Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Vreți să plantați doi copăcei, fără să faceți nimic?

Țara noastră e maxim despădurită, știți. Iar, dacă nu știți, ar trebui să aflați.

În aceste condiții, reîmpădurirea înseamnă practic aerul respirabil pe care li-l lăsăm moștenire copiilor noștri. Vreți să puneți umărul? Dacă da, e supersimplu:

Mergeți până pe 24 octombrie în Auchan și cumpărați kitul #Mobilizatron, care cuprinde un copăcel realizat 100% din hârtie reciclată și costă numai 5 lei. Pentru fiecare copăcel simbolic comercializat, Auchan plantează doi copaci adevărați. Prin comercializarea tuturor kit-urilor Mobilizatron, se va putea putea planta o suprafață totală de aproximativ 10 hectare, în 18 județe din România.

Până acum, s-au vândut vreo 25.000 de copăcei simbolici, ceea ce înseamnă că s-au adunat de plantat 50.000 de copaci adevărați. Puteți urmări și voi evoluția numărului aici.

Eu nu am cum să ajung la Auchan, că nu am unul aproape de casă, dar am rugat o prietenă să ia două #Mobilizatroane: unul pentru mine și unul pentru ea însăși, cadou de la mine. Puteți să mă urmați, dacă vreți să puneți umărul la plantat. 🙂 Apoi, puteți să vă înscrieți copăceii aici, să vă descărcați certificatul care atestă că ați ajutat România să respire și să alegeți și județul în care vreți să fie plantați. Veți fi ținuți la curent pe mail cu situația lor.

Bineînțeles, puteți și să dați mai departe îndemnul, să se adune cât mai mulți copăcei de pus în pământ. Nu amânați prea mult, că nu mai sunt multe zile până pe 24 octombrie, când se termină campania! 🙂

IMG_0478

Vizual square

18 comentarii

 1. imi place ideea
  daca as fi stiut ieri, cumparam
  taman ce am fost la Auchan din sectorul 4 ( pe Metalurgiei, lângă hiper market Metro /de la Cinema Cultural până la Auchan Metalurgiei faci 10 minute cu masina)
  dar mă mai duc mâine, poimâine.
  oricum am deja copacii mei din curte de care sint foarte mândru

 2. Aș vrea,dar în orașul nostru nu există magazine Auchan.

 3. Si pe mine m-a rugat Verestoy sa cumpăr niște copăcei a zis ca trebuie sa investim in viitorul nostru dar mai ales al lui!

  • … cike la Ighenauchan-ul din Tîrgul-Secuiescul este un campanie similar, dar la drujbe …

   Cumperi un drujbă realizat 100% din papír… na, com i zice … hârtie reciclat și costă numai 5 forinţ. Pentru fiecare drujbă simbolică comercializat, primeşti doi drujbi adevăraţi, cu care se va putea putea defrişeşte un suprafaț de ‘proximativ dâcât 1000 hectare, în 2 megyében… ăăă, asta… județe (incă) din RRomânia… 😆 😈 😈

   Sau nu înţelegem româneşte?

  • deși nu era râsul meu…

 4. Mai e un mod de a planta copacei fără a face nimic, ecosia.org este similar cu google dar folosește 80% din bani pentru a planta copaci. Merita încercat. Nu este la fel de performant ca si google dar pentru 70% din căutări merge perfect.

 5. Am fost in Auchan…nu am vazut nicaieri vreun afis, vreo pancarta…nimic.
  Acum, citind aici, aflu de initiativa asta si mi se pare geniala, dar ar trebui popularizata un pic.

 6. Tare bine ar fi să fie pe bune! Cine verifică dacă banii stranși chiar se folosesc cum se declară? Că și Iadul e pavat cu intenții bune, iar aici e Românica, nu aș vrea sa sponsorizez altceva …

 7. Daaa, impreuna plantam sa aiba ce taia austriecii sau alti vestici. Mai bine s-ar opri taierile ilegale. ❗ ❗ ❗ ❗

  :mrgreen: 💡 :mrgreen: 💡 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

 8. Eu am luat ieri 2 copăcei cu mare entuziasm, dar am fost cam dezamăgită să văd că nu există un cod sau o modalitate de a-i înregistra pe site, adică oricine se poate înregistra pur și simplu fără vreo dovadă că a luat un copăcel. Nu prea văd care mai e rostul, puteau să facă un newsletter la care să se înscrie cine vrea.

 9. Perfect ! Sa incercam si asa, poate, poate se mai drege cate ceva. Bine ca am citit aici, ca in Auchan nu remarcasem. Multumesc !

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green