor mele gemene ! Mami pentru ele este o muza care le inspira zi de zi: “Vrea ca mami rochia, vreau ca mami buzele…” si nu as vrea ca intr-o zi sa le fie rusine cu mine! Imi doresc sa intru intr-un astfel de program pentru a ma putea redescoperi pe mine ca femeie si mama. Multumesc pentru oportunitatea data 😉

 22. De ce doresc abonamentul? Pai, un motiv ar fi că niciodată nu am fost la sală, mereu m-am antrenat acasă, in parc, pe unde am putut și doar atunci când am avut timp și chef… Imi doresc sa câștig pt că în felul acesta voi avea un program bine stabilit pe care voi fi nevoită să îl urmez și în momentul de față corpul meu chiar are nevoie de un antrenament serios. 🙂

 23. Imi doresc acest abonament dintr-un cumul de motive, mentionate si de fete din comentariile de mai sus, de la mostenirea genetica generoasa in curbe :), completata cu sarcina si alaptare (trei ani de gurmandit la liber), necesitatea unui angajament pe termen lung pentru remodelare cu sprijinul unor profesionalisti si cum vine ziua mea, ce cadou mai util sa imi fac daca nu un nou stil de viata mai sanatos?

 24. Merg deja la o sala, dar mi-ar placea sa merg la o sala unde sunt profesionisti. Am avut-o la un moment dat instructoare pe Monica Cazan, care a lucrat si la LadyFit, si am vazut ce inseamna profesionalism, asa ca mi-as dorii un abonament la sala ta. Multumesc!

 25. Poate cu un abonament la o sala care ofera si consiliere legate si de exercitii si de nutritie as convinge-o pe mama sa mearga sa faca miscare. Are o slujba de birou de muuulta vreme si tot incearca tot felul de fad diets ca sa se mentina “in forma”, insa nu cred ca face suficienta miscare in viata de zi cu zi (sa ridice mana sus cele care au desk job si sunt active? aia eu, aia eu?). M-as bucura sa o stiu ca face miscare in mod organizat. (Eu momentan nu locuiesc in Bucuresti, de aceea e pt mama 😳 )

 26. Imi doresc abonamentul asta pentru ca m-am saturat sa fiu o slaba grasa (nu cred ca am muschi ci doar grasime). Pentru ca vreau sa fiu plina de energie pentru baietelul meu de un an si cateva luni. 🙂

 27. Imi doresc abonamentul pentru ca sala unde mergeam pana acum tocmai s-a inchis. Nu vreau sa renunt la sport, cu atat mai mult cu cat am nunta anul acesta 🙂

 28. Eu Eu Eu …. imi doresc sa il castig eu , nu am putut sa am un abonament cu indicatii de la antrenor care sa ma invete ce si cum sa fac .. merg la sala de prin 2005 insa haotic … si din decembrie am oprit orice miscare din cauza unor probleme personale urate .. chiar mi-ar ridica moralul in aceasta perioada nu ma pot suporta cu cele 7 klilograme in plus in timp scurt oprind brusc sportul. As fi norocoasa … eu care nu am castigat nimic vreodata. 🙂 Cu multumiri. AR FI CEA MAI MARE MOTIVATIE PENTRU MINE.

 29. Pentru ca in ianuarie m-am reapucat de sport dupa o luuuunga perioada de pauza si nu ma mai pot opri :).
  Si pentru ca LadyFIT are un program variat si se lucreaza cat se poate de profi.

 30. Câștigarea acestui abonament ar fi un imbold pentru mine sa mă mișc la sală. Dau vina pe lipsa timpului ca nu mă țin niciodată de un abonament pe care ajung sa îl fac entuziasmata și apoi îl las balta.. so, am nevoie sa schimb ceva în viața mea!

 31. Îmi doresc abonamentul ca sa reusesc sa-mi instalez obiceiul de a face sport. Multumesc pentru sansa!

 32. Ee si tu acuma… Vreau acest abonament ca sa imi pot intretine corpul frumos, in mod gratuit timp de un an 😆

 33. Pentru ca imi doresc sa ma simt din nou bine in corpul meu :).
  De 5 ani de zile de cand jobul ma determina sa fiu sedentara am acumulat 8kg (64 kg la 164 cm) de care nu mai reusesc sa scap sub nici o forma.
  Si, da, mi-as dori tare tare sa ajung la sala lui Cori si sa castig acest abonament. Multumim, Simona!

 34. De cand m-am inscris la primul maraton ( am ales cursa de 10 km) am hotarat sa includ sportul in viata mea ca si bautul apei. Fie ca alerg pana in parc, inot sau dansez vreau sa fac miscare cat mai des. Si de aceea am decis sa ma inscriu la tot felul de evenimente sportive insa pt acestea am nevoie de antrenament si de un abonament la sala…

 35. Imi doresc acest abonament deoarece as vrea sa completez stilul de viata sanatos pe care l-am adoptat in urma cu o luna, cu o serie de exercitii fizice intensive.

 36. Alexandra Balan

  pentru ca, de cand am job de birou, nu ma ridic de pe scaun timp de 10h pe zi, astfel incat am nevoie de un abonament la sala care sa ma ridice de pe scaun 😉

 37. io io io, il vreau io, vreau sa vad si eu cum e la balet si capoeira, merg la sala cam de 4-5 ani, ca sa zic asa sunt obisnuita cu restul “procedurilor” :d ;))

  un an de balet m’ar transforma intr-o lebadutza :))

 38. Eu îmi doresc abonamentul pentru că:
  1. mai am o lună de sarcină și trebuie să fac cumva exerciții, iar din ce spune Cori mai sus, pilatesul pe care îl fac eu o oră/zi nu e în regulă. ;( Deci, sfaturi și exerciții recomandate de Cori mi-ar prinde foarte bine!
  2. după ce nasc, trebuie să revin la forma inițială și aici, la fel, am nevoie de îndrumarea unei persoane competente, că cine știe ce minuni mai descopăr.

  Până una, alta, trebuie să-mi reconfigurez programul zilnic de exerciții pentru gravide, chiar nu știam că nu mai sunt recomandate.
  Mulțumesc, Cori, pentru sfaturi!

 39. Pentru ca imi e DOOOOOR de Pilates 🙂 Si cand fac Pilates eu una sunt fericita….

 40. Imi doresc acest abonament pentru ca vreau sa scap de cateva kilograme si sa ma tonifiez. Si pentru ca: Mens sana in corpore sano 😀 😀

 41. Imi doresc abonamentul mult si ar pica la fix , tocmai mi s-a terminat abonamentul la o sala de cartier 😆 Vreau neaparat sa continui cu sportul . Dpdv financiar ar fi amazing pt o studenta …

 42. Vreau sa revin in forma, sa slabesc ,sa ma mentin !

 43. Pentru ca sunt fana LadyFIT si un abonament pe un an m-ar motiva sa ajung mai des la clasele de dimineata cu Marcela, care e minunata! 🙂

 44. imi doresc abonamentul pentru a-mi mentine starea de bine si pentru ca sunt studenta

 45. Pentru minte. Si pentru suflet. Bine, si pentru corp. 🙂

 46. Uuuuuuu! Un an intreg! Mi ar placea sa castig pentru sanatatea mea fizica si psihica! Multumim ptr sansa! Pup fetelor!

 47. De cand a aparut cel mic, nu mi-am mai permis “luxu”l unui abonament la sala, in fiecare luna zic “lasa ca poate luna viitoare, ca o sa fie cheltuieli mai putine”. Asa ca fac acasa, cand prind putin timp liber, mai niste abdomene, mai niste flotari, mai niste genoflexiuni, dar tot dupa step aerobic tanjesc. Asa ca imi doresc enorm acest abonament la sala.

 48. Ciubuc Ana Maria

  Draga Simona,
  Cred ca as putea sa fac minuni cu acest abonament, dupa ce am luat cateva kilograme bune in greutate din cauza ca am renuntat la fumat. Fac ceva sport acasa, dar sincer m-am ales cu destule intinderi pe masura ce am avanasat la exercitii mai dificile.
  Am mai avut un abonament la LadyFit, cateva luni – dar am abandonat ideea de a merge la sala dupa ce mi-a fost furat cu tot cu portofel.
  Una peste alta, cred ca ar fi foarte bine folosit 🙂 Merci!

 49. Sanda- Luiza Dragan

  Mi-as dori acest abonament pentru ca vreau sa ma simt plina de energie. Ar fi un imbold sa ma mobilizez sa mai fac sport.
  Natura job-ului (9 ore la birou) nu contribuie cu nimic la mentinerea unei stari fizice optime iar mesele neregulate si nu f sanatoase au adus cu ele si niste kilograme cu care nu ma mandresc si de care vreau sa scap.

 50. Vai, iara nu pot participa 😈 Dar macar mi-a zis Cori ce traznet sa mai fac cu celulita si acu de dimineata am si cautat cabinete in oras unde sa ma duc sa o extermin 😆 Saru mana Cori si Simonica!

 51. Pentru ca tot vreau sa ma apuc (de miscare) dar nu ma motivez… 🙁

 52. Buna
  Imi doresc abonamentul pt ca m-am ingrasat ca un porc, de la 55 kg cate aveam acum 5 ani am ajuns la 83. Sunt dependenta de dulciuri si vointa se duce cam spre -infinit 🙁 . Sa nu mai pomenesc ca sanii mi s-au marit intr-un mare fel de nu imi mai gasesc sutiene. Nu, nu-ti inchipui ca sunt invidiata pentru treaba asta sau ca ar fi vreun plus, din contra, arata chiar hidos si ma doare spatele incredibil.
  De altfel, sunt draguta la moaca si tare mi-ar placea sa mai pot purta si eu niste haine de oameni normali, nu corturi fara nici un haz. Vine vara si am nevoie ca cineva sa puna biciul pe mine sa ma trezesc la realitate. Aaa, si imi doresc ca anul asta, in octombrie, cand voi schimba prefixul din 2 in 3 sa arat ca o diva 🙂

  Multumesc si bafta tuturor

 53. Florentina Amza

  Eu, eu mi-l doresc!!!!! Mult de tot, chiar! Vreau sa slabesc, insa fara un program sustinut de sport, nu am nicio sansa, metabolismul meu nu tine deloc cu mine! Asadar, as fi ultramegaextrasuper incantata daca l-as castiga! Fingers crossed!

 54. Pfuai! Ar fi PERFECT! Am birou aproape, nevoie ca de aer, PERFECT, repet.

 55. “Fericita” posesoare a unei cifo-scolize de toata frumusetea de mai bine de 10 ani, dar destul de activa si agitata, cred ca un abonament de acest fel ar fi mana cereasca, pentru ca m-ar ajuta sa mai scap de durerile sacaitoare si sa ma tonific si eu putin. Dar cel mai important, cred si speeeeer ca nu va fi plictisitor si ca ma va tine in priza, iar eu voi putea sa ma distrez si sa ma trezesc la final cu un corp de vis, ca prin vis.

 56. Ar fi un abonament la “bucurie si energie” alaturi de cele 2 minuni mici din viata mea, alaturi de care mi-ar place foarte tare sa alerg in parc plina de acelasi tonus si energie pe care le au si ei, fara sa “gafai” dupa cateva ture. Ar fi un “abonament-permis” de catarat in copaci, in castele din parc, de dat pe tobogan:) Ar fi un abonament plin de speranta ca voi putea sa fac acest lucru cat mai multa vreme.

 57. Vreau sa ajung la LADYFIT de cel putin doi ani, de cand am auzit prima data de ei. Daca nici un abonament pe un an nu m-ar determina sa practic regulat sportul, atunci CE? :)) Tin degetele incrucisate pana la aflarea castigatoarei!

 58. Buna,motivul pentru care mi’as dori sa castig acest abonament,este pt a’mi continua lupta cu kilogramele si pt a’mi mentine un stil de viata sanatos, de anul trecut pana in prezent am reusit sa ma “usurez” de 30 de kg,dar mi’as dori sa imi si tonific musculatura si sa am un corp cat de cat prezentabil 🙂

 59. Aș dori să câștig acest abonament pentru că îmi iubesc corpul și vreau să-i ofer ce este mai bun. 🙂

 60. Anul asta sunt hotarata sa fac ceva schimbari in viata/atitudinea mea si un program constant la sala ar fi un ajutor imens!
  De multa vreme incerc sa-mi stablesc un program de tonifiere adecvat, dar e mai dificil sa faci treaba asta fara consilierea adecvata orientata fix pe problemele tale.
  Tare mult m-ar bucura un asemenea abonament! 🙂

  Multumesc si fie ca cea mai nevoiasa sa castige! 🙂

 61. A slabi, a arata bine, a scapa de celulita s.a.m.d. sunt lucruri secundare, chiar daca par foarte importante.
  Eu imi doresc sa reiau miscarea in mod regulat pentru ca vreau sa traiesc. Mult si sanatos!! Pentru ca da, acum as vrea sa fiu mai slaba si arat bine in costumul de baie. Dar, poate, peste 15-20 ani imi voi dori sa fi facut, acum, ceva care sa evite aparitia, in timp, a unor afectiuni cardiovasculare, de pilda. Sau osoase, sau ce vreti voi.
  Vin dupa o perioada de probleme de sanatate cu articulatiile genunchilor, iar paleta de activitati fizice pe care o pot face e destul de restransa (dar include Pilates). Nu sunt sigura in ce masura mi s-ar potrivi abonamentul mentionat, dar ma voi intoarce oricum la sala.

  Mi-a placut mult un comentariu de mai sus, in care cineva spunea ca mami e un exemplu si o sursa de inspiratie pentru cele doua fetite gemene 🙂

 62. Pentru ca doua sarcini si vreo 15-17 kg in plus fata de “inainte”. Pentru ca fii-mea de 7 ani ma priveste cu admiratie si vrea sa fie ca mine si mie nu imi place de mine, asa cum, sunt acum. Si vreau sa aiba drept model o mama care are grija de ea, pentru ca stiu ca ma va copia la un moment dat.

 63. Imi doresc acest abonament pentru ca imi e dor de sport in mediu organizat

 64. Pentru ca nu reusesc sa ma mobilizez sa imi fac singura un program de exercitii, pentru ca stiu ca ar trebui sa fac asta (si totusi aman), si pentru ca am vreo 5 kilograme in plus. Plus celulita.

 65. Imi doresc abonamentul pentru ca vreau sa imi reiau activitatea de miscare si sa ma modelez. Cu siguranta cu ajutorul programelor special gandite de instructorii de la sala se vor vedea rezultatele.
  Multumesc!

 66. Imi doresc foarte mult acest abonament deoarece vreau sa incep un program de tonifiere si crestere in masa musculara,pielea mea avand un aspect nu tocmai placut.Multumesc!

 67. Imi doresc acest abonament deoarece am facut sport multi ani si din cauza unor probleme nu am mai putut frecventa sala de gimnastica.Am fost avertizata de profesoarele de-a lungul anilor ca nu trebuie sa intrerup antrenamentele deoarece pierd rezultatele obtinute.Stiu ca la Cori Gramescu voi reusi sa revin la forma dinainte.Multumesc!

 68. catalina hirsau

  cum sa nu mi-l doresc?! merg din 2012 la LadyFitm cu 2 intreruperi de 3 luni fiecare, si intotdeauna ma voi intoarce doar la familia ladyfit. Acolo am scapat de depresie si insecuritati si acolo imi revine pofta de viata. Mi-as dori tare acel abonament! Cred ca fetele (Gia, Kitty, Marcela, Dalanda, Paula, Ana, Cori) nu vor sti niciodata cat de mulkt m-au ajutat si cat de recunoscatoare le sunt pentru ca exista.

 69. E foarte simplu. Mi-l doresc pentru ca promite un antrenament adaptat fiecarei persoane, in functie de nevoi si cerinte, Iar eu am incercat deja multe sali din Bucuresti si nu am fost multumita de servicii si nici de rezultate ( care au cam lipsit ).

 70. Buna tuturor,

  Imi doresc acest abonament pentru mine si pentru familia mea. In 2014 m-am ingrasat 8 kilograme, fapt ce m-a determinat sa incep sa adopt un alt stil de viata. Vreau sa slabesc pentru mine si pentru ei.
  Am avut ocazia sa ajung la Cori la sala timp de o luna, fetele sunt minunate iar programul este accesibil tuturor.

  As vrea sa inchei prin a felicita fericita castigatoare, oricare va fi ea.

 71. LadyFit e sala mea de suflet. Insa stii cum e, incepi cu un plan pe termen lung si dupa 1-2 luni parca nu mai esti asa motivat.. Eu imi fac abonament la LadyFit de pe o luna pe alta, insa sunt sigura ca, in cazul in care voi avea un abonament pe un an (!) voi profita la maximum de el!

 72. Imi doresc mult sa castig acest abonament pentru ca miscarea este buna nu doar pentru sanatatea fizica, ci si pentru cea mintala. Insa comoditatea e uneori mai puternica decat dorinta de a arata bine, sanatosi, tonici, in formă. De aceea avem nevoie de motivatii pentru a ne mobiliza. Sunt sigura ca acest abonament ma va motiva sa-mi schimb stilul de viata in unul si mai sanatos. Va multumesc mult!

 73. Pentru ca este printre putinele locuri unde gasesti la un loc sfaturi despre nutritie, sport si sanatate.

 74. Girneata Mihaela Catalina

  Pfff…ar fi un vis. De cativa ani am luat proportii si trebuie sa iau atitudine. Spun trebuie pentru ca vrem un bebe si medicul ginecolog mi-a recomandat sa scap de kilogramele in plus.

 75. O admir pe Cori de ceva timp si imi doresc foarte mult sa particit la orele ei. Fac sport de cateva ori pe saptamana iar acest abonament m-ar motiva si mai mult.

 76. Pentru ca vreau sa încep sa fac mai multa mișcare! 😀

 77. Dabuleanu Silvia Ana

  Pentru ca nu m-am molipsit de febra “vine vara”, ci vreau sa arat si sa ma simt sanatoasa tot timpul, sa traiesc mult si fericita si plina de energie, iar asta se poate doar prin sport si disciplina pe termen lung.

 78. Sa-mi trimit prietena la sala 😀 este timpul…

 79. Mi-l doresc pt ca vreau sa schimb ceva, vrea sa fie sa ma simt si sa fiu frumoasa! multumesc!

 80. imi doresc abonamentul pentru ca lucrez foarte aproape de sala si pot ajunge destul de repede. Cunosc foarte bine Lady Fit, am mers timp de 1 an si mi-a palcut foarte tare. din pacate, in ultima vreme am fost nevoita sa renunt la abonament, din cauza unor problema financiare. multumesc!

 81. Imi doresc acest abonament pentru ca am ramas cu 15 kg in plus dupa nastere si nu reusesc sa ma disciplinez astfel incat sa revin la o greutate normala si o stare fizica sanatoasa

 82. Andreea Catalina

  Buna..
  Imi doresc sa slabesc enorm. Cred ca de 4 ani sunt tot in regim. Am tinut si Dukan. Am avut rezultate, dar cum nu m-am mai tinut de el, imediat s-au vazut “rezultatele frumoase”. Imi doresc sa slabesc in primul rand pentru mine, sa ma simt bine in corpul meu. Imi doresc aceste abonament pentru mine si corpul meu. Va multumesc frumos….

 83. Imi doresc un abonament la LadyFIT pentru ca mi-ar placea sa incerc multe din clasele de aici, diferite de ceea ce se practica in multe alte sali de fitness

 84. Pentru ca m am lasat de fumat din septembrie si se vede…….rau!

 85. Ufff, cum și de unde să încep?!
  Am făcut gimnastică în copilărie, eram zveltă și extrem de flexibilă (da, știu cum sună asta). Cu timpul, am renunțat la sport din lipsă de timp, bani și prea multă lene. N-am avut niciodată probleme majore cu masa corporală, sunt și acum slabă (zic unii, dar eu mă simt bine cu 50kg la 1.62cm), dar faptul că mă apropii de 30 de ani începe să se vadă: mi-am pierdut tonusul, fermitatea, rezistența la efort e 0. Mi-e teamă că în curând se va instala celulita aia odioasă și pielea flască fluturând pe brațe. Îmi tot spun că luna asta mă duc, fac, dreg la o sală de sport, dar mereu apar alte priorități de ordin financiar. Poate cu ocazia asta, cu un dram de noroc… nu o să mai am o scuză plauzibilă din a mă mai sustrage de la mișcare și sport ca la carte 🙂

 86. Florentina Pirvu

  Imi doresc acest abonament pentru ca inca din adolescenta, ma chinui sa scap de cele 5-6 kg in plus si nu reusesc. Am incercat n metode: dieta Dukan, alergat zilnic, fitness, aerobic si ele tot acolo sunt :))

 87. M-ar ajuta mult un astfel de abonament deoarece as lucra in mod organizat, cu profesionisti, care vor stii sa imi recomande tipurile de exercitii si intensitatea lor in functie de rezultatele pe care mi le doresc. Ceea ce ar fi un vis implinit.

 88. Vreau abonamentul pentru prietena mea cea mai buna care sta la Bucuresti, vine ziua ei in curand!!! (Eu sunt din Timisoara).
  Ar fi cel mai grozav cadou:)

 89. Buna..
  Imi doresc acest abonament ca si toate celelate doritoare care auu postat mai sus.
  Motivul meu este unul foarte simplu si anume….sper ca prin intermediul acestui abonament sa ma apuc serios de sala ( in sfarsit

 90. De ce imi doresc si eu abonamentul?
  Pentru ca pana la 25 de ani am fost slaba si sanatoasa. Dupa ce am nascut prima oara am ramas cu vreo 10 kg in plus, pe care le-am pastrat cu sfintenie inclusiv la a doua sarcina si pana in ziua de azi. Problema este ca pe langa cele 77 kg pe care le am acum, am si o anemie foarte puternica ce ma face sa obosesc foarte repede, deci conditie fizica 0. M-ar ajuta mult acest abonament, as capata incredere si putere sa revin la greutatea pe care am avut-o candva. 🙂

 91. Sala sa fie! multumesc!

 92. Pentru ca m-am saturat sa fiu aratata cu degetul pentru 15 kilograme in plus si pentru ca vreau sa imi recapat increderea in mine, sa fiu din nou slaba si in armonie cu corpul meu! 😉

 93. Buna. Eu sunt tare lenesa, de una singura nu-mi prea vine sa fac nimic, acest abonament m-ar motiva si disciplina
  sa fac mai multa miscare.

 94. Constantin Lorena

  As dori sa câștig acest abonament pe un an deoarece de trei săptămâni am început sa mănânc sănătos, sa duc un stil de viata sănătos, doar ca momentan nu mi permit un abonament la sala lui Cori.

 95. Buna! Am grija de mine, merg la sala, am un stil de alimentatie destul de sanatos, zic eu. Nu sunt adepta a regimurilor de slabire, a infometarilor, ci a unui mod de viata sanatos si echilibrat. Pentru ca intotdeauna este loc de mai bine, pentru ca sunt preocupata de aceste lucruri si imi doresc sa aprofundez si sa dobandesc cat mai multe informatii, imi doresc acest abonament. O zi frumoasa, plina de energie si zambete!

 96. Mi-l doresc foarte mult pentru ca imi lipseste motivatia sa fac miscare singura, acasa, iar programul de stat la birou de dimineata pana seara incepe sa se observe 🙁

 97. Madalina Ioana Georgescu

  Hello ,

  Imi doresc sa castig acest abonament pentru ca am de dat jos cateva kilograme si vreau sa slabesc sanatos mai ales ca am si probleme cu coloana vertebrala si am nevoie de niste sfaturi de la o profesionista.Nu am mai fost niciodata la sala.Nu am suficienta determinare sa urmez acasa niste exercitii dar ma gandesc ca intr-un colectiv dinamic si ambitios pot deveni mai hotarata in urmarea unui program de sport pe termen lung!

  Sanatate frumoasa tuturor!

 98. Buna ziua,

  Castigarea acestui abonament ar reprezenta o reala oportunitate in ceea ce priveste sustinerea schimbarilor majore pe care am fost nevoita sa le fac si pe care trebuie sa le mentin, pe parcursul intregii vieti, si nu ma refer exclusiv la fluctuatiile de greutate, pe care, fiecare, si le poate controla prin puterea vointei si a perseverentei, ma refer la anumite probleme de sanatate cu care a trebuit sa ma confrunt, in plina varsta a tineretii. Drept consecinta, imi doresc din tot sufletul acest abonament, intrucat vreau si lupt sa fiu sanatoasa, am nevoie de un stil de viata echilibrat, compus dintr-un psihic puternic, alimentatie sanatoasa si nu, in ultimul rand, exercitii de yoga si pilates, coordonate de un profesionist. Am nevoie sa invat si sa practic exercitii de yoga pentru ca imi doresc ca plamanii mei sa respire multi ani, de acum inainte! Multumesc!

 99. M-ar bucura enorm un astfel de abonament din motive care tin de sanatate si disciplina necesara. Vreau sa fiu in forma, sa pot urca scarile fara sa gafai lesinata, sa am grija de carcasa asta care ma tine in viata cat mai bine. Nu ascund ca mi-ar placea enorm ca si cand voi avea 60 de ani sa pot face dragoste cu partenerul meu, fara sa imi blestem anii de stat in fund la birou

 100. Pentru ca, in primul rand, sportul imi ofera echilibru emotional. Iar acum, dupa recuperare in urma unor probleme de sanatate, am mare nevoie de inceperea unei activitati fizice care sa imi ofere provocare. Sportul ma inalta, ma scoate din cotidian, imi da putere sa merg mai departe, ucide din “demonii” care apar dupa clipele stresante, ma face sa rad, sa fiu mai generoasa, mai optimista si imi alunga toate gandurile inutile. Cu alte cuvinte, imi da o disciplina fizica si spirituala, vitala traiului de zi cu zi. Si de ce la aceasta sala? Pentru ca are program de dimineata, astfel incat sa pot ajunge la birou.

 101. Pentru ca nu ma pot automotiva singura (sa alerg in parc, sa fac exercitii de pe youtube acasa etc) si nu-mi plac speakerii/coacherii care incearca sa te convinga ca viata e frumos. Am nevoie de oameni care sa ma motiveze prin ceea ce fac ei.

 102. Buna! Mi-ar placea sa castig tare mult un abonament la Ladyfit pentru ca am auzit de la multe prietene ca iti schimba complet toata rutina si este cu totul altfel fata de alte sali de fitness. Imi doream mult sa ma apuc de sala, dar recent am avut probleme medicale serioase care m-au impiedicat sa ma gandesc la asta. De atunci am intrat intr-o rutina si o stare de rau de care as vrea tare mult sa scap si sunt sigura ca orele cu fetele simpatice de la Ladyfit o sa ma ajute enorm! Bafta la toata lumea! Pupici:*

 103. Pentru că am fost zilnic timp de o luna la antrenamentele LadyFit si nu credeam vreodata ca imi va place sa merg la sala sau ca voi pleca atat de inviorata de acolo. Si m-as fi intors si in a doua luna, a treia, a patra, insa o conjuctura nefavorabila care implica diverse tratamente costisitoare nu-mi mai permite financiar sa ajung la antrenamentele care imi faceau placere.

  Asa ca daca ajunge la mine, yey! Daca ajunge la altcineva, sa nu-l iroseasca.

 104. Am fost bolnava o perioada indelungata si am avut o scadere de greutate rapida in urma careia muschii s-au lasat urat, acum sunt mai bine, dar toate investigatiile si tretamentele m-au secat de bani
  Imi doresc acest abonament pentru a-mi tonifica musculatura si ca sa ma binedispun, sunt sigura ca este o atmosfera superfaina la voi.

 105. Am reluat relatia mea cu sportul acum mai bine de un an la Ladyfit si e locul care ma face sa revin mereu, sa ma misc, sa ma intind, sa ma antrenez, sa ma simt mai bine in pielea mea. Asa ca abonamentul pe un an e mai mult decat binevenit 🙂

 106. Stiu sala si am vrut sa merg de cateva ori acolo dar bugetul nu mi-a permis. M-am apucat de sport acasa si reusesc sa ma tin cat de cat. O admir foarte mult pe Cori si mi-ar placea sa ma antrenez cu ea. Mi se pare o oportunitate extraordinara. Imi doresc la fel de mult ca toate celelalte persoane acest abonament. Multumim pentru ocazie. O zi frumoasa si plina de energie pentru toata lumea!

 107. Cochetez cu sportul de ceva vreme; ne placem dar nu ne vedem asa de des si intens cum mi-as dori. Sa vin la toate clasele lui Cori si nu numai, gratuit, timp de un an? Oo da, motivatie mai buna sa devin dependenta de sport, nu poate fi.

 108. Sportul imi face foarte bine pentru moral. Pe langa efectele fizice, la mine e reteta sigura pentru a scapa de stres si depresie. Am mare nevoie de asta de cand am nascut mai ales ca bebelina mea e experta in a-mi toca nervii:).

 109. Vreau si eu sa-mi vad talia odata-n viata asta! 😀

 110. Pentru starea mea de bine imi doresc acest abonament

 111. Draga Cori, imi doresc foarte mult acest abonament deoarece este o provocare pentru mine fiind prima data cand am ocazia de a beneficia de astfel de cursuri. Imi doresc sa ajung la greutatea optima pentu mine, sa recapat increderea in propria persoana, sa pot merge la sala in functie de programul de la job….siiiii….sa renunt la fumat 🙂 e o promisiune mai veche, insa nu

 112. Georgiana Radoi

  Clasele de la LadyFit Gym sunt grozave. Am avut ocazia sa particip o luna la antrenamentele LadyFit si m-as bucura foarte mult sa castig un abonament la ei.

 113. Mi-ar placea foarte mult sa vin la sala pentru ca o apreciez foarte mult pe cori si din ce am vazut pe site toata echipa lady fit este super profesionista si gata sa te ajute sa iti indeplinesti scopul in materie de conditie fizica

 114. Buna. De fiecare data cand am mers la sala (pilates, aerobic) mi-a crescut foarte mult masa musculara, desi niciodata nu am mers mai mult de doua saptamani si nici nu am facut sport cu regularitate in anii anteriori, pentru unele persoane toate acestea s-ar putea sa fie o bucurie, insa eu imi doresc picioare mai feminine/subtiri. Acestea sunt motivele pentru care mi-ar place sa urmez recomandarile LadyFit un an de zile.

 115. Pentru ca imi doresc sa incep un program de sport sustinut, iar un abonament pe un an ar fi ocazia perfecta. Pupici 😛 🙂

 116. Mădălina Ciurea

  Vreau să câștig abonamentul pe un an la LadyFit pentru a slăbi într-un mod sănătos și eficient. Îmi doresc să fiu sfătuită de un specialist în domeniu așa cum e Cori.

 117. multumesc frumos de frumoasa intampinare, am pus si eu un comentariu..e drept ca am lipsit mai mult

 118. Imi doresc acest abonament deoarece iubesc sa fac sport, iubesc starea de relaxare de dupa sport, ador sa vad rezultate si imi doresc sa invat sa fac miscare intr-un mod cat mai corect.

 119. Buna Simona:) Pai imi doresc abonamentul pentru ca la sala sunt niste super programe pe care abia astept sa le incerc si desigur, pentru ca vine vara si nu vreausa expun colaceii la soare 😛 Mai bine expunem un corp frumos lucrat 😀

 120. Sunt deja o clienta a salii LadyFIT si pot sa spun sa sunt incantata de serviciile oferite. Antrenamentele sunt variate, impartite pe mai multe nivele de dificultate, iar antrenoarele sunt foarte ok. Incerc sa duc un stil de viata sanatos, printr-un regim alimentar echilibrat si multa miscare, iar un abonament la sala pe un an de zile ar fi cadoul perfect pentru mine.

 121. Vreau abonamentul, pentru că yoga mă vrea pe mine și eu pe ea de mulți ani! 🙂 Abia aștept.

 122. Nutu Ioana Alina

  Imi doresc un abonament la sala deoarece am tinut si inca tin dieta Dukan ( intotdeauna am avut probleme cu greutatea),am slabit 15 kg dar dupa aceasta pierdere in greutate pielea mea nu arata bine deloc. Am nevoie de tonifiere si sa scap de celulita cu ajutorul sportului. Fiind studenta nu imi permit sa imi achizitionez un abonament lunar la sala iar incercarile de a face sport acasa au esuat. Am mers la sala acum 2 ani si mi-a placut foarte mult atmosfera,devenisem competitiva,imi doream sa slabesc cat mai mult dar din lipsa banilor a trebuit sa renunt. Sper sa imi surada norocul macar o data in viata si sa ajung la greutatea dorita si o forma a corpului cat mai frumoasa cu ajutorul sportului.

 123. Mi-l doresc pentru prietena mea, Daniela Comanescu.

 124. Deoarece m-am lasat de fumat si am “castigat” aprox 15 kg pe o silueta deja bine facuta :(. Mi-as dori un specialist – Cori&echipa ei si sunt sigura ca as reusi sa slabesc!

 125. Pentru ca iubesc sala Ladyfit.ro și ceva gratis nu strica nimănui 🙂

 126. Pentru ca imi doresc de mult timp sa ajung la sala asta!!!

 127. Pentru ca de cand ma stiu tot tin diete peste diete, dar niciodata nu am avut puterea de a ajunge la silueta visata… Am devenit constienta ca doar prin sport pot obtine ceea ce vreau de la mine.

 128. Andreea Ionescu

  Imi doresc tare mult acest abonament! Vreau sa fiu sănătoasa si sa arat bine. Si ma încânta tare mult ideea de a merge la o sala de sport dedicată exclusiv femeilor!

 129. Sper sa castig acest abonament …pentru o viata mai sanatoasa si mai frumoasa…altfel o sa slabesc si o sa-mi tonific corpul.Iar toate prietenile mele o sa fie invidioase ♥♥♥

 130. Pentru ca imi doresc un pachet cu servicii complete, pe care nu mi le permit in alte sali, pentru ca am o varsta la care kg nu se mai duc batand din palme, pentru ca am un surplus de 12 kilograme pe care il duc in spate de mai bine de 5 ani, pentru ca toate eforturile mele dezorganizate din ultimii ani au dat rezultate pe termen scurt, pentru ca nu reusesc sa ma organizez simultan pe toate planurile (nutritie, sport, odihna), pentru ca reactionez pozitiv la atmosfera placuta, pentru ca am nevoie de oameni detasati, care chiar au habar ce vorbesc cand te sfatuiesc/incurajeaja/coordoneaza…. Pentru ca ar mai fi multe de spus!

 131. Am fost deja la LadyFit de cateva ori si am gasit exact ceea ce-mi trebuie! 🙂

 132. In urma unei perioade grele din viata mea,am acumulat un surplus de peste 20 kg,de care nu reusesc sa scap!Imi doresc sa redevin activa si in forma pentru puiul meu de 3 ani si pentru cei dragi,dar in special pentru mine,pentru ca ma resimt atat fizic cat si psihic!

 133. Ani de zile m-am luptat cu kilogramele, dar nu m-am dat batuta si DA, am castigat, sunt o invingatoare ! Am adoptat un alt stil de viata, de la alimentatie….pana la sport…Inainte, detestam tot ce implica activitatea fizica…acum, suntem in tatonari…ne imprietenim vazand cu ochii…Asadar, imi doresc o minte sanatoasa, intr-un corp sanatos!

 134. egeto magda-gabriela

  wow!!!!!
  Mi-ar placea enorm un ab. la sport ,la LadyFit , deoarece sunt o fire sportiva , energica ,fosta gimnasta (ritmica) , dar care nu mai sunt la varsta tineretii, ci la 46 de ani , mi-ar placea sa-mi pastrez energia , dar mai ales masa musculara. Mi-l doresc!

 135. Cojocaru Daniela

  Incep prin a spune ca slabitul este un proces de ambitie si de lunga durata.Recunosc ca in anii trecuti mergeam cu placere la sala si cel mai mult imi placea sa merg la sedintele de aerobic unde aveam impresia ca se lucreaza tot corpul si slabesti mult mai repede.Acum in prezent constat cu tristete ca am devenit comoda si lenesa in sensul ca intodeuna imi gasesc motive sa numai ajung la sala.
  Un abonament pe 1 an si inclusiv o echipa profesionista stiu sigur ca ma va ajut sa imi gasesc din nou motivatia si in plus confortul psihic si in plus voi invata tehnici noi.
  Daca ar fi acum sa fac o lista cu ce ma motiveaza sa reincep activitatea fizica lista ar fi lunga dar pe plinul plan cred ca voi invata din nou sa am incredere in mine , sa ma plac si sa ma iubesc mai mult.
  Prin urmare eu,eu,eu imi doresc sa castig abonamentul pe 1 an si ar fi si prima oara cand as castiga ceva 🙂

 136. imi doresc acest abonament pt ca vreau sa ma redescopar asa cum eram inainte de sarcina; tentative de a slabi am tot avut nu numai acum, dupa sarcina dar rezultatul a fost pe moment si doar in anumite zone … nu neaparat cele dorite de mine ;(

 137. Alexandra Duică

  Bună 🙂

  Îmi doresc tare mult acest abonament pentru că în ultima perioadă problema binecunoscută a tuturor doamnelor și domnișoarelor, celulita, a luat-o razna în cazul meu și îmi doresc sa întâmpin vara și să-mi sărbătoresc ziua de naștere într-o rochiță foarte frumoasă și sexy pe care am primit-o recent cadou.
  Toate cele bune și frumoase!

 138. alexandra calin

  Imi doresc acest abonament deoarece vreau sa imi mentin silueta, sa am grija de sanatatea mea si sa continui activitatea fizica in alt decor decat cel cu care sunt obisnuita 😉

 139. Imi doresc acest abonament pentru ca vreau sa fac miscare , vreau sa am un corp tonifiat si vreau sa ma simt bine in corpul meu. Trebuie sa imi schimb stilul de viata si stiu ca doar cu ajutorul lui Cori voi reusi . O zi frumoasa tuturor:)

 140. Alexandra Popescu

  Îmi doresc acest abonament pentru motivație mai ales.. Vreau sa îmi corectez greșelile pe care le-am făcut ținând tot felul de regimuri prostești care nu au dus nicăieri decât la dezamăgire.

 141. Radulescu Cristina

  Buna! Stii de ce imi doresc eu abonamentul asta? Pentru ca sunt convinsa ca m-ar ajuta si pe mine sa nu mai fiu fata aia de 22 de ani,foarte desteapta,dar ce pacat…cam grasuta.Astea sunt cuvintele unui tip de care imi placea mie mult,dar care nu putea sa se simta atras de mine din cauza fizicului.Nu vreau sa traiesc toata viata cu stigmatul kilogramelor in plus.Abonamentul asta poate fi sansa aia la o schimbare care m-ar face fericita!

 142. Pentru ca-mi place mult sala LadyFit! Si pentru ca vreau sa-mi schimb stilul de viata si sa traiesc sanatos facand si sport pe langa dieta pe care am inceput sa o tin. si pentru ca vreau sa-i dau un exemplu cat mai bun fetitei mele 🙂

 143. Sper sa fiu norocoasa care castiga abonamentul pe un an! 😀 O urmaresc pe Cori de mult timp si incerc sa urmez din sfaturile pe care le ofera, dar timpul si motivatia (sa fiu sincera) ma opresc sa ajung la sala in mod regulat 🙂 Mi-ar placea sa pot castiga acest abonament pentru ca sigur ar fi un super stimulent pentru mine sa-mi schimb stilul de viata 🙂

 144. Pentru ca ultima sala la care mi-am facut abonament s-a inchis 😀 si refuz sa cred ca e un semn :))
  Si pentru ca e relativ aproape de casa, deci nu am scuza ca ajung greu

 145. Eu il vreau pentru ca sunt fan Cori, am fost in trecut la LadyFit (uneori chiar la orele ei), but life sucks si m-am ingrasat la loc pentru ca probleme personale si prajituri 😀
  Abonamentul asta ar fi singura sansa sa fac sport.

 146. Ar fi super daca as castiga acest abonament, m-ar motiva sa fac mai multa miscare. Petrec zilnic 8-10 ore la birou, in fata calculatorului si dupa munca reusesc cu greu sa ies din starea de “zombi corporatist”. Cu siguranta programele oferite de LadyFIT m-ar ajuta sa imi modelez corpul si mai mult de atat, as regasi energia care imi lipseste.

 147. Pt ca iubesc sa fac sport si sa mănânc sănătos, insa simt nevoia de a primii îndrumarea unor profesioniști. Sunt convinsa ca personalul de la LadyFit împreuna cu Cori ma vor ajuta sa ating rezultatele pe care mi le doresc.

 148. De ce mi-l doresc? Pentru ca imi place de Cori si de felul in care abordeaza subiecte legate de nutritie si sport. Pentru ca imi place sa fac sport, dar am nevoie de un mediu prietenos si, in acelasi timp, profesionist (momentan am abonament la o sala renumita, insa aici persoanele mai plinute sunt ignorate sau judecate mai mult decat este cazul si nu ma simt bine). Pentru ca imi place conceptul LadyFit 🙂

 149. Ador LadyFit Gym. Am fost acolo pana in luna a treia de sarcina. Acum m-am ingrasat dedtul de mult si tot astept un imbold….asta ar fi exact ce-mi trebuie. Pick me!!

 150. Cristina Ionela

  Imi doresc acest abonament pentru a-mi schimba stilul de viata. Sunt in cautarea unei sali si LadyFit este o varianta foarte tentanta.

 151. Eu as vrea abonamentul pentru ca am o munca de birou si un program foarte incarcat si ambitie….mai putina….un abonament m-ar motiva si LadyFit e langa biroul meu!!!!
  Am fost acum muulti ani la Cori la sala, prin 2007- 2008 inainte sa ma marit! 🙂 Nu am mai ajuns dupa…..
  Of….ce imi doresc sa ajung iar!!!

  zile frumoase va doresc!

 152. Georgescu irina

  Buna! O apreciez f mult pe Cori si tot ceea ce face.sunt pasionata de sport si tot ce inseamna o viata sanatoasa si am frecventat numeroase săli de sport si pot spune ladyfit este una dintre cele mai profi in ceea ce privește clasele de grup .asa ca mj doresc cu ardoaaare abonamentul 🙂

 153. Acum doi ani mergeam la sala constant si imi doresc sa revin la acest obicei 🙂 un abonament la sala ladyfit ar fi primul pas

 154. Imi doresc din suflet acest abonament pt ca o admir de Cori Gramescu..si mi-as dori sa pot beneficia de sfaturile dansei si sa pot crea corpul pe care mi-l doresc(am cateva kg in plus-10) ..avand langa un om minunat ca dansa ..acesta dorinta se poate implini.

  Multumesc.

 155. Buna, am tot urmarit-o pe Cori de cativa ani incoace si ma bucur sa vad cum evolueaza permanent si se imbunatateste pe zi ce trece, lucru pe care il respect si il admir. Problema mea ar fi inconsecventa, ma gandesc ca daca as avea norocul de a castiga un abonament la sala lady fit m-ar motiva mai mult, ar fi un boost si un catalizator de a reveni la o greutate normala si o conditie fizica mai buna. De-a lungul anilor am avut fluctuatii de greutate si sincera sa fiu am obosit, atat psihic cat si fizic, parca imi este greu sa o iau iar de la capat in tot acest proces. Sunt studenta, m-am mutat recent in Bucuresti, stau la tineretului si chiar mi-ar placea sa am in programul zilnic bifat un drum catre sala lui Cori.

 156. Buna. Inainte de toate, un mare kudos lui Cori pentru initiativa.
  In al doilea rand, my 2 cents de ce vreau sa castig: Pentru ca am avut tot timpul probleme cu greutatea si tot timpul mi-a afectat foarte tare imaginea de sine si am avut low self esteem din cauza aceasta. Toate astea insa pana in luna Aug 2014, cand am hotarat ca nu se mai poate asa. De atunci mi-am inceput drumul pierderii in greutate si a descoperirii sportului. Sa ne-ntelegem, nu mi-am imaginat vreodata ca va ajunge sa mi placa sportul, insa dupa toate aceste luni de sport fara pauza din iulie pana acum (in afara de 3 sapt in perioada Craciunului), nu numai ca am slabit 12 kg si am ajuns la o greutate pe care n-am mai avut-o de 11 ani, dar am descoperit ca mi place foarte tare sportul si a ajuns sa fie un fel de testare a limitelor mai departe. Dupa ce am terminat cateva editii Limitless, am ajuns sa vreau la sala lui Cori nu numai pentru ca am mare incredere in tipul antrenamentelor, dar si pentru feedback-ul foarte bun primit. Asadar, daca as primi acest premiu, Cori are garantia mea ca voi munci, voi pune to very good use exercitiile, si mi-ar da si mie ocazia de a continua acest drum frumos pe care l-am inceput. Imi doresc tare mult sa castig 🙂
  Succes tuturor!

 157. Carmen Gheorghe

  Salut ! Cori va face ca imposibilul sa devina posibil ! Cu siguranta viata fericitei castigatoare se va schimba ! Bafta tuturor si felicitari pentru idee !!

 158. Buna! Pe langa dorinta de a scapa de kilogramele in plus, imi doresc sa lucrez cu Cori pe care o admir si o consider o sursa de insipiratie si motivatie 🙂

 159. …pentru ca e primăvara, e timpul unui nou început ambițios, pentru ca sunt hotărâtă, pregătită si am mare încredere in voi!

 160. Imi doresc abonamentul la sala Ladyfit, deoarece vreau sa fac o schimbare cu privire la stilul meu de viata.
  Multumesc pentru sansa acordata.

 161. Vreau neaparat sa slabesc atat pentru sanatate cat si pt a mi imbunatati aspectul fizic.

 162. Pentru ca sunt in reconstructie! 😉

 163. Tare mult mi-as dori acest abonament pentru ca sunt o mare fana a miscarii si am auzit numai de bine de aceasta sala! Si pentru ca sala nu imi e tocmai aproape, reprezinta si o mare provocare pentru mine asa ca…mult noroc mie :))

 164. Buna,

  Eu deja frecventez sala lui Cori de 2 luni, caci am 20 de ani si incerc sa mi reeduc corpul si mintea intr un stil de viata cat mai sanatos, si in care sa ma simt si bine. Desi nu e mult de cand frecventez sala, pot spune ca imi place foarte mult! Antrenoarele sunt foarte atente, iar orele lor sunt super! Cat despre abonament…..ei bine, sunt studenta, inca pe banii parintilor, iar un abonament pe un an…..e ca un vis!

 165. Viata mea s-a schimbat radical anul trecut: am nascut o fetita minunata, am descoperit ca sotul ma insela cu o domnisoara mai lipsita de grija, am fost lovita de el pentru ca i-am descoperit aventura, am divortat fulger si acum imi vad de viata si incerc sa imi fac un viitor minunat alaturi de copilul meu. Din toate astea am invatat sa ma iubeac mai mult si sa fac totul pentru a ma simti bine cu mine. Iar cateva kg in minus si ceva sport m-ar ajuta mult.

 166. Il doresc muuuuult de tot pentru ca tocmai m-am apucat sa fac un strop de miscare, si vreau sa am impulsul de a continua si dupa ce-mi expira abonamentul curent, care e la o sala misto, dar la celalalt capat al orasului. Plus, vreau s-o cunosc pe Cori de mult timp!

 167. Urmez o dieta… 🙂 am slabit vreo 25 kg, dar as mai vrea vreo 15. Imi e din ce in ce mai greu si mi-as dori acest abonament

 168. Ca sa dau jos vreo 15kg dupa sarcina!

 169. Pentru tonifiere.

 170. Îmi doresc abonamentul, pentru că vreau să mă reapuc de sport și pentru că momentan nu am bani să fac asta.

 171. Recunosc ca am fost un copil gras, bolnavicios si indopat cu vitamine si pastile de tot felul. Timpul a trecut, si am inceput usor usor sa am grija de trupul meu, sa mi-l intretin ca pe un trofeu. Acum am 21 de ani si pot spune ca tot raul e spre bine, nu de mult am inceput sa fac sport la LadyFit si ma simt extraordinar. Nu e numai terapie pentru trup, ci si pentru suflet si minte.
  Imi doresc abonamentul pentru a-mi continua drumul acesta bine gasit, pentru a-mi construi un stil de viata si mai frumos si pentru a-mi rasfata spiritul in continuare!

 172. Pentru ca, in opinia mea, au cele mai bune ore, cele mai bune instructoare, si disponibilitate sa te ajute la alcatuirea unui program adaptat nevoilor fiecaruia! Am mai fost cateva luni, insa nu am putut sa sustin financiar mai mult de doua-trei luni consecutiv. Asa ca abonamentul pe un an ar fi un super cadou! 🙂

 173. Ar fi ceva de vis sa castig! Doresc sa castig acest abonament ca sa imi aduc aminte si de mine, sa imi regasesc conditia fizica, iar de bani ce sa mai vorbim. Tot timpul sunt alte prioritati si cad pe locul 2. Cam atat daca nu pun si burta la socoteala, ramasa de la nastere. 🙂

 174. Incerc de ceva timp sa imi schimb stilul de viata practicand sport regulat si ar pica la fix deoarece ma mut in Bucuresti 🙂

 175. pentru ca imi place sa fac miscare, iar aici este locul cel mai potrivit !

 176. Vreau abonamentul pentru că nu îmi permit să plătesc unul deși destul de tare îmi doresc să am un corp și o minte sănătoasă pe care le-aș putea avea în continuare cu mai mult sport. Merci!

 177. Imi doresc acest abonament pentru ca vreau un stil de viata mai sanatos, iar acest abonament ar reprezenta motivatia perfecta.

 178. Vreau sa imi completez antrenamentul de alergare si cu ceva variat.

 179. LadyFit e sala de sport unde ma simt cel mai bine si vreau sa continui antrenamentele aici. De fapt, LadyFit e mai mult decat o sala de sport; e un loc unde gasesti tot ce-ti trebuie pentru un stil de viata sanatos!

 180. Imi tot spun de ceva timp ca ar fi cazul sa ma apuc de sport, iar abonamentul asta ar fi exact ceea ce am nevoie!

 181. Imi doresc abonamentul pentru ca abonamentul meu anual la sala este pe cale sa se termine, pentru ca ma antrenez de cel putin 5 ori pe satamana, pentru ca imi doresc sa arat si sa ma simt bine , in forta, flexibila, comoda si pentru ca imi place mult de tot un cadru in care femeile fac lucruri pentru bunastarea lor!

  Multumiri!

 182. Nu am crezut niciodata in diete, insa cred in miscare. Imi doresc acest abonament pentru a-mi garanta accesul la o serie de antrenamente care sa-mi asigure doza de energie si vitalitate pe care imi doresc sa le pastrez indiferent de varsta, chiar si in momentele cand nu-mi permit. In plus, ma motiveaza faptul ca la LadyFit Cori asigura consiliere intr-o nutritie sanatoasa, ceea ce pentru mine inseamna ceva mai mult decat a pierde cateva kilograme in plus!

 183. Buna!imi doresc abonamentul deoarece nu am mers niciodata la sala.Nu imi place mirosul acela dar vreau sa incerc ceva nou.De 3 saptamani m am apucat de regim si cred ca urmatorul pas ar fi sa ma apuc de sport.

 184. Vaaaiiii eu il vreaaaauuuu!!! Pentru ca sunt o fire sportiva, si mereu alerg, fac aerobic acasa, dar m-ar motiva mai mult sa merg la sala, pentru ca de una singura am tendinta sa ma lenevesc.
  Vreau sa slabesc, vreau sport, vreau vreau vreau!!! 🙂

 185. Mi-ar placea sa castig acest abonament pentru ca mi-a placut promisiunea lui Cori si bineinteles pentru a-mi atinge targetul de kilograme :).

 186. Buna.
  Imi doresc acest abonament pentru ca stiu ca mi-ar oferi disciplina, exact acel lucru pe care nu-l reusesc acum. Stiu ca e momentul sa imi dau mai multa atentie mie, dupa cativa ani in care atentia mea a fost indreptata catre ai mei, care au avut probleme de sanatate serioase, insa nu reusesc sa dobandesc disciplina necesara (despre bani, deja nu mai spun nimic). Mersul regulat la sala ar fi unul din pasii necesari pentru a-mi face, iar Lady Fit cred ca ar fi locul ideal, mai ales pentru ca imi e aproape si de casa, si de serviciu.
  Sa va fie primavara linistita!

 187. Pentru ca este foarte important sa fie cineva care sa te sfatuiasca si sa te ghideze pentru a-ti forma corpul frumos,sanatos si armonios!
  si asta caut si eu!:)

 188. acum doua luni familia mea s-a marit cu un baietel si acum e deja timpul sa imi reintru in forma. acest abonament m-ar ajuta sa imi recap formele pre-sarcina si sa ma simt din nou bine in trupul de femeie, nu doar ca mama. multumesc!

 189. LadyFit a devenit a doua casa pentru mine. Imi doresc sa imi continui antrenamentele aici 🙂

 190. Imi doresc acest abonament ptr ca iubesc miscarea si ideea de minte sanatoasa intr-un corp sanatos, idee pe care cu vointa si perseverenta cu siguranta reusesti sa o atingi alaturi de cei mai buni in domeniu.Plus ca este un abonament pe un an de zile, de vis, scutesti niste banuti!

 191. Imi doresc sa primesc abonamentul anual la LadyFit pentru ca in cele din urma am inteles ca o viata sanatoasa inseamna sport si alimentatie echilibrata. Dupa ce am trecut de la supraponderabilitate la anorexie nervoasa de gradul II (44 kg la 1,76 m), am reusit sa iau din nou in greutate pana la 55 kg, insa corpul meu nu este aproape deloc tonifiat si pielea ramasa in urma slabirii este inca vizibila. Consider ca pentru a-mi atigne obiectivul am nevoie de indrumarea unei persoane informate, competente si echilibrate, asa cum este Cori. Stiu ca daca voi castiga acest abonament, voi evolua foarte mult atat fizic, cat si psihic si sper ca acest lucru sa se intample.

 192. imi doresc abonamentul pentru ca sunt convinsa ca aici pot sa primesc indicatiile / sfaturile necesare astfel incat sa pot face efort fizic fara riscuri majore. Am o predispozitie majora spre trombofilie 🙁

 193. Pentru ca imi doresc sa invat lucrui noi si sa fac sport la fel de bine si disciplinat … precum mananc 🙂

 194. Pentru ca m.am hotarat,la 19 ani, sa nu imi mai aman fericirea. Pentru ca de cateva luni am inceput sa nu ma mai mint pe mine (e greu, uneori imposibil ). Da… am inceput incetisor si totul pana acum a mers ca pe roate (nu chiar…dar asta e varianta oficiala 🙂 ). Aveam de dat jos 30 de kile si ditamai geamantanu’ de regrete. Am inceput sa ma iubesc si asa am cu 10 kg mai putin(regretele sunt tot acolo ,nu asa grele,s.au mai cicatrizat, ma mai dor doar in zilele ploioase). Deoarece acum imi pretuiesc corpul vreau sa compensez pentru toate datile in care gandeam ca nu e suficient de bun, ca el e de vina pentru toate nefericirile care m.au marcat. Daca as primi abonamentul as fi tare bucuroasa, ar fi ca un semn din parte universului ca bunatatea este raspunsul, oricare ar fi intrebarea.

 195. Oaaau, super veste si super concurs, Simona!
  Imi place LadyFIT si apreciez la cele mai inalte cote toata munca lui Cori. Si parerea nu este doar a mea, ci a multor prietene care ii frecventeaza sala.
  De ce imi doresc asa mult acest abonament? Pentru ca imi place sa fac sport si pentru ca doresc sa imi revin intr-un mod frumos si sanatos dupa perioada sarcinii. Imi pun mari sperante in acest abonament, mai ales ca durata lui, de un an, m-ar motiva sa ma organizez mai bine, astfel incat sa imi fac timp si pentru mine si sa raman in forma, sanatoasa si frumoasa, pentru cel mic si pentru familia mea :).
  Viata cu 2 baieti poate fi extrem de solicitanta, insa o conditie fizica buna te ajuta, cu siguranta, sa alergi mai repede dupa un pusti plin de energie si sa nu dai ignore nici sotului, cand iti mai propune cate o iesire in club :).

 196. Pentru ca un working out that ass inseamna un lifestyle sanatos, self confidence si un mindset pozitiv.

 197. Pentru ca as dori sa-mi imbunatatesc conditia fizica , aspectul fizic si psihic !

 198. Tauciuc Alexandra

  Cine nu si-ar dori un asemenea cadou de-a dreptul generos? Asa cum am asteptat caldurica sa ma dau cu bicla din nou si sa retraiesc copilaria, asa imi doresc sa ma motivez singura sa incep acest lung proces al transformarii sinelui prin sport, in primul rand. Da, am nevoie sa ma simt in nou bine cu mine insami, sa nu mai gafai dupa ce am urcat doar 5 trepte, sa ma simt din nou ca la 18 ani, sa ma regasesc pe mine tocmai prin starea de bine nemaipomenita pe care mi-o confera sportul si rezultatele lui. DA, un asemenea cadou m-ar bucura tare mult! Ar fi pasul decisiv catre schimbarea fizica, mentala si spirituala la care tot tanjesc de ceva vreme, doar ca tocmai timpul, rutina, programul incarcat cu munca si pregatirea pentru admitere ma cam tin in loc si imi sunt dusmani. Mi-e dor sa-mi imbrac din nou rochitele preferate, jeansii in care ma simteam candva sexy, pardesiul preferat primit de la iubit.
  Multa bafta tuturor in procesul recuperarii sau de ce nu, al accentuarii starii de bine prin sport!

 199. Mi-l doresc pentru ca as vrea sa o cunosc personal pe Cori Gramescu.
  O urmaresc pe facebook si sfaturile ei alimentare m-au inspirat in multe situatii.
  La sala as beneficia de ele si de un antrenament personalizat.
  Mult succes!

 200. O sa incep cu inceputul….Cred ca era in 2010 cand am cunoscut-o prima data pe Cori si am fost la LadyFit. Timp de trei luni era ca a doua casa pentru mine. Cu sfaturile de la ea, cu alimentatia pe care mi-o notam in fiecare zi pe forumul LadyFit si cu sugestiile pe ce mancam in fiecare zi, m-am dezvoltat atat de frumos si mi-au castigat tot respectul din lume. N-am continuat atunci din motive financiare, insa am ramas mereu cu dorinta sa ma reintorc, cu toate motivele din lume.

  Pentru mine, antrenorul conteaza foarte mult. Am fost la atatea sali si renuntam rapid daca nu simteam o energie buna din partea lui/ei. Din acest punct de vedere, LadyFIT a ramas si o sa ramana etalon pentru mine. Zilele de cardio erau cu Dalanda, un om extraordinar care debordeaza de energie si zambet, care trage de tine si in punctul in care te simti pierdut si o face intr-un mod in care iti doresti TU sa tragi de tine. Eu antrenor mai dedicat nu am mai intalnit de atunci. Mi-e dor sa-mi iau energia de la ea, mi-e dor de dansurile africane si de clasele finalizate cu zambetul pe buze.

  Zilele de pilates erau cu Cori, care isi face treaba cu atat profesionalism si expertiza in domeniu, incat m-a convins de la prima clasa ca ma aflu in locul potrivit.

  Nu cred ca merit acest acest abonament mai mult decat orice altcineva, insa imi doresc enorm sa le revad pe fete, sa reintru in forma si sa reiau traseul pana la a doua casa.

  Astept cu entuziasm si drag,

  Andreea

 201. Rezolutia mea pe anul 2014 a fost sa ma las de fumat, ceea ce am si reusit.
  Rezolutia mea pe 2015 este sa imi schimb stilul sedentar de viata. Lucru care imi va reusi!
  Am inceput, incet, incet, sa imi schimb alimentatia, sa fiu atenta la ceea ce mananc si sa mananc putin si des. De asemenea, am inceput sa fac si aerobic, dupa diverse programe de pe net. Un abonament la LadyGit ar fi ideal, pentru ca m-ar ajuta sa imi indeplinesc scopul, as fi disciplinata si as reusi sa imi tonifiez corpul, capatand, intr-un final, incredere in mine.
  Multumesc, doamnelor! ☺️

 202. Cori e un super si sala e aproape de casa deci condiitile esentiale sunt indeplinite.

 203. imi doresc abonamentul pentru ca iubesc enorm sportul in special alergarea pe distante lungi si sunt constienta ca exercitiile de la sala ma vor ajuta enorm in lupta cu kilometrii!

 204. -Oglinda, oglinjoara, cine-i cea mai frumoasa din tara?
  -Tu esti cea mai frumoasa, stapana. Dar sa stii ca trebuie sa mai slabesti cateva kilograme…daca nu vrei sa te intreaca in frumusete dra secretara a lui Iubi. Ai facut colaci adevarati iar bratele iti falfaie ca la lilieci. Nu ti-ar strica nici putin balet pentru mentinerea gratiei tale proverbiale.
  Vezi ca e concurs iar la Simona si poate castigi abonamentul de la Cori.
  Treci la treaba, gras…aaa, frumoasoo!

 205. Îl vreau, îl doresc îl visez și știu că și el mă vrea pentru că:

  – lucrez la birou și sunt lipită de scaun 9 ore
  – soarta a făcut mișto de mine și mi-a făcut cadou o bicicletă de birou….care nu-mi încape sub birou.
  – mă trezesc dimineața și îmi trosnesc toate toate oscioarele si am 25 de ani
  – încerc din răsputeri să fac yoga singură însă Salutul Soarelui nu-mi iese decât ceva un pic mai armonios decât salutul maimuței.
  – nu pot să fac mișcare în aer liber fără să răcesc de 2 ori pe lună doar dacă e august.

  Pentru că-l merit și-o să pun acatiste pentru el. 😀

 206. Salutare:)
  Imi doresc un abonament la sala Lady Fit pentru ca transformarea vine din interior spre exterior.Iar eu am invatat in sfarsit sa ma accept asa cum sunt si sa ma apreciez.Am nevoie de sport in viata mea pentru ca transformarea sa fie completa si pentru ca desi sunt capabila sa motivez alte persoane,cand vine vorba de mine.ma urnesc mai greu.Am trait mult timp cu o eticheta de bolnavicioasa ,dar acum este timpul sa imi recapat tonusul si rezistenta pe care le-am pierdut pe drumul sedentarismului si delasarii.
  Recunosc ca si partea financiara este un impediment uneori, dar sunt mai motivata ca oricand sa imi ating toate obiectivele,incluzand un corp sanatos ,rezistent si tonifiat.
  In plus,nu am castigat niciodata la astfel de concursuri.Iar acesta ar fi un inceput minunat!

  Multumesc frumos,
  O zi excelenta sa avem!

 207. Mi-as dori sa castig abonamentul pentru un an pentru ca nu se compara nimic cu Ladyfit! Imi doresc sa ma mentin, sa mai pun niscaiva muschi pe mine si sa ma distrez in timp ce fac exercitiile, nimic nu e mai eficient decat o ora de sport cu un zambet larg pe buze 😀

 208. Îmi doresc să câştig acest abonament pentru că vreau să slăbesc şi să adopt un stil de viaţa sănătos.

 209. Sper sa am suficient spatiu.
  Pentru ca dupa fiecare sarcina a ramas cu cca 10 kg….2x 10 = 20 kg la care am mai adaugat si eu bonus de la mine caci am un pacat ..imi place ciocolata.
  De aproape doua luni am renuntat la fumat si am primit cadou inca 4 kg ,mi le-a aratat cantarul intr-o dimineata si de atunci nici nu-lmai bag in seama…da stiu,,,ca nu e vina lui.
  De vreo luna tot zic ca -mi fac abonament la sala si tot gasesc scuze..n-am bani acum, nu e timp, azi nu e cazul, poate saptamana viitoare.
  Pentru ca inainte eram o persoana foarte activa, careia ii placea sportul si senzetia pe care i-o dadea activitatea asta…insa nu stiu unde am lasat aceasta persoana si vreau sa o regasesc.
  Hai ca am avut si loc si timp sa va spun in mare de ce-mi doresc.

  Ciresa de pe tort e faptul ca stau 9 ore/ zi infipta intr-un scaun la birou.

 210. Imi doresc enorm abonamentul …
  1. pentru ca am ramas cu kilograme in plus dupa nastere (vreo 10), pe care nu mai reusesc sa le dau jos;
  2. pentru ca am un job extrem de sedentar si simt lipsa miscarii (am facut volei 10 ani, dar nu mai apuc sa ma uit nici macar la TV la un meci);
  3. pentru ca vreau sa revin, daca nu total, macar partial la masurile de dinainte sa ramin gravida, pentru ca am multe haine frumoase pe care as dori sa le mai port … (sau sa le port, pentru ca pe unele n-am apucat sa le port nici macar o data si sint foarte zgircioaba si nu arunc nimic, asa ca acum am dulapurile pline cu haine care nu mi se mai potrivesc) 😡 ;
  4. si pentru ca de multa vreme incerc sa-mi fac curaj si sa ma duc la sala si sa pun in aplicare tot ce-am scris mai sus si un abonament pe un an m-ar mobiliza enorm … mi-ar fi necaz sa nu profit de el 😛
  Multumesc, Simona, pentru rabdarea cu care ai citit toate mesajele, pina ai ajuns si la al meu :X 😉

 211. Buna ziua,

  O admir foarte mult pe Cori, ii urmaresc aparitiile si imi doresc sa ma pot antrena la acest club. Din pacate din motive financiare nu pot achizitiona un abonament. Iubesc sportul si ceea ce iti confera el ca si stil de viata!

 212. CROITORU RALUCA

  Hello girls,

  Eu mi-as dori tare tare abonamentul pentru un an pentru ca aveti ceva special la sala, un aer care ma face sa ma simt foarte relaxata, fetele sunt dragutze, antrenoarele fooooarte atente, bune, calme, amuzante 🙂
  Iar toata comunitatea LadyFit este una speciala pentru mine (cea care a fost scutita de la sport timp de 12 ani pe motiv …. fara motiv 🙂 )

  Va pup si va doresc tuturor multa bafta!
  Ralu

 213. Pentru ca imi doresc sa lucrez in continuare alaturi de Cori, dupa ce am avut ocazia sa o cunosc la un program de fitness la birou. Atat ea, cat si celelalte fete de la LadyFit fac o treaba excelenta!

 214. Pentru ca o urmaresc pe Cori si mi se pare minunata, este printre cei mai buni instructori, nutritionisti si antrenori personali din tara fara indoiala. Bugetul insa nu-mi permite sa-i frecventez si cursurile.

 215. Salut,
  …pentru ca merg deja de 2 luni la sala lui Cori..si este pentru prima data cand am găsit locul unde merg cu plăcere si personalul împreună cu antrenamentele bine realizate sunt cele care ma fac sa nu lipsesc, sa le aștept cu nerăbdare si sa le simt lipsa …

 216. Am 42 de ani.Mi-am propus de multe ori sa ajung la sala.Si am ajuns…dar nu am ramas.Mereu am gasit acolo fete care nu aveau probleme cu greutatea.Si mi-a fost jena … 🙁

 217. Pentru aproape toate cele scrise mai sus:)

  PS Suntem multe, seamana cu loteria bonurilor:)

 218. Oana Alexandra M

  Imi doresc acest abonament deoarece imi place miscarea, imi place sa alerg, sa merg la sala…este indicat sa facem sport, miscare, indiferent de sex, problema este timpul, dar cu siguranta o sa ne facem timp macar de 2-3 ore pe saptamana sa avem un corp frumos si ingrijit.
  Multumim pentru aceasta oportunitate!

 219. Imi doresc abonamentul pentru ca stiu cat de important este sportul pentru sanatate, iar daca primim bonus si sfaturi despre nutritie, cu atat mai bine 🙂

 220. Buna,

  Am nevoie de ajutor ca sa fiu perseverenta si constanta in a face miscare. Am mai mers cateva saptamani la sala ori am mai alergat prin parc doua, trei luni la rand, apoi pauza. Abonamentul asta m-ar ajuta mult la capitolul disciplina, sa fac sport pana sportul isi arata beneficiile si sa continui dupa, ca sa ma bucur de ele. Mulțumesc.

 221. Hello! As vrea sa incep prin a spune ca atmosfera de la LadyFIT este foarte placuta, iar faptul ca este o sala dedicata femeilor ma face sa ma simt in largul meu in timpul antrenamentelor. Adevarul este ca mi-as dori acest abonament pentru ca sunt studenta, iar ai mei parinti nu stiu cat timp vor mai putea sa ma ajute cu bani pentru a merge la sala. Imi doresc sa mai dau cateva kilograme jos si sa imi pastrez stilul de viata sanatos. Nu imi doresc sa renunt la sport, mai ales cand stiu cat de mult ma ajuta si cat de mult pot controla stresul zilnic prin intermediul acestuia.
  Castigarea unui abonement pe un an la LadyFIT ar fi mai mult decat bine-venit in astfel de circumstante. Multumeesc!

 222. Ardelean Maria(Marina)

  Se pare ca e batalie mare pe abonament.Sala e super si antrenamentele de pilates deosebite.Am fost si eu de cateva ori dar din pacate nu-mi permit abonament permanent.Se observa dorinta femeilor de aface sport, multe nu au motivatie dar nici posibilitatea.Mi-ar placea sa-l castig pentru ca ador sa fac sportt, ma face sa ma simt bine cu mine si …nu mai sunt singura 🙂

 223. Valentina Alexandrescu

  Si eu imi doresc abonamentul.. Pentru trebuie sa fac miscare, trebuie sa slabesc , trebuie sa am un tonus mai bun, si toate acestea ar fi mai usor de facut daca as fi sub indrumarea unor specialisti..

 224. Imi doresc sa vad daca am noroc la aceasta tragere la sorti, fiindca la loteria ANAF am fost foarte aproape…..
  Si apoi, cine nu si-ar dori sa se relaxeze si sa arate bine?

 225. Pick me! PIck me!! 😀

  Cred ca acest abonament m-ar ajuta sa scap si de ultimele 15 kilograme ramase! Am slabit 35 kg in 2 ani, dar in ultimul an am cam abandonat lupta pentru ca nu mai vedeam rezultate si m-am demoralizat… Cori cred ca ar face treaba buna hehe! 😀

  O zi frumoasa!

 226. Manole Cristina

  Pentru mine acest abonament ar fi un ajutor in plus si o extra motivatie pentru a slabi, a ma mentine si a-mi rezolva anumite probleme de sanatate.

 227. De ce? Pentru că nu-mi pot permite un abonament pe un an. Scuza mea este că sunt studentă. Îmi doresc să merg la sală pentru că, deși am 50 de kilograme, celulita mă chinuie îngrozitor. Veșnica problemă a femeilor de orice vârstă. Un abonament pe un an la sala asta care pare minunată, plus sfaturile specialistei, m-ar putea ajuta cu adevărat. Mulțumesc frumos! 😀

 228. Pentru ca vreau sa fac sport.
  Multumesc

 229. Mersul la sala da rezultate cu adevarat! La 7 luni dupa ce am nascut ramasesem cu 4 kg in plus, in 2 luni de sala am slabit 5 kg, fara infometare. Este extraordinar sa mergi la sala…faci ceva benefic pentru tine (minte si corp)…asa cum ii spuneam si sotului meu “la sala aveam timpul meu cu adevarat”. Imi doresc foarte tare acest abonament!

 230. Corneci Antoaneta

  Imi doresc tare mult abonamenul, pentru ca stiu ca asa voi da jos kilogramele in plus acumulate de sarbatori. 🙂

 231. Dupa ce am adoptat un regim lacto-vegetarian, cred ca urmatorul pas e sa o cunosc pe Cori!

 232. Imi doresc acest abonament, pentru ca :
  – am un job de birou, si nu apuc mai deloc sa fac miscare… decat urcatul si coboratul pe scari la bloc si la metrou.
  – am reusit sa slabesc dupa nastere 10 kg, dar am ramas cu burta
  – trupul meu e anchilozat , ca al unei batrane, nu ca a unei femei tinere…
  – nu imi permit un abonament la sala… nici macar pe o luna…

 233. Buna, Simona! Buna, Cori!

  Ce initiativa grozava!
  Urmaresc de foarte mult timp activitatea lui Cori Gramescu, cat si a ta, Simona si m-ar bucura acest abonament la fel ca pe toate celelalte cititoare de aici. Am 22 de ani si sunt determinata ca de acum incolo sa incep sa merg la sala pentru ca vreau sa-mi mentin sanatatea si sa-mi recapat rezistenta fizica. Am inceput prin a renunta la zahar, in schimb ma trezesc de la ora 5:00 in (aproape) fiecare dimineata si-mi respect mesele si beau cei 2l de apa/zi. Simt nevoia sa fac miscare, iar Ladyfit ar fi solutia potrivita. Sunt studenta, iar un asemenea abonament m-ar ajuta enorm, de la o concentrare mai buna pana la o stare de bine molipsitoare si un adevarat ajutor in materie de buget.
  Cori Gramescu ne inspira si ne ofera inspiratie in nutritie si in sport in acest Bucuresti agitat. In anul ce urmeaza, sa-mi fiu prezenta in locul pe care l-a creat, m-as simti foarte implinita, sunt convinsa.

  Multumim pentru tot! 🙂

  P.S: Is more than I could dare to wish for. Hope I will get to win!!

 234. Euuuuuu!!! Eu vreau abonament!! 🙂 De ce? Pt ca anul asta mi-am propus sa fiu mult mai activa din acest punct de vedere, ba chiar, poate sa devin antrenor la un moment dat. Si asta necesita constanta si determinare. Cred ca un abonament de acest gen ar fi cireasa de pe tort! 🙂

 235. Burlacu Tatiana

  Buna ziua. Imi doresc acest abonament din simplul motiv ca am incredere in Cori. Sunt supraponderala de multi ani si stiu ca ea ma poate ajuta, fizic si psihic, sa inving imposibilul (in acest moment asa mi se pare). Nu am avut placerea sa o cunosc personal, dar cine stie?! :))

 236. Eu am mai multe motive pentru care imi doresc tare mult abonamentul LadyFit:
  -In primul rand imi doresc sa fiu sanataosa si sunt constienta ca sportul are o importanta majora in mentinerea acesteia.
  -Am ajuns in urma unei diete la o greutate ideala si doresc sa ma mentin in forma, sportul fiind cea mai buna alegere in opinia mea.
  -Stiu ca nu orice fel de exercitii sunt potrivite pentru forma corpului meu, tocmai de aceea am nevoie de indrumare pentru a obtine cele mai bune rezultate atunci cand vine vorba de tonifiere.
  -Vrau sa scap de sedentarismul cauzat de munca de birou-opt ore pe zi:(((
  -Sala este foarte apropae de locul meu de munca
  -Nu am mai fost la Lady fit, dar am citit numai pareri pozitive despre aceasta sala si despre profesionalismul antrenoarelor!
  Multumesc frumos!
  O zi minunata tuturor!!!!!

 237. Imi doresc abonamentul pe un an la Lady Fit pentru ca nu ma pot desparti de 5 antrenori care mi-au schimbat viata 😉

 238. Roxana Teodorescu

  Îmi doresc foarte tare să fac sport regulat, dar tot inventez mereu motive (că nu am timp, bani etc.) şi nu ajung la sală. Cu abonamentul de un an, aş fi obligată (cu plăcere) să mă duc. Plus că îmi doresc să mai slăbesc puţin şi mai ales, să fiu sănătoasă.

 239. Pentru ca iubesc aceasta sala! Lady Fit is the best!

 240. Pentru ca imi doresc mult de tot sa fiu in cea mai buna forma si plina de energie anul acesta! Plus ca nu ar strica sa arat cat mai bine la propria nunta in Octombrie si in luna de miere ce va urma 🙂

 241. Simona, eu las un comentariu doar ca sa iti spun ca… pe mine sa nu contezi 😛

  Nu suport sa fac sport in spatii inchise. Fac jogging de citiva ani, de curind m-am apucat si de sarit coarda… e minunat!!! SI IN AER LIBER !!!!

 242. Ar fi excelent sa a o astfel de ocazie – am o fetiță de 6 luni și jumătate și după sarcina chiar as avea nevoie de tonifierea mușchilor, de mișcare în sensul ca as merge intr-un mediu profesionist.

  Mulțumiri anticipate

 243. Vilceanu Cristina

  Buna Simona,

  Desi fac miscare cat si cum pot, realizez din ce in ce mai mult ca nu este suficient pentru a compensa orele de stat la birou si predispozitia de a depune imediat tot ce mananc.

  Prin urmare, am nevoie de acest abonament deoarece nu imi permit un abonament de fitness corespunzator, unde sa fie si calitate, nu doar cantitate!

  Si mai ales pentru ca eu stiu ca-l merit si nu-l voi irosi mergand doar o data, de doua ori si apoi sa uit ca-l am.

  Si pentru ca, dincolo de aspect, imi place de mine atunci cand merg la sala, sau mai degraba cand vin de la sala: sunt mai energica, mai binedispusa, mai vesela si mai vie !

 244. Îmi doresc acest abonament deoarece am citit numai lucruri minunate despre acest fenomen care este Cori și mi-aș dori ca astfel să mă ia de urechi să mă pună la treabă, că sunt o mare leneșă și nu am motivație.

 245. Imi doresc acest abonament pentru ca ar fi pentru mine… de cand am copiii am uitat sa-mi doresc si sa fac diverse pentru mine. Sportul face viata mai roz… Chiar am nevoie de acest abonament!

 246. Bună!

  ”Prefață”

  În primul rând, felicitări pentru ce și cum scrii, ești un exemplu pentru mine! Nu, nu încerc să te ”periez”, chiar asta consider. De ce? Pentru că ador oamenii care calcă în picioare prejudecățile impuse de societate, femeile care depășesc barierele misogine, oamenii care tolerează și care știu că normalitatea e relativă. Mă bucur că am găsit blogul tău și mă bucur că mai există oameni ca tine. Mulțumesc pentru asta! Mi-aș fi dorit de mult să îți spun , dar nu m-am gândit să îți scriu niciodată, însă acum, când am văzut cerința concursului, am zis să îți scriu și asta… ca o paranteză… pentru că pe mine m-ar bucura să știu, să văd că oamenii mă apreciază… 🙂

  ”Cuprins”

  Toată viața mea (sau cel puțin din clasa a IV-a, când aveam burta mai mare decât colegele :)) ) am încercat să mă abțin de la mâncare, dulciuri și…. mmm… sărat!! Încerc și acum, de 12 ani continuu. Uneori fac pe diva neinteresată de părerile lumii, alteori îmi vine să mă bat că nu-s în stare să slăbesc 4 kg. Da, astea 4 kg, dacă ți se pun pe creier mai mult decât pe șolduri pot fi un adevărat calvar. Am 1.60 și 58 kg și știi ce, nici nu vreau să fiu slabă. Alea 4 kg de care ziceam sunt… mici pitici pe creier sau, cu alte cuvinte, ”colăcelul” din jurul taliei. Da, atât vreau să dau jos și îmi e suficient. Pentru mine a fi sexy înseamnă a avea forme, asa… ca Beyonce. Și știu că ceea ce trebuie să fac, mai mult decât o alimentație sănătoasă e… mișcare, sfânta mișcare…. Dar, vai, am atâtea pe cap ca o studentă ocupată ce sunt!! Vai, cum se duc banii ăștia de sală în fiecare lună pe altceva! îmi doresc o minune, ceva motivațional! De-ar cădea din cer pentru mine abonamentul, așa m-aș motiva… Tot ce pot e să sper … ”Când îți dorești ceva cu adevărat, tot Universul ajută la îndeplinirea dorinței tale” -nu știu unde am auzit asta, dar mi-o repet zilnic. Mulțumesc și pentru că ai avut răbdarea să citești, Simona!

  ”Încheiere”

  Cu respect,
  o femeie care adoră rozul… după albastru…

 247. Pick me!!! Pick me!!!
  Imi doresc foarte mult abonamentul!
  Sunt fosta sportiva de performanta si obisnuiam sa am un program sustinut de sala dar de cand lucrez pe cont propriu (inca un pic si se fac 2 ani) programul meu de miscare s-a redus foarte mult. Asa am ajuns sa pun niste kg bune pe mine. Anul asta, am decis ca voi pune miscarea pe primele planuri si ma voi ocupa mai mult de mine. Am prietene care merg la LadyFit de ceva timp si sunt pur si simplu indragostite de ce se intampla pe acolo.
  Asa ca ne intalnim intr-un moment excelent, draga LadyFit, draga Simona si draga Cori Gramescu. 🙂 Sper sa ne intalnim mai des! Mai exact, de 3-4 ori pe saptamana, un an de acum incolo. 🙂

 248. Abonamentul acesta ar fi perfect pt mine, pentru ca as primi sfaturi si exercitii personalizate. La inceputul anului am pierdut o sarcina din cauza unei rupturi de uter care se intampla in 0.04% cazuri. Pana peste 2 ani cand pot incerca din nou am primit indicatii clare de la doctor ca tb sa am 8 kg mai putin, muschi si un corp tonifiat. Mi am schimbat regimul alimentar, am inceput sa fac exercitii usoare insa as avea mare nevoie de sfaturile unui specialist pentru ca am displazie de sold din nastere si nu toate exercitiile mi se potrivesc.

 249. Imi doresc acest abonament deoarece incepand din noiembrie anul trecut, m-am reindragostit de sala, fiind plecata cu Erasmus pentru 4 luni. Acolo deja incepusem sa slabesc 10 kg si intr-un fel imi regasisem echilibrul, datorita imbinarii unui regim variat si sanatos cu sport de 5-6 ori pe saptamana (spenning, body pump, aerobic, fitness) Ajunsa acasa la inceput de februarie, lucrurile nu au mai mers la fel de bine, incercam sa ma tin de un regim sanatos, sa fac sport, dar nu aveam continuitate. Am reajuns inapoi la 82 de kg, regimul merge de cateva zile, dar imi lipseste partea de miscare, sport, fix ce aveam nevoie.

  Acest abonament m-ar tine focusata pe o perioada lunga de timp si m-ar ajuta pe toate planurile, in special psihic, sa nu mai zic de cel fizic!

  Multumesc! 🙂

 250. Si eu il vreau!!! Am slăbit 27 kg in 7 luni cu dieta si sport acasa (trx si banda) dar vad ca e mai greu sa ma mențin decât sa slăbesc. Alerg afara acum doar si m-am lenevit. Oh, mult noroc îmi doresc! :p

 251. Bună ☺
  Mi-as dori în primul rand acest abonament, deoarece îmi place sa fac sport, sunt adepta unui stil de viață sănătoasă. În al doilea rand am avut o prietena care a fost timp de un an la aceasta sala, și a fost foarte mulțumită.
  De mulți ori mi-am dorit sa vin la lady fit dar posibilitățile materiale sunt limitate.
  O zi buna

 252. Cristina Gugeanu

  Euuuuu, eu, eu !!! Pentru ca exercitiul fizic imi aduce echilibru, implinire si sanatate !

 253. nu m-ar deranja deloc sa-l castig eu, pentru ca sigur sigur m-as duce, macar de rusine 🙂

 254. Pentru ca la 23 de ani trebuie sa fiu cea mai buna varianta a mea! Acum e momentul de a lucra cu mine, cu totul si de a tinti catre “cel mai bine”.

 255. Dragut articolul! Am inceput sa merg la sala in urma cu 10 luni si nu stiu de ce mi-a luat atat timp sa incep in primul rand!!:) Sportul are beneficii enorme ! Mi-a schimbat viata in bine, de la alimentatie la program zilnic. Lady fit e sala la care merg in prezent si este foarte buna!

 256. steluta merloiu

  buna ziua,am 46 ani si i mi doresc foarte tare abonamentul pentru ca practic de ani sala lui caori face parte din viata mea aproape zilnic ,acum ani am avut o problema de sanatate si am avut nevoie de foarte mult ajutor si l am primit peste asteptari de la toate antrenoarele de la sala lui cori si binenteles si de la cori,toate sunt pentru mine (si din cate am vazut si pentru multe alete femei ) niste fete minunate si medicamente pentru sufletul meu ,mau ajutat si am depasit toate problemele de sanatate ,sunt dependentain fiecare zi de sala lui cori de antrenamentele zilnice ale corpului ,sufletului si mintii ,sunt foarte multe de spus ,eu nu am mers si nu merg la sa la pentru a slabi repede si mult ,eu merg pentru sanatate dar in acelasi timp daca ai o viata sanatoasa (te hranesti sanatos ,aici cori are si ore de nutritie pentru ajutorul fetelor)rezultatele apar in timp un corp in armonie cu fizicul si sufletul tau si mintea ta ,din cauza bolii am rama si fara serviciu de an dar pe lista mea de necesitati e intotdeauna abonamentul lunar la sala nu am renuntat la asta in nici un chip,si nici o luna nu am facut intrerupere,si nu voi renunta la programul de sala nici in viitor,nu am cum ,face parte din viata mea,va multumesc.

 257. Pentru ca de 7 luni m-am apucat de sport, mai intens decat oricand, si totusi nu sunt multumita si disciplinata. Pentru ca o admir enorm pe Cori asta ar fi un imbold serios sa merg la sala la ea si sa o ascult. Si pentru ca vreau sa fiu iar fericita cu corpul meu 🙂

 258. Eu fac sport si am un stil de viata sanatos. Imi doresc acest abonament pentru a ma antrena cu ajutorul unora dintre cei mai buni in domeniu (echipa lui Cori).

 259. Catalina Dumitriu

  As fi ipocrita sa spun ca imi doresc abonamentul la sala doar pentru a imputina kilogramele. Pentru mine ca proaspata mamica este importanta fiecare iesire din casa, ocazie de deconectare, tentativa de socializare. Dupa o zi in care ai vorbit doar bebeluseasca, simti nevoia de o discutie cu un adult, simti nevoia sa fii inconjurata de adulti. Tonifierea si imputinarea kilogramelor vin la pachet. 🙂

 260. Sunt intr-un impas si vreau din tot sufletul sa ies. Emotional si fizic am acumulat foarte mult in ultimii ani si cred ca un program made by Cori cu miscare adaptata personal si sustinuta pe termen lung m-ar ajuta sa imi revin, sa regasesc armonia trupului meu si echilibrul. Este timpul sa ma pretuiesc mai mult, am nevoie sa traiesc. Multumesc pentru sansa mea; succes tuturor!

 261. Buna Simona,
  eu vreau , eu vreau eu vreeeeaaaau abonament pe un an la LadyFIT!!!! 😀 😀 😀 ar fi extraordinar sa castig si o adevarata placere sa lucrez alaturi de oameni care isi dau interesul si formeaza o echipa atat de profi!!! Multumesc, numai bine!

 262. Deoarece ma va face sa nu mai pretind ca sunt obosita seara dupa serviciu si nu mai am timp de sport, ma va motiva sa fac miscare si va fi un prim pas spre o viata din care sportul va fi o constanta.

 263. Buna!
  TREBUIE sa slabesc 15 kilograme. Mi-as dori pe cineva care sa reuseasca provocarea asta cu mine. Multumesc!

 264. De ce imi doresc abonamentul? Pentru ca de multa vreme imi doresx sa ma apuc de aport si nu stiu in ce ditectie s-o iau. Nu cunosc aproape nimic despre tipurile de exercitii pe care ar trebui sa le faca o persoana in functie de corpul si rezistenta sa. Mi-am cumparat adidasi pentru alergat saptamana trecuta, iar acum imi lipseste ceva. Am corpul netonifiat si am inceput sa nu ma mai simt la fel de bine din punct de vedere medical din cauza sedentarismului. Cred ca un loc ca sala aceasta si o persoana ca si Cori sunt lucrurile care imi lipsesc.

 265. Sectia păpuşi, Spitalul 9

  Îl vreau pentru că trebuie, pentru că sunt o putoare grasă ce găseşte tot felul de scuze ca să se îmbuibe şi ca să nu meargă la sală.

  Dar avându-l pe el, abonamentul, mi-ar fi o ruşine dramatică de voi să nu mă duc. Şi m-aş duce. Şi-aş slăbi şi aş putea să mai merg cu soţul meu la munte, şi să joc diverse jocuri cu prietenii şi câte şi mai câte!

  Promit să fac fotografii înainte şi după! Chiar şi în timpul!

 266. As vrea sa obțin acest abonament ca sa ma mobilizez sa merg la sala sa mai slăbesc cateva kg si sa imi tonific musculatura. Succes tuturor!

 267. Imi doresc un asemenea abonament pentru ca simt nevoia sa ies din cotidianul ce presupune stat în fata calculatorului la job/laptopului acasa 7000 de ore si facut miscare doar in weekend… cu tot ce înseamnă asta ca si efecte la 44 de ani…na ca am spus-o

 268. Imi doresc sa slabesc deoarece intotdeauna am fost grasuta si tin dieta de-o viata. Doar cu ajutorul sportului, cred eu, pot sa ma mentin la o greutate rezonabila. Multumesc, Cori.

 269. Imi doresc foarte tare abonamentul la LadyFit!
  Am mare nevoie sa dau jos kilogramele acumulate in sarcina si am si mai mare nevoie de Cori sa ma ajute sa fac asta 🙂

 270. Mi-l doresc ptr ca as avea mare nevoie de el. Am multe kg in plus…vreo 30….am dat jos vreo 20 dar nu ma pot determina sa ma.apuc de sport si nici de o dieta echilibrata. Sunt convinsa ca dc as avea un astfel de abonament as reuși sa fac ceva bum din viață mea, sa schimb ceva in bine, sa slăbesc in mod sănătos si sa ma mențin. Numai niște profesioniști m-ar putea ajuta, dar singura nu am reușit sa ma decid. Poate împinsă de la spate voi reuși. 🙂

 271. Buna,
  As dori abonamentul pentru ca fara sport ‘viata e pustiu’ 🙂 Seriously, nu pot fara sport si un abonament de acest gen m-ar linisti pentru urmatorul an 🙂

 272. Salut, imi doresc abonamentul pentru ca am ajuns dependenta de Dalanda :). Si pentru ca nu m-am simtit de mult atat de bine ca atunci cand ies de la Ladyfit.

 273. Il vreau eeuuuu! Si il vreau pentru ca dupa 5 luni de la nastere si 20 kg date jos, pielea mea are nevoie de tonifiere!

 274. Vreau sa scap de butucii care imi tin loc de picioare si desigur, de manerele afurisite ale dragostei

 275. Al meu al meu! Can I has it! Pentru ca eram diva insinte sa devin patrata datorita sarcinii iar acum as vrea sa ma intorcla statutul de diva ))))

 276. Mi-as dori acest abonament pentru a fi in forma,pentru sanatate,si pentru a imi demonstra ca pot,prin munca,sa obtin corpul pe care mi-l doresc 🙂

 277. Alexandra Brovchin

  Imi doresc abonamentul asta fiindca, desi mi-am propus de nenumarate ori sa ma apuc de sport in mod organizat, desi am facut research si m-am hotarat ca, atunci cand ma voi apuca, la Lady Fit voi merge, ceva nu se leaga, si eu tot (cvasi)sedentara raman. So, daca mi-ar pica din cer un abonament pe un an la supersala lui Cori, n-as mai avea nici o scuza! 🙂

 278. Buna seara,
  Sportul iti da o stare de bine,corpul vibreaza de energie.Am 32 de ani si imi doresc enorm sa fac miscare.Am vazut cat de bine ma simteam cand faceam sport (acum ani buni..).
  Acest abonament la LadyFit ar fii un dar pentru sufletul si corpul meu.

 279. Vreau să câştig abonamentul pt că mă simt că omul de tinichea după 11 ore de stat pe scaun la muncă. Am ruginit de tot, deşi am doar 31 de ani. Baftă tuturor! 🙂

 280. As dori acest abonament pentru ca vreau sa dau jos cateva kilogramele dar din pacate tot pun 🙂

 281. De ce mi-as dori acest abonament?
  Ptr.ca s-au acumulat multe kilograme de care nu reusesc sa scap, ci pun in continuare.Si cred ca am nevoie de sport tinand cont ca mare parte din zi stau la birou.

 282. Mi-as dori abonamentul pentru ca mi-e greu sa-mi gasesc motivatie sa ma duc la sala. Am mai ascultat-o candva pe Cori cum vorbeste despre viata echilibrata si ar fi un motiv in plus pentru care sa-mi gasesc timp pentru sport, sa-mi doresc sa fiu disciplinata si sa duc o viata mai sanatoasa.

 283. Imi doresc sa castig abonamentul pentru fiica mea care vrea sa devina antrenor de fitness.

 284. Vreau sa castig un abonament la sala LadyFit pentru a reveni in forma, ajutata de oameni profesionisti si dedicati.

 285. Voi castiga acest abonament pentru a-i face o surpriza prietenei mele care isi doreste foarte mult sa se antreneze alaturi de Cori si de echipa LadyFit.

 286. Imi doresc abonamentul pentru ca imi e dor sa aud “Georgiana, lucrezi sau bataie!” de la Dalanda. 😀

 287. Ar fi minunat acest abonament pentru ca am nevoie să fac sport având suportul personalizat al unui instructor competent , cum sunt sigură că sunt cei din echipa lui Cori. Mi-ar aduce tonifiere, ceva kilograme în minus dar mai ales o stare de bine 🙂

 288. Pentru ca fiica mea se casatoreste in mai putin de un an si nu ar fi frumos sa ocup mai mult loc in poze decit mirii!! M-am chinuit cu diete, dar tot o miscarea ajuta! Succes tuturor!!

 289. Imi doresc de multa vreme o schimbare in viata mea si acest abonament mi-ar oferi o noua etapa in care sa ma bucur de mine! Ladyfit e o varianta de a mea.de mult timp…poate am noroc!:)

 290. Elena Adina Buscan

  Imi doresc acest abonament pentru sanatatea mea zilnica si sa ii pot oferi fetitei mele un exemplu bun privind silueta si alimentatia.In prezent am 74 kg si este necesar sa slabesc 10 kg pentru a nu avea pe viitor probleme grave la sold.Vreai sa evit sa am probleme medicale si sa fiu un exemplu bun pt fata mea.

 291. Pentru ca mereu incep un program dar niciodata nu imi mentin motivatia sa il termin. Pentru ca am nevoie de un antrenor precum Cori. Pentru ca trebuie sa imi depasesc limitele. Pentru ca de data asta trebuie sa imi iasa!!

 292. Pentru ca imi doresc sa am trupul in armonie cu sufletul…pentru ca vreau sa fiu sanatoasa, sa fac miscare regulat si controlat, nu doar cand am chef. Pentru ca m-as da pe mana unor profesionisti care sa ma ajute sa ma ajut.
  Multumesc 🙂

 293. Tare m-ar bucura să câștig acest premiu, deoarece îmi doresc ca peste un an să fiu realmente o Fit Lady.

 294. Imi doresc (din nou) un abonament la sala la Cori pentru ca n-am mai fost de multi ani, mi-a placut la nebunie atunci, plus ca peste maxim o luna voi naste, iar dupa ce mi se va vindeca operatia de cezariana nu mai am nici o scuza sa nu incep sa ma ocup si de mine in paralel cu bebe. Plus ca la 34 de ani nu mai e ca la 20+, iar daca “inca zece!” nu devine mantra ta, n-ai nici o sansa sa devii “milfa” la care visezi 🙂

 295. Florina Filipoiu

  De ce? Pentru sanatate, pentru ca familia mea sa fie mandra de rezultatele mele si de mine, pentru a fi mai puternica (pentru familia mea), pentru moralul meu cazut la pamant, pentru ca sunt sigura ca LadyFit ma va sustine.

 296. Mi-aș dori un asemenea abonament fiindcă am senzația că m-ar responsabiliza să merg la sală. Mai ales dacă l-aș vedea în portofel tot timpul.

 297. Pentru ca iubesc sportul, il practic de mica si am auzit numai lucruri minunate despre Cori si colegele ei 🙂
  Multumesc.

 298. Nu stiu daca printre catralioanele de “eu, eu, eu il vreau (pe abonament)” mai am loc si eu, dar da, si eu vreau un abonament la o sala de fete, antrenata de fete, si sa ma simt in largul meu re-activand o musculatura cu memorie dupa lungi luni in care proritate a avut serviciul. Acum am proritate eu. Mai ales ca barbata-miu rupe sala lui in doua 🙂 Si mai vreau pt ca antrenoarele arata intr-un fel. Misto 🙂

 299. MOTIVATIE! Un abonament la sala pentru un an intreg , inseamna un angajament cu mine insami cel putin pentru anul respectiv. Imi doresc un corp armonios si sanatos! Cate dintre noi nu venim cu scuze de genul celor : mi-a expirat abonamentul sau , acum nu am bani pentru un abonament nou..?. .. in plus, sa ai confortul psihic ca poti veni oricand… Daca mi s-ar oferi acest premiu, inseamna ca cineva considera ca merit si ca are incredere in mine, in potentialul meu de a-mi construi o viata sanatoasa. Noi suntem roadele muncii noastre si in acelasi timp, satisfactia muncii antrenorilor care , prin diverse metode, ca si cea de fata, ne sustin in realizarea scopului nostru.
  In prima zi cand am intalnit-o pe Cori, in cadrul primei sedinte de consiliere de nutritie, mi-a pus o intrebare , pe cat de simpla, pe atat de greu de raspuns: De ce credeam ca de acea data va fi diferit? ( venisem la ea , cu multe kilograme la pachet, dupa lungi diete bazate pe infometare si planuri de slabire esuate) Mi-am dat seama atunci, ca daca eu nu voi dori cu adevarat o schimbare, nu o va face nimeni in locul meu, asa ca mi-am propus sa reusesc! Cu toate panzele sus! Cu optimism, cu regim alimentar sanatos, cu sport! Iar Ladyfit mi se “potriveste” !

 300. Cristina Ionescu

  Imi doresc foarte mult acest abonament pentru ca, dupa trei ani de mers constant la sala, am intrerupt de cateva saptamani din motive financiare, iar pana la toamna nu se intrevede vreo alta sansa sa imi pot permite. Si mai am un motiv – sala e foarte aproape de biroul meu 🙂

 301. Liliana Radulescu

  Am facut 7 ani o combinatie de aerobic cu tae bo de 3 ori /saptamana,dar am patit-o cu talpile;am facut o prabusire de bolta plantara si,desi acum am talonete nu mai pot face sarituri sau alte exercitii ce solicita talpile. Nu am gasit ceva potrivit si imi lipseste miscarea ,mai ales ca am 57 de ani ! Cred ca as putea gasi aici un program adecvat!Ar fi grozav sa castig acest abonament!

 302. M-am apucat de sala 1 data in viata acum 2 luni si imi dorec maxim sa fac asta toata viata!! Pt senzatia minunata de dupa antrenament ,pt cum imi multumeste organismul de cand fac sport, pt cat de mult optimism am dobandit de cand am descoperit acest stil de viata!!! 😉 Imi doresc ab 😀 😀

 303. Mi-l doresc pentru ca îmi place sa fac sport si nu am putut sa mă duc pana acum la o sala de fitness! In plus, o admir mult pe Cori !

 304. Abonamentul cu siguranta o sa ma ajute sa ma autodepasesc. Momentan fac sport in fiecare zi acasa.

 305. sunt o alergatoare de curse lungi, si desi practic acest sport regulat, un abonament la sala m-ar ajuta mult sa tonific si sa lucrez si acele zone pe care alergarea nu le lucreaza. Stiu sunt o perfectionista egoista 🙂 mersi mult SimonA!

 306. CIURESCU VIORICA

  Cori este singurul antrenor care se gandeste si la sufletul nostru,al celor trecute de 45 de ani si neinvatate cu greul in sala de sport.Imi doresc acest abonament ca sa pornesc cu grupa de incepatori si,sper eu,sa termin anul la cea de avansati.

 307. Gabi Stefanescu

  Buna,
  Iti multumesc pentru articol. M-ai convins sa o cunosc pe Cori. Chiar in acest moment voi “sarciui”. Am incredere in recomandarile tale, Simona. O seara minunata!!!

 308. Buna seara! Eu mi-as face toate poftele cu abonamentul asta! L-as stoarce de numa numa si peste un an as (voi) fi o supla si o energica si o sirenuca gratioasa. So…vino la mama, abonamentel simpatic! 😀

 309. Trei discuri herniate si o.mica fisura lombara imi impun urgent si nediscutabil sa slabesc 15-20 de kg. Sportul este una din recomandarile medicilor. Nu am reusit sa gasesc locatia/antrenorul care sa imi ofere suportul de care am nevoie……poate aici reusesc. 🙂

 310. Imi place sa citesc sfaturile unui specialist cum este Cori si sa invat din ele. Sunt o persoana careia ii place sa faca sport si care incearca pe cat posibil sa aiba o alimentatie sanatoasa. “O minte sanatoasa intr-un corp sanatos!”

 311. Imi doresc foarte mult acest abonament. Caci am sa dau jos vreo 7 kg si ma asteapta si o nunta. Pana atunci trebuie sa ajung la kg si la forma pe care mi-o doresc.

 312. Raluca Manolache

  As dori sa incep sa fac si pilates pentru ca mi-ar putea da un aspect alungit al muschilor de la picioare, iar Cori este master trainer in pilates.

 313. Imi doresc o schimbare si acest abonament ar fii primul si cel mai important pas. 🙂

 314. Imi doresc nespus acest abonament pentru ca imi caut motivatia de a face sport de ani de zile, si mai apasat in ultimele luni si consider ca tu si Cori imi puteti da ocazia sa trec peste bariera asta psihologica. Cred ca este un inceput important sa incep activitatea mea sportiva cu un personal ca cei de la LadyFit si in special cu Cori care este un om frumos, un idol pt pers de sex feminin prin frumusetea si sanatatea pe care o emana.
  Va pup, zi frumoasa plina de zambete si miscare !

 315. Pentru ca I miss Ladyfit, pentru ca I love fetele de la sala, pentru ca trebuie sa mă pun înapoi în mișcare, pentru ca trebuie sa imi revin dupa sarcina, pentru ca este o relaxare psihica.Va pup și îmi țin degețelele imincrucisate sa fiu eu aleasa. 😉

 316. Cred ca am cativa ani de cand incerc sa dau jos 6 kg..stiu nu pare mult.dar la 1,60 se vede bine, unde mai pui ca nu pot scapa de grasimea de pe burta sub nici o forma.ceea ce ma sacaie enormmostenirea genetica imi spune ca am sanse mari de infact iar grasimea de peburta stiu ca duce la probleme cardiace asa ca tot stsu cu frica…am rebuntat la carne grasa.grasimi.dulciuni si nimic.asa ca intr.adevar as avea nevoie de o mana de ajutor.multumesc

 317. Buna seara. Hristos a inviat!
  Dupa o operatie de gastric sleev unde am slabit aproape 50 kg, am avut doua sarcini si, momentan, am un plus de ~ 10 kg. Pentru mine, un asemenea abonament m-ar ajuta in lupta pe care o duc cu kilogramele. Multumesc!

 318. nu sunt grasa, nu sunt lenesa (doar comoda) dar verisoarei mele sigur i-ar placea acest abonament -a slabit 40kg cu o disciplina alimentara drastica, si ar mai fi 10-20 kg de dat jos la ea. Pot sa ii fac abonamentul cadou?

 319. Mi-l doresc pentru sora mea care vrea o schimbare.

 320. Buna. Imi moresc sa castig acest abonament pentru ca eu nu mi-l permit, pentru ca am de dat jos 15 kg (am o fetita de 1 luna si una de 2 ani si 4 luni) … si pentru ca am incredere in Cori. Doamne ajuta !

 321. Pentru ca am mare nevoie sa dau jos ceva mai multe kilograme, pentru ca am mare nevoie de cineva care sa ma indrume, pentru ca (in momentul de fata) sa ajung la Cori Gramescu nu mi-e la indemana financiar si pentru ca vreau ca de ziua mea, in August, sa arat mai usoara si mult mai bine.

 322. Buna. Imi moresc sa castig acest abonament pentru ca eu nu mi-l permit, pentru ca am de dat jos 15 kg (am o fetita de 1 luna si una de 2 ani si 4 luni) … si pentru ca am incredere in Cori. Doamne ajuta !

 323. Cori Gramescu este o persoana ce-mi inspira stilul de viata. Am descoperit-o acum 6 ani prin DVD-urile de pilates si am toata admiratia pentru evolutia ei fizica si nu numai. Imi doresc sa primesc mentoratul ei in materie de sport, nutritie si viata, iar prin LadyFIT sa ajung sa cunosc definitia echilibrului.

 324. Am ajuns in decembrie la Ladyfit mai mult fortata de o prietena, careia ii multumesc mult.
  La 2 luni am renuntat la anxiolitice si m-am recuperat din multe perspective.
  Multumesc!

 325. carmen constantin

  Imi doresc acest abonament pentru ca sunt sigura că mi – ar schimba viața în bine. De Cori Gramescu am auzit de puțin timp de la o prietena care merge la antrenamentele ei si este foarte încântată de acest concept.

 326. Imi doresc abonamentul pentru ca am fost model profesionist, iar dupa ce am iesit din „piata” m-am confruntat cu niste tulburari groaznice de greutate. Mi-am schimbat si raschimbat dieta, antrenamentele, tot, inca sunt in perioada yo-yo. Mi-l doresc pentru ca am nevoie de el!

 327. Mi-ar placea sa castig, kg in plus trebuie sa gasesc o modalitate sa scap de ele si incep un mod de viata mai sanatos. Chiar as vrea sa primesc sfaturi de la Cori Gramescu. Multumesc

 328. Imi doresc sa castig abonamentul deoarece vreau sa am o viata sanatoasa, sa scap de cateva kg in plus si sa ma tonifiez. Sigur voi reusi sa obtin ceea ce imi doresc, daca merg la LadyFIT, unde pot face sport cu ajutorul unor profesionisti.

 329. Stii de ce imi doresc acest adonament? Pentru ca imi doresc sa slabesc 10kg pe care le-am acumulat din nesimtire si lene.

 330. De ce mi l-as dori? Pentru ca ador sa fac miscare, sportul ma reprezinta cel mai bine si mai ales pentru ca am mai lucrat in trecut cu Cori si stiu cat de profi e cand vine vorba de exercitii pentru un trup frumos.

 331. pentru ca imi doresc o impulsionare catre a fi mai activa si de a integra activitatea fizica in viata mea. si e tare greu cand esti lenesa :))

 332. Mai întâi m-am gândit la mine: muşchii mei o iau în jos, pe culmile gravitaţiei, pentru că singura mişcare pe care apuc să o fac în viaţa asta e mersul pe jos. Face piciorul frumos, dar n-ajunge. Dar dacă nu folosesc abonamentul din lipsă de timp?… m-am întrebat. Aşa mi-am dat seama că maică-mea merită abonamentul ăsta, nu eu. A făcut mişcare cât a putut, iar când se apucă de antrenamente, se ţine. Problema e că nu se mai apucă… de o vreme. Aşa că i se adună kilograme, şi nici mobilitatea nu mai e ce-a fost. Votaţi mama! 🙂

 333. Imi doresc nespus de mult acest abonament pentru ca imi caut motivatia de a face sport de ani de zile, si mai apasat in ultimele luni si consider ca tu si Cori imi puteti da ocazia sa trec peste bariera asta psihologica. Cred ca este un inceput important sa incep activitatea mea sportiva cu un personal ca cei de la LadyFit si in special cu Cori care este un om frumos, un idol pt pers de sex feminin prin frumusetea si sanatatea pe care o emana.
  Va pup, zi frumoasa plina de zambete si miscare !

 334. Buna !
  Imi doresc acest abonament intrucat vine sezonul cald si am nevoie sa arat cat mai bine. Imi place sportul foarte mult ,dar nu am fost suficient de motivata pana acum incat sa il practic cu regularitate.
  Aceasta este o oportunitate extraordinara sa ma apuc de sport .

 335. Buna, ar fi chiar culmea daca nu mi-as dori si eu acest abonament. Doresc sa vin la sala , la tine, pentru ca eu consider ca numai tu poti face minuni pt mine. Am 39 de ani 1,60m si 63 kg. Este destul de frustrant acest lucru, am incercat doar cu alimentatia si nu s-a putut, trebuie sa incerc si cu efortul fizic. Iti multumesc mult daca ai avut timp sa citesti si mesajul meu.

 336. Mi-as dori foarte mult un abonament pentru ca am mai fost la sala aceasta si totul este minunat acolo, atmosfera, antrenamentele dar mai ales starea de bine cu care pleci. Si mai vreau sa slabesc si vreo 15 kg:).

 337. As vrea sa castig pentru ca am redescoperit placerea de a face sport dar, pentru ca nu reusesc sa ajung mereu la sala fac acasa si nu stiu daca fac corect sau lucrez toate grupele musculare. Ladyfit ar fi locul perfect pentru a “cimenta” relatia mea cu sportul si pentru a invata exercitii corecte si variate

 338. Alexandru Ureche

  Eu as vrea acest abonament pentru sotia mea…

 339. Buna! Mi-as dori acest abonament deoarece am nevoie de o motivatie pentru a-mi schimba stilul de viata definitiv. Cred ca nu ar exista un inceput mai bun decat acest abonament. Felicitari voua pentru idee! In decursul unui an obiceiurile unei persoane se pot schimba pentru totdeauna

 340. Am avut abonament pe 1 an la o sala de gimnastica la 5 minute de casa mea si am mers o singura data. Milioane de motive. Nu cred ca merit altul.

 341. Tin regim si as dori sa ma duc si la sala.

 342. Pentru ca am nevoie de un sut in fund. De mai bine de jumatate de an tot zic ca ma apuc de sport si… Chiar este necesar! Trebuie sa schimb ceva, deci hai cu sutul ala! 🙂

 343. Imi doresc acest abonament foarte mult din mai multe motive:
  – m.am lasat de fumat de 6 luni si am inceput sa acumulez kg
  -sunt prea lenesa sa.mi fac singura un abonament…asta daca mi l.as permite
  – si ultimul motiv e ca.mi doresc sa fiu sanatoasa pt cei doi copii ai mei.

 344. Ana-Maria Cazacu

  Imi doresc foarte mult acest abonament pentru ca am nevoie de el ca sa imi regasesc pofta de viata, energia, motivatia, bucuria de a trai, lucruri pe care doar prin sport le poti obtine. Vreau sa fiu din nou eu, sanatoasa si fericita, cu o minte sanatoasa intr-un corp sanatos si frumos.

 345. andreea gospodariu

  Hello! Vreau sa casrig acest abonament la lady fit pentru ca mi-am dat seama ca miscarea este cel mai bun antidepresiv.

 346. Mi-ar placea sa il castig ca sa il ofer prietenei mele.

 347. Sa castig eu ceva?! Hai sa o vedem si pe asta!:) am atata de dat jos ca ma pot folosi drept reclama dupa:)))

 348. Barbu Elena Luminita

  Imi doresc abonamentul deoarece anul acesta implinesc 40 de ani. In urma unei diete alcaline pe care o urmez din luna noiembrie am slabit 13 kg…toate au cam luat-o “la vale” asa ca am mare nevoie de tonifiere 🙂 dar din pacate nu imi permit un abonament la sala. Va pup si va iubesc!

 349. Pentru Starea De Bine

 350. As vrea sa ma mobilizez (nu sunt fan sport, din pacate, insa imi doresc o schimbare) si sa ma simt bine in pielea mea.

 351. Imi doresc acest abonament la sala deorece de ceva timp sunt intr-o lupta continua cu kilogramele si nici nu prea imi permit un abonament si desi am inceput sa mananc sanatos si sa fac exercitii acasa, nu se prea vad rezultate. De aceea cred ca daca as incepe sa fac sala ar putea avea un alt impact asupra greutatii mele. Plus ca de abia astept sa fac parte din echipa lui Cori, avand in vedere ca ii urmaresc activitatea de ceva timp si sunt fascinata de ceea ce face.

 352. Mi-as dori sa primesc cadou acest abonament, pentru ca m-ar ajuta foarte mult sa scap de durerile groaznice de spate si spondiloza cervicala, datorata muncii de birou. Desi as putea sa imi fac si singura un astfel de abonament, gasesc multe scuze pentru care aman. Cred ca doar daca l-as primi, m-as gandi ca nu e frumos sa refuzi un cadou si asa sa ma apuc de treaba:)

 353. Vreau eu abonamentul pentru ca trebuie sa slabesc. Am rochie faina in dulap ^_^

 354. Mi-ar prinde tare, tare bine acest abonament, caci niciodata nu mi-am dorit mai mult ca acum sa revin la formele tineretii. Poate sunt la criza varstei mijlocii? Oricum, un cadou ar fi minunat, caci bani de sala nu am… 😉

 355. As vrea sa castig abonamentul pentru ca imi doresc sa fac o schimbare (am inceput deja cu alimentatia) iar sala ar completa perfect tabloul 🙂 Sa fie cu noroc!

 356. Mi l doresc deoarece cât de curând voi aduce pe lume o prințesă. ..dar asta nu înseamnă ca trebuie sa renunț de a fi acea persoana care îmi doresc:-) 🙂 🙂

 357. Imi doresc abonamentul pentru ca acum 2 luni mi-a expirat abonamentul la sala si nu m-am motivat inca sa imi fac altul, iar considerentul este in principal cel financiar, deoarece m-am mutat in apartament nou si imi trebuie una-alta prin casa, deh…
  Si mi-l doresc tare, tare mult, pentru ca acus vine vara si trebuie sa arat si eu bine in costum de baie, problema de importanta nationala, insa asta este, au cam inceput sa atarne niste piei pe ici pe colo!

 358. Ei nah! Sa-ti zic, sa nu-ti zic… Bine, fie, m-ai convins! N-am bani sa-mi fac singura abonamentul. Punct. Lenesa nu sunt! fac de pe youtube HI si am ambitie, multa multa, mai ales cand pun mana pe al meu, care e numai fibra… Eh… Si la mine care gafai cu cardio prin apartament si prin parc, tot nu se vede (si simte) cu as vrea io. Si vreau si eu un antrenor, ce, numa’ altele sa primeasca sfaturi direct de la sursa?! Ei, comédie ca asta! Si da, e cu accent pe primul e. Co-méeee-di-e! Asa.

 359. In urma cu ceva timp, am slabit 30 kilograme, insa din cauza unor probleme de sanatate, am recastigat 20 kg, pe care tare imi doresc sa le pot topi cat mai repede si frumos la sala LadyFit!

 360. Pentru că merg la LadyFit de o lună și m-a convins. Mult timp am avut tot felul de prejudecăți și dubii în ceea ce privește aerobicul și ideea de a merge și a te antrena în grup, însă LadyFit îți poate schimba pespectiva în totalitate pentru că pur și simplu îți oferă altceva.
  Antrenoarele sunt extraordinar de dedicate și aproape că devii invidioasă când observi ce legătură s-a format între ele și fetele care vin de ani de zile la sală.
  Mi-aș dori un abonament pe un an pentru că sunt studentă și, de multe ori, lipsa banilor mă împiedică să merg lună de lună, fără pauze neintenționate, la sală. Dar dacă nu-l câștig eu… voi merge la LadyFit în continuare 🙂

 361. Îmi place foarte mult să merg la Ladyfit, antrenoarele sunt extraordinare și adevărate profesioniste, cu ajutorul antrenamentelor am reușit să combat stresul și bolile digestive. Îmi doresc să continui cu aceste ore de exerciții fizice care îmi mențin tonusul

 362. Imi doresc acest abonament pentru majoritatea motivelor enumerate mai sus, dar cred ca cel mai sincer raspuns e ca nu o sa-mi permit niciodata financiar un abonament la o astfel de sala, iar incercarile mele de a face sport on a low budget nu au aceleasi rezultate precum cele pe care le-as putea obtine intr-un cadru profesionist.

 363. Şi eu îmi doresc un abonament la LadyFit pentru că jobul meu mă tine opt ore pe scaun si am nevoie să fac mişcare, să mă incarc cu energie si să mă tonifiez cu ajutorul echipei voastre de profesionişti.
  P.S: abia aştept să vin la voi!
  Multumesc si felicitari ptr aceasta idee.

 364. Bună,
  M-aş bucura să câştig acest abonament pentru iubita mea, are un job destul de stresant si sunt sigur că ar fi de nelipsit de la orele de pilates si yoga pentru a se incarca cu energie si a veni acasă cu zâmbetul pe buze.
  Multumesc si succes în continuare.

 365. Eu sunt adepta sportului in aer liber, nici nu imi permit lunar abonamente la sala, dar anul trecut am castigat un abonament de o luna la Lady Fit. De ce am participat la concurs? Pentru ca o vazusem la TV pe Cori si imi placuse de ea si eram curioasa sa o cunosc personal. Sunt tauroaica, tradus dpdv material, nu castig niciodata ceva nemuncit, dar am avut noroc si am castigat unul din acele abonamente puse la bataie atunci. In ianuarie am inceput antrenamentele la Lady Fit. Imi placea atat de mult, ca dupa serviciu, la 16.30 alergam de mai departe de Parcul Cismigiu pana la Cocor, sa ajung sa ma schimb si sa nu ratez orele de pilates si balet. Apoi am devenit prietene pe Fb si am inceput sa ii citesc articolele de pe blog. Ma cucereste cu fiecare articol scris, imi place sinceritatea si naturaletea ei. M-am simtit extraordinar de bine la sala si imi doresc sa merg in continuare!

 366. Alexandra Luminita

  Salut,
  Din cauza unei afectiuni la tiroida am luat in greutate in ultimele luni.
  Doresc sa-mi recapat tonusul si sa ma eliberez de stres, la orele de yoga si pilates.
  Mereu citesc review’uri foarte bune despre echipa LadyFit.
  Doresc sa devin clienta fidela. Abia astept !

 367. Buica Constantin Catalin

  Particip pentru sotia mea, pentru ca stiu cat de mult isi doreste sa mearga la sala de fitness.
  O seara frumoasa, doamnelor!

 368. Recunosc ca iubesc sa fiu agitata , sa ard calorii , sa vin zilnic la sala si sa nu ma plictisesc. Si recunosc o problema sunt addicted de salile de aerobic . Nu ma regasesc in sali de forta desii stiu ca si ele conteaza f mult.
  De aceea imi doresc f tare acest abonament! Pentru ca l-as folosi si l-as iubi enorm!

 369. Imi caut motivatia de a face sport si aceasta este ocazia sa trec peste bariera asta psihologica. Cred ca este un inceput important pentru startul in activitatea mea sportiva cu un personal ca cei de la LadyFit si in special cu Cori care este un om frumos, un idol pt pers de sex feminin prin frumusetea si sanatatea pe care o emana.
  Va pup, zi frumoasa plina de zambete si miscare !

 370. Pentru ca orele de stat pe scaun la birou isi spun cuvantul si , mai ales, pentru ca a devenit extrem de frustrant sa merg la shopping si sa constat ca 95% dintre magazine nu prea au masuri peste 42 (plus atitudinea vanzatoarelor cand intrebi este priceless).

 371. De ce imi doresc abonamentul?
  As vrea sa raspund ca intr-o reclama celebra…”pentru ca merit”!
  Adevarul este ca am mare nevoie de el. Fiecare pas si fiecare miscare imi aminteste de kilogramele care s-au tot acumulat in cei 12 ani de cand eu nu am mai calcat intr-o sala.Din lipsa de bani, de timp si de motivatie.M-am obisnuit sa dau vina pe cele 2 job-uri intre care alerg zilnic si am preferat sa nu ma uit prea des in oglinda.Dar azi,cand fiica mea e aproape adolescenta,as vrea sa pot fi eu exemplul ei pozitiv,sa o pot invata ca in viata e important sa ai grija de tine,sa mananci sanatos,sa faci miscare si sa te bucuri de acest lucru.Toate lucrurile pe care as vrea si eu sa le invat de la Cori.

 372. haha..cata rabdare trebuie sa aveti pentru a citi tot!de ce?pentru ca m-a bufnit rasul cand am vazut ca bloggul Simonei se numeste Jurnal roz de cazarma!
  Dupa o perioada de criza in viata personala (pe toate planurile..)m-am apucat de scris si blogul meu se numeste La dolce vita sau dantela roz a unei ironwoman….sigur, nu sunt Simona..dar imi place rozul:)))si o prietena m-a sunat spunandu-mi ca wow..un abonament la Cori pe un an..fa si tu un comentariu…cine stie?
  Asa ca, traiasca prieteniile , pe astia ti-i alegi si e al naibii de bine sa ii ai.Multumesc Doina!
  si mai aproape de subiect:da, am facut un ironman, am vointa pentru o astfel de cursa..dar nu am reusit inca sa imi echilibrez viata..m-ar ajuta un abonament gratis..la fericire (a se citi doze mici si sigure de hormoni buni pentru chimia vietii mele!).
  bafta tuturor

 373. Pentru ca sala LadyFIT e chiar in drumul meu si imi e usor accesibila, in plus am nevoie de ajutor profesionist ca sa dau burta jos.
  VIne vara si tare mi-as dori ca anul acesta sa pot purta un costum de baie in doua piese si sa ma bronzez fara dungi :).
  Vreau abonamentul asta pentru ca vreau sa ies din starea asta de letargie in care am intrat si sa mi schimb modul de viata

 374. Vreau la Lady Fit de 2 ani si tot aman. Am nevoie de miscare atat pentru fizic cat si pentru psihic. Vreau lucruri noi in viata mea pentru ca merit.

 375. Niciodata nu am fost slaba, dar dupa ce m-am lasat de fumat parca au explodat toate asa ca am pus gand rau intregii grasimi. Un abonament pe aun an la LadyFit m-ar ajuta in atingerea scopului meu ASAP.

 376. Gavrilă Alexandra Nicoleta

  Inainte mergeam la sala o data la 2 ani si era de ajuns sa fac si o luna si ma remodelam cat de cat … Insa, de vreo 2 ani, celulita a inceput sa-si faca simtita prezenta, din punct de vedere vizual [stiu ca exista la majoritatea oamenilor], iar micii colacei deja ma scot din sarite. DEJA NU SE MAI POATE ! Vreau sa-mi tonifiez corpul. Si intotdeauna este loc de mai bine, nu ? 😀

 377. Pascu Elena Geanina

  Buna seara, de un an de zile am inceput eu si familia mea inclusiv fetita sa avem un stil de viata sanatoasa, fara mancare procesata, nu mai mancam nici un fel de mezeluri, prajituri numai in casa, paine de secara sau integrala fara nici un fel de sucuri numai cele facute in casa din fructe si legume. Mi-am propus sa merg si la sala dar nu imi pot permite, acest concurs daca l-as castiga as fi fooooarte fericita. Sper sa cititi si comentariul meu si sa-i transmiteti lui Cori ca o iubesc din tot sufletul si o urmaresc cu drag ori de cate ori apare la vreo televiziune.

 378. Buuuna! Imi doresc sa castig abonamentul la Lady Fit pentru ca iubesc sportul, iar Cori este cea mai buna in domeniu si-mi doream foaaarte mult sa ma antrenez cu ea! Iar acum am ocazia, pentru ca de curand m-am mutat in Bucuresti si ea e tinta! 🙂

 379. Imi incerc si eu norocul!

  M-am facut cat un purcel
  Caci nu exersez de fel.
  Toata ziua stau pe sezut
  Chiar si-n w-end, de necrezut!
  Cori mega-super-antrenoare
  Ma va scoate din stransoare
  Bluzele sa mi se potriveasca
  Fata sa mi se inveseleasca!

 380. As avea nevoie de motivatie, caci nu gasesc in mine puterea de a ma apuca de antrenament 🙁
  Mi-ar placea tare sa am ocazia sa exersez intr-un mediu organizat

  Multumesc

 381. si abonamentul? unde e abonamentul? cind se anunta cistigatoarea?

 382. DAAAAAAA, cine a câștigaaaaaaaaaaat? 😥 😮 😕 😆

 383. […] Buun. Acum o să anunț la cine, dintre cele aproape 400 de doamne (și vreo doi domni) care s-au înscris la concurs, merge abonamentul pe un an la LadyFIT. Câștigătorul esteeeeeeee… o câștigătoareeeeeeee: […]

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green